hunter91 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Jaram się nią strasznie!!! Jaki masz zawias? Coś ori czy gwint? Gwint Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przyszły dystanse ale musiałem wybrać: dystanse albo felgi bo to i to się nie mieściło Generalnie piasta w quattro ma kolnierz 12mm a nie 20mm i dystans przelotowy 10mm wszedł na tyle, ze zasłonił cały kołnierz. Chciałem opuścić auto i zobaczyć jak siedzi i czy zamawiać nastepne 5mm czy 15mm na tył ale przysłali mi śruby M12 zamiast M14. Mi to zawsze piach w oczy Generalnie coś tam się dzieje, czekam na intercooler, wtryski a w przyszłym miesiącu turbo i kolektor. Mam nadzieję objechać jakąś seryjną S4 Kupiłem ostatnio TK Pure Blood, efekt poniżej. Zastanawiam się jak mogłem wcześniej z tego nie korzystać, za***isty preparat! ps. żart na czasie idzie mechanik i mówi: - ej mebel coś ci wypadło - co? - zapłon hehe Mateusz,czyli po zastosowaniu tego srodku mamy efekt krwistej czerwieni na feldze ? czy po prostu to czysci ? bo zdjecie po umyciu pokazuje ze jest lekko czerwona. btw co polecasz do mycia felg i zacisków ?
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) I się pieni na purpurowo i super czyści koła Edytowane 5 Maja 2016 przez Arturoo
mebleusz Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 A efekt czerwieni kiedy Znika? Efekt czerwieni znika odrazu, pojawia sie "krwawienie" bo plyn reaguje z nalotem z klockow hamulcowych. Czerwoen znika po splukaniu
hunter91 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Czyli warto zainwestować w taki środek, dobrze. Powinno na zaciski wystarczyc
maciekzx Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Z tańszych odpowiedników polecam K2 Roton (nie Felix), taki sam efekt
Lolek Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 wczoraj kolega widziany we Wrocławiu na Grabiszynskiej. auto na żywo robi piorunujące wrażenie
mebleusz Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 wczoraj kolega widziany we Wrocławiu na Grabiszynskiej. auto na żywo robi piorunujące wrażenie Dzieki chyba nawet wiem kiedy to bylo heh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lolek Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) wczoraj kolega widziany we Wrocławiu na Grabiszynskiej. auto na żywo robi piorunujące wrażenie Dzieki chyba nawet wiem kiedy to bylo hehWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W sumie parę razy już widziałem ale nie byłem pewien czy to Ty urzedujesz we wro czy tylko przejzdenie? Edytowane 29 Maja 2016 przez Lolek
mebleusz Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 wczoraj kolega widziany we Wrocławiu na Grabiszynskiej. auto na żywo robi piorunujące wrażenie Dzieki chyba nawet wiem kiedy to bylo hehWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W sumie parę razy już widziałem ale nie byłem pewien czy to Ty urzedujesz we wro czy tylko przejzdenie? Mieszkam tu na czas studiow albo i dluzej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lolek Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 wczoraj kolega widziany we Wrocławiu na Grabiszynskiej. auto na żywo robi piorunujące wrażenie Dzieki chyba nawet wiem kiedy to bylo hehWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W sumie parę razy już widziałem ale nie byłem pewien czy to Ty urzedujesz we wro czy tylko przejzdenie?Mieszkam tu na czas studiow albo i dluzej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o proszę można by się kiedyś ustawić chętnie bym z bliska obejrzał, na spoty zapraszam A tak z ciekawości na jakim gwincie smigasz?
mebleusz Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 wczoraj kolega widziany we Wrocławiu na Grabiszynskiej. auto na żywo robi piorunujące wrażenie Dzieki chyba nawet wiem kiedy to bylo hehWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W sumie parę razy już widziałem ale nie byłem pewien czy to Ty urzedujesz we wro czy tylko przejzdenie?Mieszkam tu na czas studiow albo i dluzej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o proszę można by się kiedyś ustawić chętnie bym z bliska obejrzał, na spoty zapraszam A tak z ciekawości na jakim gwincie smigasz? Wpadne dzisiaj na milenijny tyl ta technix a przod sam nie wiem, jest suchy to narazie tam mu nie zaglądam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lolek Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 dzisiaj akurat mnie nie będzie :/ W sumie mało osób się wybiera. sprawdzaj na biezaco na wrocławskich bo często zamiast milenijnego spotykamy się pod stadionem
mebleusz Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 No cos tam sie ruszylo, mam nadzieje, ze Audi bedzie sie jakos bronilo przed upałami jak bedzie gotowe to wrzuce foto calosci, rdzen intercoolera nie jest jakis super duzy ale to nie jest sztuka wrzucic wielka krowe pod zderzak i miec dolot 2" albo 2.25", wyjscia mam 2.5" wiec przeplyw powinien byc zadowalajacy i nie bedzie odczuwalnego laga (teoria teorią [emoji28]) Przy okazji wpadly nowe klocki na przod i tarcze stoczone, lozyska tyl nowe, uszczelniony zbiorniczek plynu spryskiwaczy i to chyba tyle jak narazie. Mala przymiarka ale z zaciskami jeszcze musze poczekac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mebleusz Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zaciski malina tarcza 312? Narazie to byla przymiarka , 4 tlok porsche a tarcza stara to 288 ale w przyszlosci cos wiekszego wpada Jak narazie zamocowany fmic, teraz tylko mycie bo po 2 tyg u mechanika samochod sie troche ubrudzil i moze cykne pare lepszych fot Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karol24 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Widziałem właśnie, że tarcze coś za małe do zacisków pod ten zderzak to fajnie wchodzi cooler gdzie kratki?
mebleusz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Widziałem właśnie, że tarcze coś za małe do zacisków pod ten zderzak to fajnie wchodzi cooler gdzie kratki? Srodkowa kratka wroci na miejsce ale te boczne kratki wywalam i zastapie je plastrem miodu albo jakas siatka. Te kratki co mam sa pod halogeny a halogenow u mnie nie ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karol24 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wywalasz? na PW daj znać gdzie wywalasz
Rekomendowane odpowiedzi