lukaszooo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Może układ gdzieś się przypchal i ma małe ciśnienie lub porostu spryski się przytarly, pompkę masz oto od spryskow ??
GOLI Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pompka od sprysków kupiona nowa, spryski raczej nie zatarte bo jak wyjdą do połowy to je ręką złapałem i dają się wyciągnąć na maxa. Czytałem gdzieś o uszkodzonych uszczelniaczach w spryskach, jak to sprawdzić? Jeszcze jedno, pompka z podróby,
Fido Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jak pompa podróba to może nie dawać potrzebnego ciśnienia. Możesz też zrobić jeszcze jedno. Podłączyć pod spryski sprężarkę, ale ostrożnie z ciśnieniem bo dysze wystrzelą jak z procy. W tych spryskach są takie gumowe zaworki. Mogły zaschnąć i skeić się do przylgni. Mus je ruszyć sprężonym powietrzem. Po tym zabiegu podłączyć raz jeszcze całość i spróbować. Jak wyjdą a nie będą spryskiwać to mus kupić ori pompkę.
GOLI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dzięki, w sobotę spróbuje tak zrobić Temat sprysków rozwiązany. Jeżeli ktoś będzie miał chęć kupić nową pompkę z podróby niech się trzy razy zastanowi, zamontowałem ori i spryski ożyły.Dzięki wszystkim za pomoc
Bananas Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzięki, w sobotę spróbuje tak zrobić Temat sprysków rozwiązany. Jeżeli ktoś będzie miał chęć kupić nową pompkę z podróby niech się trzy razy zastanowi, zamontowałem ori i spryski ożyły.Dzięki wszystkim za pomoc Witam mam pytanko czy spryskiwacz tylnej szyby ma osobną pompke
GOLI Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 B6 tył i przód ma na jednej pompce, więc w B7 pewnie jest tak samo
citos88 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 A czy wie ktoś którędy idzie wąż do tylnego spryskiwacza? Wiem że nadkolem, a potem nie wiem gdzie wchodzi do środka? W próg?
lukaszooo Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Sory pomyłka napisałem nie w tym temacie. Edytowane 12 Maja 2015 przez lukaszooo
Rekomendowane odpowiedzi