Tobi_one Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 ja pasuje dopiero moze jakos w sierpniu/wrzesniu wpadne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nie wiem jak to będzie ze mną w niedziele, furka mi padła ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nie wiem jak to będzie ze mną w niedziele, furka mi padła ;( uuu co sie stało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/b5_afn_klopot_z_silnikiem_kreci_ale_nie_chce_zapalic-t87835.0.html;new#new wszystko opisałem pod tym adresem rozwiązałem problem, furka chodzi ale.. zastanawiam się czy odpuścić to czy może coś z tym zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Hmy, ja mam flagi i nie mam kiedy ich założyć, więc może z jajem Panowie, zbierzmy się w Niedzielę. Ja jadąc z Sochaczewa do Łodzi bym podjechał (ciut nie po drodze, ale dam radę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ja jednak w niedziele odpadam, będziemy musieli przełożyć to na inny termin bo jak widzę to niewiele osób jest chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Psia, mać , wyskoczyła mi impreza - obiadzik u rodzinki w niedziele i się nie wykręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 no to ekipa sie wykrusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 ee no Panowie damy rade jak nie w tą to w następną mam nadzieje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ja mam w następny weekend wyjazd dwudniowy więc znów odpadam Troche wolnego czasu w weekendy będę miał dopiero w sierpniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 taakk chłopaki.. jak widać chyba bedziemy musieli pomyslec o spociku dopiero jak wskoczy sierpień :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 no na to wygląda ale przynajmniej okres wakacyjny widać, że niezłe mamy jak nie ma czasu nawet na spocik nikt wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 U mnie teraz jest trochę luzu i w sobotę bym był na 100%. Mowa o 25.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Panowie :naughty: Jak wiadomo w naszym klubie powstało cos takiego jak konkurs fotograficzny. Zdjęcie A4ki która zwycięży w tym konkursie zostanie zamieszczone w klubowym kalendarzu na 2010rok w tym przypadku na miesiąc LIPIEC. Oczywiscie wszystko odpowiednio w działach b5, b6, b7+b8 Naszła mnie chęć wziecia udziału w tym konkursie... no i wysłałem fotke mojej czarnuli.. i tak z grzecznością zwracam sie do was o oddanie głosu -> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6lipiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.0.html :naughty: jak klikniecie w zwijak to ukażą wam sie fotki moich konkurentów a także i moja :> :> aha głosowanie na LIPIEC ma ruszyć 21.07(wtorek) a zakończyć 31.07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie :naughty: Jak wiadomo w naszym klubie powstało cos takiego jak konkurs fotograficzny. Zdjęcie A4ki która zwycięży w tym konkursie zostanie zamieszczone w klubowym kalendarzu na 2010rok w tym przypadku na miesiąc LIPIEC. Oczywiscie wszystko odpowiednio w działach b5, b6, b7+b8 Naszła mnie chęć wziecia udziału w tym konkursie... no i wysłałem fotke mojej czarnuli.. i tak z grzecznością zwracam sie do was o oddanie głosu -> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6lipiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.0.html :naughty: jak klikniecie w zwijak to ukażą wam sie fotki moich konkurentów a także i moja :> :> aha głosowanie na LIPIEC ma ruszyć 21.07(wtorek) a zakończyć 31.07. no mi oprocz Twojej podobaja sie jeszcze 3 inne fotki ktore na kalendarz bylyby miodzio, jesli mam glosowac po znajomosci to zaglosuje na Twoja, jesli obiektywnie to na ktoras z tych 3 pozostalych, mam 2 faworytów ale zobaczymy jesio w kazdym razie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 jak klikniecie w zwijak to ukażą wam sie fotki moich konkurentów a także i moja :> :> Głos oddany . Aha, bym zapomniał - wisisz za to browara ps. Do łodziaków mamy już tylko 130 pościków :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie :naughty: Jak wiadomo w naszym klubie powstało cos takiego jak konkurs fotograficzny. Zdjęcie A4ki która zwycięży w tym konkursie zostanie zamieszczone w klubowym kalendarzu na 2010rok w tym przypadku na miesiąc LIPIEC. Oczywiscie wszystko odpowiednio w działach b5, b6, b7+b8 Naszła mnie chęć wziecia udziału w tym konkursie... no i wysłałem fotke mojej czarnuli.. i tak z grzecznością zwracam sie do was o oddanie głosu -> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6lipiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.0.html :naughty: jak klikniecie w zwijak to ukażą wam sie fotki moich konkurentów a także i moja :> :> aha głosowanie na LIPIEC ma ruszyć 21.07(wtorek) a zakończyć 31.07. no mi oprocz Twojej podobaja sie jeszcze 3 inne fotki ktore na kalendarz bylyby miodzio, jesli mam glosowac po znajomosci to zaglosuje na Twoja, jesli obiektywnie to na ktoras z tych 3 pozostalych, mam 2 faworytów ale zobaczymy jesio w kazdym razie powodzenia owszem goście postarali sie o ładne tło i za to należy im sie z drugiej strony poza tłem to te ich auta niczego ciekawego nie pokazują.. prawie ze seria :tongue4: ale nie wnikam kazdy ma swój gust.. Jak narazie jestem pierwszy ex eauqo czy jak to tam sie pisze W każdym razie za oddany głos na moja A4 dzięki chłopaki :notworthy: nad bro pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Pare słów troche poza tematem A4. Wokół naszego Parkingu spotowego trwają intensywne prace ziemne - miasto buduje Skate/Park i boisko do nogi Na razie teren wygląda, jakby bomba pier...ła, ale z dnia na dzień jest lepiej. Szkoda, że robią to teraz jak ide prawie na emeryture a nie jak chodziłem do szkoły. Podsumowując jak będzie SkejtPark i boicho bedzie sie tam kręcic więcej fajnych ..peczek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 i będzie mozna załoić w gałe ja bym zapykał w beachsoccera z miłą chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 i będzie mozna załoić w gałe ja bym zapykał w beachsoccera z miłą chęcią ja tez bym pograł moze sobie jakim sparing urzadzimy??? nie chce sie chwalic ale w krakowie 2 lata temu zdobyłem mistrzostwo polski w kategorij firm... razem z kolegami.... a w zeszłym roku mistrzostwo polski w nad mozem... mogli bysmy pogrca kiedys cala ekipa 6 na 6... ktos by był chentny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi