Gość Keżor Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 czyli nie mam orginalnego tłumika?? ale co tam. i tak wsadze supersprinta albo jakiegoś ulterka na dwie strony :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 tez mam AFNa i od razu z tłumoka wychodza dwie ruły :mrgreen: choć patrząc na katalog BOSALA to wychodzi ze tylko 115KM AJM po 98 roku mial dwie ruły reszta dzieliła sie na dwie z jednej
spanky Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 sprawdzilem u siebie i tez z tlumika wychodzi jedna a potem dzieli sie na dwie ..........
dark79 Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 no ale Panowie, czy wychodzi jedna czy dwie to nie ma problemu chyba zadnego, spolerować albo coś ładnego dołożyć i bedzie git
malinator Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 chialem dzis sie za to zabrac ale czasu zbraklo weeeknd weekend i bedzie gotowe i strzele zdjec pare
Gość Keżor Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 no ale Panowie, czy wychodzi jedna czy dwie to nie ma problemu chyba zadnego no bałem sie tylko że mam jakąś chińską podróbe i że przez to auto nie ma kopa :razz: ale jak mówicie żeby spolerować to jutro sie pobawie [ Dodano: 2006-05-05, 13:00 ] coś takiego mi wyszło
malinator Opublikowano 9 Maja 2006 Opublikowano 9 Maja 2006 no ladnie Ci to wyszlo, trza bedzie u siebie zrobic to samo ale z tym czasem to krucho oj krucho pozdro
Gość Murzyn Opublikowano 9 Maja 2006 Opublikowano 9 Maja 2006 ladnie?? za mało powiedziane rewelka. Tylko widze ze tak jak ja tez masz na koncu takie male wżery. Nie umiem sobie z nimi poradzic
Gość Keżor Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 ja psiknałem na to takim sprejem chromowanym oczywiscie szczota drucianą i odrzewiaczem pozbylem sie rdzy najpierw. pewnie zejdzie ten chrom ale cuż narazie jest ladnie
heluś Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 Powiedzcie mi co trzeba zrobic zeby taki fajny efekt uzyskac, bo ja u siebie w kadziu tez mam fajke do dolu i na razie jest troche przyrdzewiala. Szczotka druciana, papier wodny a co dalej?
dark79 Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 szczotka druciania na wiertarke plus papier wodny 800 i 1200
Viking Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 szczotka druciania na wiertarke plus papier wodny 800 i 1200 To najpierw........a potem taki filc na wiertarkę i pasta do polerowania kwasówki i wychodzi efekt chromu.........można się przejrzeć.
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 szczotka druciania na wiertarke plus papier wodny 800 i 1200 To najpierw........a potem taki filc na wiertarkę i pasta do polerowania kwasówki i wychodzi efekt chromu.........można się przejrzeć. zgadza sie ale na jak dlugo??pewnie po tygodniu znowu bedzie przydymiona koncówka na czarno :razz:
dziarule Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 ja u siebie zrobilem szczotka druciana 800 i pozniej targalem 2000 :/ i jest ladnie ale wlasnie nie bluszczy az tak zebum sie mogl przejrzec ....
dark79 Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 szczotka druciania na wiertarke plus papier wodny 800 i 1200 To najpierw........a potem taki filc na wiertarkę i pasta do polerowania kwasówki i wychodzi efekt chromu.........można się przejrzeć. zgadza sie ale na jak dlugo??pewnie po tygodniu znowu bedzie przydymiona koncówka na czarno :razz: końcówki rur to nawet po 10km są delikatnie czarne,ale w niczym to nie przeszkadza, szmatka i 5 sekund i jest git troche sadzy nie zaszkodzi :razz:
Szewczenko7 Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Jezeli macie problem z czarna sadza na koncowkach tlumika to kupcie sobie uszlachetniacz i wlejcie na 30lit ropki okolo 10ml tego roztworku daje efekt...tlumika nie bedziecie miec czarnego tylko blysk
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Jezeli macie problem z czarna sadza na koncowkach tlumika to kupcie sobie uszlachetniacz i wlejcie na 30lit ropki okolo 10ml tego roztworku daje efekt...tlumika nie bedziecie miec czarnego tylko blysk ale to na jedno tankowanie a pozniej wraca problem :razz:
Szewczenko7 Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 nie koniecznie...jesli ktos tego pilnuje to rozwiaze ten problem raz na zawsze ale od czasu do czasu mozna przepicowac tlumiczek ale to sporadycznie :smile:
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 mnie to nie przeszkadza ze jest troszke koncówka przydymiona i nie mam zamiaru niczego dolewac do i tak juz drogiej ropki :razz:
Rekomendowane odpowiedzi