A3 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Dwa pytanka Jakie plany co do RS6? Co dalej z RS4?
Buba Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Fura kozak dla mnie nie ma piekniejszego auta na swiecie. RS6 rules
Gość C.MILE Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Aby powstrzymać pewne spekulacje, ja nie podjąłem ostatecznie decyzji. Prezentowana RS6, będzie śmigać po krakowskiej ziemii Pozdr. P.S. RS4 bedzie oferowana do sprzedaży na początku 2009r.
adamooo Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Aby powstrzymać pewne spekulacje, ja nie podjąłem ostatecznie decyzji. Prezentowana RS6, będzie śmigać po krakowskiej ziemii Pozdr. P.S. RS4 bedzie oferowana do sprzedaży na początku 2009r. fura kox..wpadaj na spota pośmigamy przed odstawieniem jej do kraka..gdzie się będzie marnowała
SpałekP Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 prześwietny wybór!! moc przeraża, teraz tylko dużo szczęścia na drodze
Cristoforo Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 przynajmniej nie bedzie wątków typu brakuje mi mocy jak podkrecic moja audi
A3 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Pablo a co wchodzi w gre poza RS6? jakieś egzotyki w postaci Porsche?
Wąski Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Aby powstrzymać pewne spekulacje, ja nie podjąłem ostatecznie decyzji. Prezentowana RS6, będzie śmigać po krakowskiej ziemii Pozdr. P.S. RS4 bedzie oferowana do sprzedaży na początku 2009r. Ciekawe czyli kolejna mocna fura :gwizdanie:
Gość C.MILE Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pablo a co wchodzi w gre poza RS6? jakieś egzotyki w postaci Porsche? Wchodzą wchodzą ... :> ale wszystko jest kwestią wyboru i kompromisu, jak chcesz więcej poczytać to zapraszam http://www.streetracing.pl/forum/Poszukuje-godnego-nastepcy-RS4-B7-Czas-na-zmiany-t58642.html
Gość puchatek27 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Autko :kox: jak cholera. Mega kozak :drool: A co powiedzialbys na M5 w kombiku np.biala podrzucic ja do kolegow z G Power'a ,ktorzy spokojnie wygrzebaliby z niej 800kucy :naughty: Czytalem twoj poscik z linku wyzej,i nie wiem,czemu uwazasz ze BMW jest juz stare?????
Gość C.MILE Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Autko :kox: jak cholera. Mega kozak :drool: A co powiedzialbys na M5 w kombiku np.biala podrzucic ja do kolegow z G Power'a ,ktorzy spokojnie wygrzebaliby z niej 800kucy :naughty: Czytalem twoj poscik z linku wyzej,i nie wiem,czemu uwazasz ze BMW jest juz stare????? Heh, dla mnie M5 szału nie robi, więc to kwestia gustu ... ogólnie jest brzydkie nawet w kombi i tak na marginesie oddawanie auta do G Power na 800KM mija się celem i użytkowaniem w warunkach PL. Wystarczy mi codziennie nawet 400KM w wolnym ssaku lub turbo. BTW, lubię Audi
miron78 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 C.MILE - pogratulować przemyślanego i jakże trafnego wyboru - miłego użytkowania - szkoda że nie będę miał raczej możliwości zobaczenia na żywo ..............
Heiduk Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Szacunek.. Moje marzenie RS ale czwóreczka:PP
otto18 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Masz 27 lat i już takiego samochodu się dorobiłeś Gratulacje! A tak BTW jaka branża??
A3 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 O Matko to jest najgorsze co może być...porównywać wiek do samochodu...nie ważne ile ma ważne że ma...a poza tym jest przysłowie kto kombinuje ten żyje...osobiście życze koledze Pablo jak najwięcej i niech ma nawet całe stado samochodów...
Heat Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Swietny samochod ale mi osobiscie zdecydowanie bardziej podoba sie nowa rs6'tka w sedanie tym bardziej , ze ma dupke po lifcie i jak dla mnie prezentuje sie rewelacyjnie
Tomeks Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Wystarczy mi codziennie nawet 400KM ja kombinuję jak tu wyciągnąć z mojego "pażdziocha" 200KM+,ale ten cytat uświadomił mi,że jestem w czarnej dvpie
Dygu Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 widziałem wzeszłym tyg (w sobotę)koło 12 czarne rs6 Avant na blachach WI to Twoje?? jechało w stronę Konstancina na wysokości hotelu Mrówka
Rekomendowane odpowiedzi