marinero Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Jaki Marcin - nie znam!! :> :> Robimy sesyjke - byle tylko nie padalo wtedy!!
Pelex Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Piękna mam pytanko czy ktoś mi wytłumaczy co onacza ten mały prostokącik na słupku pomiędzy drzwiami, widać go na pierwszych fotkach IVERSONA dokładnie zdjęcie z otwartymi drzwiami, widziałem już kilka z takim czymś
marinero Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Piękna mam pytanko czy ktoś mi wytłumaczy co onacza ten mały prostokącik na słupku pomiędzy drzwiami, widać go na pierwszych fotkach IVERSONA dokładnie zdjęcie z otwartymi drzwiami, widziałem już kilka z takim czymś To jest czujnik od centralnego zamka - nowsze autka maja ten sam czujnik wbudowany w lamce kokpitowej - nad lusterkiem. Czesto zdaza sie ze ten starszy model gorzej dziala - szczegolnie jak sa slabe baterie - wtedy widzisz gostka jak trafia z metra w szkielko!! Iversona dziala ja zyleta!! :oklaski:
Pelex Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Dzięki MARINERO znowu się czegoś mądrego dowiedziałem
pet3r Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 a ja dodam, że to jest troszeczkę inny system niż ma większość samochodów. tutaj jest to podczerwień - ma słabszy zasięg ale znacznie trudniej jest namierzyć sygnał i otworzyć auto za pomocą złodziejskich narzędzi. większość z nas ma natomiast fale radiowe, które mają duży zasięg ale bardzo łatwo namierzyć sygnał.
Iverson Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Peter ma racje, starsze typy poprostu trudniej ukraść!!!! Wy chwalicie "moją podczerwień" a tu właśnie coś się zjebało. I nie mogę dojść co?? Parę aktualnych fotek paździocha:
rafalekx Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Prześliczną masz tą A4kę! Wg mnie wystarczy tylko zmienić lampy przednie na poliftowe i jazda! Bardzo ładnie się prezentuje! :oklaski: A do tego AFNik to co najlepsze!
Gość emka11 Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Autko bardzo Piękne Super się prezentuje :thumbup: Tylko pogratulować :oklaski:
Iverson Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Prześliczną masz tą A4kę! Wg mnie wystarczy tylko zmienić lampy przednie na poliftowe i jazda! Bardzo ładnie się prezentuje! :oklaski: A do tego AFNik to co najlepsze! Miałem zmieniać lampki juz dawno ale prawdopodobnie audiola w następnym roku pójdzie w inne ręce, także nie ma sensu inwestowania kasy.
angela Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Jakiego pazdziocha :bicz3: Sliczna furka Iverson nic dodac....nic ujac.... Fotki rewelacja......sceneria...mmmm......
ykk Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Prześliczną masz tą A4kę! Wg mnie wystarczy tylko zmienić lampy przednie na poliftowe i jazda! Bardzo ładnie się prezentuje! :oklaski: A do tego AFNik to co najlepsze! Podpisuje sie pod tym dwiema nogami, obiema rekami i czym tam jeszcze mam, czyli jakims pisakiem.. no.. :th: :th:
rafalekx Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Miałem zmieniać lampki juz dawno ale prawdopodobnie audiola w następnym roku pójdzie w inne ręce, także nie ma sensu inwestowania kasy. To daj mi znać jak będziesz sprzedawał :> Bo ja może w przyszłym roku będę szukał czegoś takiego dla siebie Bo bardzo mi się podoba mimo, że ogólnie przepadam za avancikami to ten sedanik jest mniam
marinero Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 No ladne zdjecia - cacuszko jak znalazl!! nic nie slyszalem ze chcesz sprzedac furaka - a na co wymieniasz?? :polew: Piekna sceneria - az sie rozmarzylem - tylko jakiegos avanta w tle brakuje!! jesli chodzi o autko to moje zdanie znasz - lampy tylko i zabawa z silnikiem!!
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2008 Pany pomóżcie podjąć decyzję!! Mianowicie: Pod koniec roku jezeli kumpel sie zdecyduje sprzedać, kupuję znanego mi granatowego ślicznego dobrze wyposarzonego avanta z 2000r AJM, jeżeli nie sprzedaje to albo szukam czegoś w niemcowni z rocznika 2000,2001 do kwoty 32.000 zł (o ile wogóle coś ciekawego znajdę), wtedy prawdopodobnie nawet na wirusa mnie stać nie będzie, nie mówiąc o dalszym rezaniu (mody silnika), czy może zacząć rezać mojego AFN'a. (ksenony,skóra,jakieś tam audio,kiera od eski,zderzak od eski, mody max do 180ps) tu zmieszczę się prawdopodobnie w kwocie 10.000zł.
slaweq Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Iverson ja Ci powiem tak...Fureczke masz sliczną i jeżeli nic Ci sie nie psuje i jesteś z niej zadowolony to nie sprzedawaj bo nigdy nie masz pewności co kupisz od Niemca... Jesli obecna nie sprawia kłopotów to ja radze Ci iść śladem kolegi Nowak_zg" czyli upiększać swoje B5 Jutro na spocie bedzie duzo głów to napewno coś doradzimy. Ps. Rewelacyjne te fotki co wrzuciłeś i w fajnej scenerii
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2008 No właśnie żal mi jak cholera, pół nocy nie spałem i głowiłem się co tu zrobić. narazie siedzę na streetracing i czytam o modach afn'a
Szuder Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Iverson, ja bym poszedł w kierunku wymiany na nowszy egzemplarz, skoro mówisz ze jest dobrze wyposażony... A jak bedziesz miał młodszą bazę, to i na mody poźniej kasa się znajdzie... A Twoje autko ma już 12 lat!! i inwestować 10 tysi w 12 letnie auto, troche bez sensu... Ja bym, wymienił na nowszy model...
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2008 Teraz duzo zależy od decyzji kumpla, ja jestem strasznie niecierpliwy i juz bym wszystko chcial mieć hyhyhy
slaweq Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 A ja sie nie zgodze z Szuderem jesli wymieniac na nowszy model to lepiej poczekać, dołozyc i zmienić ale na B6
Rekomendowane odpowiedzi