Linarr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A to niby dlaczego?? Nie wiesz że tunel potęguje efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ale ogolnie Ci mikrofon do tlumiora wsadza Nie wiesz jak to z naszymi kochanymi stróżami prawa jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 sam pojadę na stację diagnostyczną sprawdzić głośność . . . . edit 15 maja dziś dorwałem racelogica to głupio by było nie skorzystać powtarzalne czasy 6,1-6,3 zależy jak tam mi wyszło v max na 2 biegu. Auto jeszcze nie jest wystrojone co czuć zwłaszcza w górnych partiach obrotów, po strojeniu może uda się uzyskać 6s albo i 5,9 jak nabędę doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 No jak tam Linar tu się nie pochwalisz, że motor zdechł? Nic się nie zmieniłeś..... próbujesz wyciągnąć Bóg wie ile z tego auta a pomijasz najważniejsze tematy ech...... Mówiłem bierz ori S4 to, które stało to nie bo za drogie a teraz ile już wydałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 ciekawe skąd wiesz tak się stało o a co do eski tooooooo wydałem podobnie raczej nie więcej. Od kiedy się lakierowaniem aut zajmujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Troche glupio zrobiles ze kupujac silnik zaoszczedziles na rozrzadzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 a co do eski tooooooo wydałem podobnie raczej nie więcej Taaaa do tej pory a teraz dolicz koszt zrobienia głowicy, zakupu nowych zaworów z eSki, uszczelki, oleje, ROZRZĄD (no chyba, że znów przyżydzisz ). No i skrzynia biegów..... ciekawe skąd wiesz Loża mi donosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 skrzynia dopóki nie zdechnie to jeszcze kilka km nabije olej i tak się zbliżał termin wymiany więc jeden pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No jak tam Linar tu się nie pochwalisz, że motor zdechł? Nic się nie zmieniłeś..... próbujesz wyciągnąć Bóg wie ile z tego auta a pomijasz najważniejsze tematy ech...... Mówiłem bierz ori S4 to, które stało to nie bo za drogie a teraz ile już wydałeś? Widzę tu zazdrość i trochę zgryźliwość. Piękne projekty nigdy nie są opłacalne i ekonomiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Widzę tu zazdrość i trochę zgryźliwość. Słuchaj znam się z Krzychem nie od dziś więc poluzuj gumę w majtach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Widzę tu zazdrość i trochę zgryźliwość. Słuchaj znam się z Krzychem nie od dziś więc poluzuj gumę w majtach To na CH mu robisz szopkę na forum ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Widzę tu zazdrość i trochę zgryźliwość. Słuchaj znam się z Krzychem nie od dziś więc poluzuj gumę w majtach ja się nie napinam, ale osoby postronne mogą to źle odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No jak tam Linar tu się nie pochwalisz, że motor zdechł? Nic się nie zmieniłeś..... próbujesz wyciągnąć Bóg wie ile z tego auta a pomijasz najważniejsze tematy ech...... Mówiłem bierz ori S4 to, które stało to nie bo za drogie a teraz ile już wydałeś? A s4 to sie nie psuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A s4 to sie nie psuja Po za słowami wyrwanymi z kontekstu nie masz pojęcia czego dotyczy sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A s4 to sie nie psuja Po za słowami wyrwanymi z kontekstu nie masz pojęcia czego dotyczy sprawa A moze to Ty formuujesz dziwnie zdania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Troche to smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A s4 to sie nie psuja Po za słowami wyrwanymi z kontekstu nie masz pojęcia czego dotyczy sprawa A moze to Ty formuujesz dziwnie zdania? Pas - wygrałeś "miszczu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A s4 to sie nie psuja Po za słowami wyrwanymi z kontekstu nie masz pojęcia czego dotyczy sprawa A moze to Ty formuujesz dziwnie zdania? Pas - wygrałeś "miszczu" Dziekuje Co to Linarr za nowy silnik wynalazłeś? Dalej ABZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi