zarzykzgr Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam. Od ponad miesiąca jestem posiadaczem Audi B6 q. Jest w nim zamontowane fabryczne radio Chorus. Zastanawiam się nad kupnem emulatora zmieniarki cd lub wymianą radia. Które rozwiązanie jest lepsze. Jak kupię radio to nie będzie się komponować za bardzo z wnętrzem. Nie wiem czy dzięki zaślepce będzie to jakoś wyglądać no i nie wiem czy będzie wyświetlać informacje w FIS. Z kolei emulator w połączeniu z fabrycznym radiem raczej nie zapewni zbyt dobrego dźwięku. Czy się mylę?
Fido Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 czy będzie wyświetlać informacje w FIS Nie emulator w połączeniu z fabrycznym radiem raczej nie zapewni zbyt dobrego dźwięku Wielu i w tym ja nie widzę żadnej różnicy w dźwięku.
nitroo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zawsze możesz kupić droższy emulator, który pokaże tagi utworów na FIS.
ziko02 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jakiej firmy emulator polecacie do b6?
nitroo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 ziko02, zapraszam tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/198940-zmieniarka-mp3-pod-fabryczne-radio-audi/
airbob Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zawsze możesz kupić droższy emulator, który pokaże tagi utworów na FIS. To dla mnie jakaś nowość nie słyszałem o takim emulatorze, zwłaszcza że nawet fabryczna zmieniarka w b6 i b7 nie miała takiej funkcjonalności.
POWER-KRIS Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Pany a pod Alpine coś idzie wymyślić żeby mieć USB lub SD?
nitroo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zawsze możesz kupić droższy emulator, który pokaże tagi utworów na FIS. To dla mnie jakaś nowość nie słyszałem o takim emulatorze, zwłaszcza że nawet fabryczna zmieniarka w b6 i b7 nie miała takiej funkcjonalności. Serio. Poczytaj o Densionie z CANGateway. Użytkownik jarko_ns chyba taki ma i na FIS na działa, jednak na radiu nie. Wszystko rozchodzi się o tagi ID3.
airbob Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 A to może i taki jest, czyli to info do fis leci po can do FIS bo do radia to raczej by nie mogło przynajmniej poprzez złącze zmieniarki.
januszm41 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 jak nie sluchasz radia to kup inne. sluchasz duzo radia to tylko original ma dobry odbior.
Fugi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Pytanie do właścicieli zmieniarki Yatour. Czy pliki w folderach trzeba poprzedzić numerowaniem 01, 02 itd.? Czy nie odczyta nam ich inaczej? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Fugi
animavili Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Same pliki nie musza byc numerowane, moga miec nazwe jak na kompie Napisane z Lumi
nitroo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Musisz mieć 6 katalogów: CD01, CD02 ... CD06 i tam wrzucasz pliki z jaką nazwą chcesz.
black4 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dzięki. Witaj, Ciekawy wybór emulatorów zmieniarek ma hadron: http://sklephadron.pl/62-zmieniarki-mp3 Do radia concert fajny jest H107 car media player. B. estetyczna, malutka (b. mało miejsca w schowku zajmuje, można ją przyczepić pionowo np. do lewego boku schowka na mocniejsze taśmy rzep) Jakość wykonania bdb. Odbiór b. czysty. Ma sporo funkcji np. pamięta utwory po wyłączeniu. Ma wbudowany czytnik kart SD, wejście USB, AUX i IPOD (z ładowaniem) Jedyna uciążliwość to konieczność utworzenia na nośniku katalogów np. CD01, CD02 itp., Pozdrawiam!
Fugi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dzięki. Witaj, Ciekawy wybór emulatorów zmieniarek ma hadron: http://sklephadron.pl/62-zmieniarki-mp3 Do radia concert fajny jest H107 car media player. B. estetyczna, malutka (b. mało miejsca w schowku zajmuje, można ją przyczepić pionowo np. do lewego boku schowka na mocniejsze taśmy rzep) Jakość wykonania bdb. Odbiór b. czysty. Ma sporo funkcji np. pamięta utwory po wyłączeniu. Ma wbudowany czytnik kart SD, wejście USB, AUX i IPOD (z ładowaniem) Jedyna uciążliwość to konieczność utworzenia na nośniku katalogów np. CD01, CD02 itp., Pozdrawiam! Dzięki za odp ale już mi doszedł Yatour... Nie wyciągałem jeszcze radia(concert2)jutro chciałem podłączać zmieniarkę, ale chyba będzie jeszcze potrzebny adapter z iso 20 pin na 3xmini iso?heh bo pewnie do radia wchodzi wtyczka 20pin która się nie rozdziela Chodzi mi o coś takiego: http://allegro.pl/adapter-zlacze-iso-20-pin-mini-iso-x-3-audi-vw-i4947244850.html
Fugi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) No tak właśnie myślałem. Mam nadzieję , że dostane go jutro w sklepie od ręki. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Fugi
Vienio1988 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 a mam pytanie da rady zachowac zmieniarke np na 2 plyty i na 4 na tym adaptzerze bo chce zakupic http://allegro.pl/zmieniarka-cyfrowa-usb-mp3-sd-audi-tt-a2-a4-8pin-i5714543648.html
ukaR Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Cześć, chciałbym odkopac trochę temat, jestem zainteresowany kupieniem takiego emulatora, co byscie teraz polecili?
Rekomendowane odpowiedzi