depechetom Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Dziękuje bardzo ...wybaczcie moj brak obeznania ...
kaman Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Miałem w B6 kierownicę w kolorze swing. Wczoraj wymieniłem na czarną multi z B7. Powiem Wam szczerze, że odświeżyła środek i wygląda to fajnie, ale pod jednym warunkiem - obudowa kolumny kierowniczej też musi być czarna, jeżeli zostawicie jasną to będzie tragicznie to wyglądać. Do tego dać pikowaną gałkę biegów z czarnym mieszkiem + czarny pikowany ręczny i będzie wszystko ładnie współgrać Tak na razie wygląda to u mnie: Edytowane 13 Lutego 2015 przez kokonekus
waldi1326 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Kolego mam do sprzedania w kolorze swing kierownice, poduchę z multi, moduł w kierownicę i taśmę a do tego kable za małe pieniądze. Jak będziesz chętny to poisz na priv. Przepraszam za spam
depechetom Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Waldi - wprawdzie minęło sporo czasu - ale co szkodzi mi zapytać - masz jeszcze tą kierownicę ???
arek_cccp Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Taka kierownica pasuje jak najbardziej tylko obudowa też obowiązkowo czarna ! do tego czarna gałka i ręczny jak ktoś pisał i jest zacne sam będę zmieniał swoją na taką..
kaman Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Taka kierownica pasuje jak najbardziej tylko obudowa też obowiązkowo czarna ! do tego czarna gałka i ręczny jak ktoś pisał i jest zacne sam będę zmieniał swoją na taką.. Dokladnie o tym wspominałem Jak chcesz to sprawdź sobie w moim temacie jak to wyglada bo ostatnio dołożyłem gałkę zmiany biegów i ręczny pod kolor - jest swietnie Wysłane z jabłka
hidden22 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 witam. panowie co myslicie o czarnych fotelach do srodka czarno-swing? tzn gora boczkow, kokpit,galka,kiera,obudowa kiery i raczka recznego jest czarna. wiec czarne fotele by jakos wygladalo to?
Onkel Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Kumpel ma tak chyba fabrycznie w a6 c5. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
depechetom Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Nie wiedziałem gdzie napisać....wiec wklejam tutaj: http://www.ebay.de/itm/VW-Audi-A4-8E-B6-2-0-130PS-Lederlenkrad-komplett-Multifunktion-/291571941316?fits=Make%3AAudi%7CModel%3AA4%7CPlatform%3A8E2%2C+B6&hash=item43e30abfc4 Opłaca się?? podobną na alledrogo znalazłem za ponad 500zł....co sądzicie?
marekg Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Kiere dajesz do obszycia i po problemie. Gorzej z ty,i plastikowymi ale tutaj to stan samej kiery chyba powinien byc najmniejszym zmartwieniem. wazne, żeby było wszystko kompletne i sprawne. Ja kupiłem całkiem niedawno kierownice w podobnym stanie z poduszką, trapezem i kablami za 250. Multimedia działa w samochodzie a sama kierownica czeka aż ja zaniosę do obszycia. Chociaż nie, tutaj z prawej strony przyciski wyświechtane to dodatkowy koszt gdyby wymieniać. Edytowane 7 Października 2015 przez marekg
arek_cccp Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 u mnie to tak siadło w planach nakładka ręcznego z rs 4 obudowa czarna, o fotelach też myślałem czarnych zobaczymy
hidden22 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Witam ladna furka planujesz czarne fotele pakowac do koloru tych boczkow tunelu itd? to jest swing czy inny kolor?
Onkel Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Widać że Góra swing dół jaśniejszy. Wysłano z Z3
hidden22 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 tez mam swing ale ten wydaje sie byc jasniejszy jakis
arek_cccp Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pierwsze na pewno ręczny. Potem fotele i jak będzie trzeba to boczki tunel zobaczymy. Kod wnętrza NQ jasnoszary pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi