kuba07 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 WitamPrzedstawiam swój dupowóz, bo inaczej nazwać go nie można nie będzie to żaden wielki projekt, ale jak każdy maniak bez modów ciężko się jeździ Kupione całkiem niedawno, zalatuje wsią ale coś tam z tym działam oczywiście bez szału bo jeden projekt już w garażu stoi Trochę o AudiA4 B5 sedan srebrny prawdopodobnie LY7W FL rocznik 2000 1.9 tdi 90KMWyposażenie - 1/2 FIS- 2x el.szyby + 2 korby- el, szyber- Imo- el.lustra- ABS- climatronic- prawdopodobnie zawias 1BEi coś tam pewnie się znajdzieZrobione- smoła szyby tył - zostało- grill tuningowy bez OOOO - out- grill OOOO na razie niestety tylko przedlift - znaczek smok na klapie :D - out- cb radio - out- tuningowy wydech - out - ori dwururka z tdi w poler- pokrowce z władcy móch ;] - out - lampy tył black shit - out- lampy red/white- oświetlenie pakiet LED- koło lato 17 sline 7,5 "- gałka B6- pranie tapicerki i czyszczenie wnętrzaPlany - obrysy usa przód - na dniach czekam na oprawki+żarówki+folie- grill lift albo s4 ori- gładki zderzak przód - zmiana podsufitki + może flok słupków- lampy lift albo red/white na dniach przymiarki - dywaniki- może 2 din- kierownica zobaczymy jaka- może niżej - chip plus wtryskico wyjdzie zobaczymy kilka fotek jak to mniej więcej wygląda, jak to się mówi d*py nie urywa ale silniczek jakoś cyka i dowiezie wszędzie. Co sądzicie? jakieś rady? pomysły? jutro cykne foto które lampiony z tyłu zostawić, chętnie przygarne drzwi pasażera od strony kierowcy w kolorze bez malowania oczywiście za $$Czekam na opinie pozdrawiam Tutaj fotki po zakupie, jutro coś pstrykne jak jest teraz
jacek70 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Powodzenia w mocach i Bezawaryjności.
kuba07 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 kilka fotek z dziś po lekkich zmianach a tu foty z przymiarekRed/White A tu już odchamione blacki (nitro+ polerka wodny 2000/2500 + pasta polerska lekko scierna) i porównanie na aucieKtóry set zostawić? na dniach przyjdą brakujące żarówki led m.in w rejke i nadal czekam na folie i żarówki plus oprawki us
fafnasty Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 cos tak za bardzo ten wydech wystaje
luty2502 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zdecydowanie te poliftowe lampy wyglądają lepiej:) a ten wydech faktycznie coś za bardzo wystaje ale błyszczy się ladnie No i grill na plus lepszy od poprzedniego
kuba07 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 obecnie siedzą lifty pojeżdżę z tydzień i zobaczę czy zostaną ;] jak coś to depo na sprzedaż na tą chwile, wydeszek wystaje ale i tak będzie finalnie jeszcze przerabiany bo jest tak średnio to spasowane głownie przez to że jest bez kata i środkowego, sama rura, gdzie polecacie chipa na ślasku? w jaką moc celować bo nie ukrywam 90 to taki muł , czy chip plus wtryski większe wystarczą na około 120-130 km?
booster70 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 zalezy jakie wtryski chcesz zalozyc
luty2502 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Po programie na pewno odczujesz różnice:) Same wtryski nic nie dadzą chyba że większe turbo wrzucisz
kuba07 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Program plus powiedzy 216? Czy nie ma sensu i pakowac z afn?
booster70 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 To zmien tez turbo na awx, koszt nie duzy
luty2502 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak chcesz celowac ok 160 km i ok 360nm turbo i wtryski awx jak Ci starczy zwawy dieselek to sam program i bd miał ok120km Ja z avg po programie 142km i 315nm i już mi mało i też myślę nad turbo od awx więc moja rada taka żebyś zmienil turbo wtryski od awx i program
kuba07 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 pomyślimy, trzeba odłożyć $$ jaki mniej więcej koszt 1000 pln? a Turbo od awx podchodzi plug&play czy jakieś flasze trzeba?
wesz82 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zacznij od : Kolektor AWX Pożegnaj EGR i kata Potem turbo,wtryski end wirus. Wtryski 216 coś koło 1350zł od Cowboya na Boschu składane Turbo AWX ~500zł Wszystko znajdziesz na forum
booster70 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Nie strasz go cena wtryskow bo wcale tak duzo nie musi wydawac ja kupilem seven diesel ze zwrotem swoich za 650 i tez u cowboya a do turbo awx jeszcze redukcje na dolny waz Edytowane 11 Stycznia 2015 przez booster70
wesz82 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie straszę Można i używki wyrwać za 1/3 tej ceny. Fakt redukcja-która spada,zapomniałem o niej
radimm Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 I fmica, bo bida bedzie wiosna/latem
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 poza tymi gratami musi przerobić układ na podciśnienia, zanim założy AWX
Rekomendowane odpowiedzi