Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.9TDI] Moja Ala z 96'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki Marcin - nie znam!! :> :>

Robimy sesyjke - byle tylko nie padalo wtedy!! :wallbash:

Opublikowano

OT się tworzy vel Marinero

Opublikowano

Piękna :a4fan: mam pytanko czy ktoś mi wytłumaczy co onacza ten mały prostokącik na słupku pomiędzy drzwiami, widać go na pierwszych fotkach IVERSONA dokładnie zdjęcie z otwartymi drzwiami, widziałem już kilka :audi: z takim czymś :mysli:

Opublikowano

Piękna :a4fan: mam pytanko czy ktoś mi wytłumaczy co onacza ten mały prostokącik na słupku pomiędzy drzwiami, widać go na pierwszych fotkach IVERSONA dokładnie zdjęcie z otwartymi drzwiami, widziałem już kilka :audi: z takim czymś :mysli:

To jest czujnik od centralnego zamka - nowsze autka maja ten sam czujnik wbudowany w lamce kokpitowej - nad lusterkiem. Czesto zdaza sie ze ten starszy model gorzej dziala - szczegolnie jak sa slabe baterie - wtedy widzisz gostka jak trafia z metra w szkielko!! :polew:

Iversona dziala ja zyleta!! :oklaski:

Opublikowano

Dzięki MARINERO znowu się czegoś mądrego dowiedziałem :hi:

Opublikowano

a ja dodam, że to jest troszeczkę inny system niż ma większość samochodów. tutaj jest to podczerwień - ma słabszy zasięg ale znacznie trudniej jest namierzyć sygnał i otworzyć auto za pomocą złodziejskich narzędzi. większość z nas ma natomiast fale radiowe, które mają duży zasięg ale bardzo łatwo namierzyć sygnał.

Opublikowano

Peter ma racje, starsze typy poprostu trudniej ukraść!!!! Wy chwalicie "moją podczerwień" a tu właśnie coś się zjebało. I nie mogę dojść co??

Parę aktualnych fotek paździocha:

dscn2847ng0.th.jpg dscn2850zg6.th.jpg dscn2869vz4.th.jpg dscn2886ic7.th.jpg dscn2888gw4.th.jpg dscn2894af0.th.jpg

Opublikowano

Prześliczną masz tą A4kę! Wg mnie wystarczy tylko zmienić lampy przednie na poliftowe i jazda! Bardzo ładnie się prezentuje! :oklaski: A do tego AFNik to co najlepsze! :thumbup:

Opublikowano

Autko bardzo Piękne

Super się prezentuje :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Tylko pogratulować :oklaski:

Opublikowano

Prześliczną masz tą A4kę! Wg mnie wystarczy tylko zmienić lampy przednie na poliftowe i jazda! Bardzo ładnie się prezentuje! :oklaski: A do tego AFNik to co najlepsze! :thumbup:

Miałem zmieniać lampki juz dawno ale prawdopodobnie audiola w następnym roku pójdzie w inne ręce, także nie ma sensu inwestowania kasy.
Opublikowano

Podpisuje sie pod tym dwiema nogami, obiema rekami i czym tam jeszcze mam, czyli jakims pisakiem.. no.. :th: :th:

Opublikowano

Miałem zmieniać lampki juz dawno ale prawdopodobnie audiola w następnym roku pójdzie w inne ręce, także nie ma sensu inwestowania kasy.

To daj mi znać jak będziesz sprzedawał :> Bo ja może w przyszłym roku będę szukał czegoś takiego dla siebie :rolleyes: Bo bardzo mi się podoba mimo, że ogólnie przepadam za avancikami to ten sedanik jest mniam :dance:

Opublikowano

No ladne zdjecia - cacuszko jak znalazl!! nic nie slyszalem ze chcesz sprzedac furaka - a na co wymieniasz?? :polew: :polew:

Piekna sceneria - az sie rozmarzylem - tylko jakiegos avanta w tle brakuje!! jesli chodzi o autko to moje zdanie znasz - lampy tylko i zabawa z silnikiem!! :thumbup:

Opublikowano

Pany pomóżcie podjąć decyzję!!

Mianowicie:

Pod koniec roku jezeli kumpel sie zdecyduje sprzedać, kupuję znanego mi granatowego ślicznego dobrze wyposarzonego avanta z 2000r AJM, jeżeli nie sprzedaje to albo szukam czegoś w niemcowni z rocznika 2000,2001 do kwoty 32.000 zł (o ile wogóle coś ciekawego znajdę), wtedy prawdopodobnie nawet na wirusa mnie stać nie będzie, nie mówiąc o dalszym rezaniu (mody silnika), czy może zacząć rezać mojego AFN'a. (ksenony,skóra,jakieś tam audio,kiera od eski,zderzak od eski, mody max do 180ps) tu zmieszczę się prawdopodobnie w kwocie 10.000zł.

Opublikowano

Iverson ja Ci powiem tak...Fureczke masz sliczną i jeżeli nic Ci sie nie psuje i jesteś z niej zadowolony to nie sprzedawaj bo nigdy nie masz pewności co kupisz od Niemca... Jesli obecna nie sprawia kłopotów to ja radze Ci iść śladem kolegi Nowak_zg" czyli upiększać swoje B5 :thumbup:

Jutro na spocie bedzie duzo głów to napewno coś doradzimy.

Ps. Rewelacyjne te fotki co wrzuciłeś i w fajnej scenerii ;)

Opublikowano

No właśnie żal mi jak cholera, pół nocy nie spałem i głowiłem się co tu zrobić. narazie siedzę na streetracing i czytam o modach afn'a

Opublikowano

Iverson, ja bym poszedł w kierunku wymiany na nowszy egzemplarz, skoro mówisz ze jest dobrze wyposażony... A jak bedziesz miał młodszą bazę, to i na mody poźniej kasa się znajdzie...

A Twoje autko ma już 12 lat!! i inwestować 10 tysi w 12 letnie auto, troche bez sensu...

Ja bym, wymienił na nowszy model...

Opublikowano

Teraz duzo zależy od decyzji kumpla, ja jestem strasznie niecierpliwy i juz bym wszystko chcial mieć hyhyhy

Opublikowano

A ja sie nie zgodze z Szuderem :P jesli wymieniac na nowszy model to lepiej poczekać, dołozyc i zmienić ale na B6 :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...