Sajmoon Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Sajmon a wiela dałeś za koło? Przyzwoicie Dystanse już na autku , jutro przychodzą spreżyny Przed Po A tak w całej krasie
enczu Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Jest elegancko Trochę w dół i będzie malina!
Sajmoon Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Dystanse na tylnej ośce po 20mm , przód bez. Paczka ze sprężynami dopiero dziś mi przyjdzie więc tył jeszcze stoi jak z fabryki , zobaczę jak się dogra to do przodu , być może jeszcze przód będzie trochę obniżony ale myślę ,że będzie ok bo z przodu właśnie jest h&r - 30 mm taki jak ma być z tyłu
dliwski Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Do parteru z nim i będzie git Edytowane 18 Marca 2016 przez dliwski
Sajmoon Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Do parteru z nim i będzie git Staramy się jak możemy Sprężynki
matik123 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 No ładne ta audiolka zgrać lepiej budę z kołem i bedzie gitarka
Sajmoon Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 d*pa posadzona , zdjecie jutro bo wyszedłem dopiero z garażu i nic nie wyszło w takim świetle :x Na moje oko wygląda to ok ale nawet nie wyjechałem autem z garażu bo cały byłem upaćkany i nie chciałem ładować sie do środka
dliwski Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Teraz wygląda bardzo schludnie Jeszcze z tyłu lampy poliftowe i dokładki w kolor
hunter91 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 twoje zawieszenie to ori i - 30mm hr ?
Fenrir Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Jeszcze z tyłu lampy poliftowe Przecież ma lampy poliftowe Ja bym dał jeszcze jakąś ładną podwójną końcówkę wydechu z nierdzewki. A zawiecha teraz idealnie, aczkolwiek gwint zawsze kusi
Sajmoon Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 Jeśli chodzi o lampy tylne to myślałem czy I czy II lift jak chciałem zmienić z tych kitajców , które można zauważyć jeszcze kilka stron wcześniej.Założyłem i jedne i drugie i ostatecznie bardziej spodobały mi się te ,które mam teraz Na dokładki w kolor nie mam pomysłu, widziałem już wiele takich przeszczepów i średnio mi się to widzi do zwykłych progów,sama pomalowana dokładka też moim zdaniem średnio wygląda,trzeba byłoby spawać ją do zderzaka a troche mi się to nie widzi . Po drugie ze względów praktycznych jak pokaleczę dokładki to wylecą na śmietnik i założę inne a tak to trzeba lakierować i t d Końcówki wydechu wpadną na 100% i tu mam prośbę do was koledzy żebyście coś pomogli w doborze tych końcówek oraz powiedzcie mi czy ten splitter z cupry będzie dobrze wyglądał czy źle.Cały czas się nad tym zastanawiam,oglądałem dużo a4 z tym jęzorem i nie wiem od czego to zależy ale jednej to pasuje a drugiej nic a nic twoje zawieszenie to ori i - 30mm hr ? Tak
hunter91 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Myślałem ze 18 -30 to koza a u cb dobrze wygląda
matik123 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Teraz wygląda bardzo schludnie Dokladnie o tym samym pomyslalem
Rekomendowane odpowiedzi