Daro32 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Odświeżę temat. Czy ktoś wie czy da się zapisać ustawienie lusterka przy cofaniu? Robię tak jak na tym filmiku z A6 ale nie zapamiętuje
kamilch-1984 Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) W dniu 5.09.2018 o 09:22, Daro32 napisał: Odświeżę temat. Czy ktoś wie czy da się zapisać ustawienie lusterka przy cofaniu? Robię tak jak na tym filmiku z A6 ale nie zapamiętuje Sądzę kolego,że jest to zależne od wyposażenia,czyli w tym wypadku pamięć lusterek. Nie jestem pewien oczywiście ale wiem,że w A4 mamy aż 5 rodzai wyposażenia lusterek. Od samego grzania,po fotochromy,pamięć, side assist. Aaaa... na filmiku widać,że lusterka ma fotochromatyczne,więc bardzo możliwe,że opcja full wypas Edytowane 4 Listopada 2018 przez kamilch-1984 1
Patrykjagoda Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Lusterko w jaki sposób wraca bo zakodowalem działa jak się ustawi lusterko pasażera ale nie miałem okazji w garazu ruszyć do przodu i po włączeniu luzu nie wraca jedynie jak pokrętłem dam na inne lusterko albo środek i jak wyłącze zaplon
kkt Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 W dniu 17.08.2019 o 20:25, Patrykjagoda napisał: Lusterko w jaki sposób wraca Pokrętło zostaw na prawym lusterku i rusz do przodu. Wróci do poprzedniej pozycji przy predkości 20 km/h.
yogivw Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Panowie, mam problem z regulacja lusterka w trybie obniżonym. Lusterko nie reaguje, nie działa zupełnie regulacja. Kiedy wróci na normalny tryb, wraca też możliwość regulacji. Po włączeniu wstecznego ustawia się wychylone prawym górnym rogiem czyli odwrotnie jak powinno U mnie problem występuje w b9 ale wątek z tym związany więc zapytam tu. Może ta regulacje też trzeba zakodowac? Pozdr Pawel
szesi1919 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 mi się też nie obniża pomimo zakodowania, funkcji pamięci i składania lusterek
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Wrzuć jakie masz kodowanie w 52 Gałka lusterka ustawiona na stronę pasażera? Bo to tylko wtedy działa.
szesi1919 Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 dziwne, grzebałem w ustawieniach "stref czasu" zmienilem na naszą strefe i pozniej 2 razy działało mi lusterko przy wstecznym, pozniej juz nie, moze w patrzylem w ustawienia ale wszystko ok a kodowania CI teraz nie napisze bo nie mam kompa ale kodował mi to gość z forum tak jak kazdemu innemu i działało, tylko nie mi
Muskel1 Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Strefy czasu nie mają nic wspólnego z lusterkami bo steruje nimi sterownik 5F (mmi) a opuszczaniem lusterka steruje sterownik 52 (drzwi pasażera). Masz coś źle zakodowane i tyle. Edytowane 30 Marca 2021 przez Muskel1
Biesiad_90 Opublikowano 17 Lipca 2021 Opublikowano 17 Lipca 2021 Witam, nie będę zakładał nowego tematu i opiszę swój problem tutaj. Po wymianie lusterek zewnętrznych na składane i pokrętła do regulacji lusterek, zauważyłem, że prawa regulacja nie dziala jak powinna. Tzn wszystko jest przesunięte o 90 stopni tzn jak biorę w dół to idzie w lewo, jak w lewo to do góry itd. Lewa strona działa jak powinna. Rozebralem lusterko i silniczek jest dobrze założony. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że coś jest nie tak z joystickiem od regulacji. Najlepiej byłoby sprawdzić na próbę na starym, ale nie mam już go. Lusterko przy cofaniu także zamiast iść w dół, to idzie w lewo. Auto to s4 b8.5
Rekomendowane odpowiedzi