Tobi_one Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 no cos opustoszal nasz temat spotowy, i frekwencja na spocie tym bardziej [br]Dopisany: 10 Październik 2009, 17:37_________________________________________________no więc tak to wyglądało... na początku było nas dwóch... potem nadciągnęły posiłki... number 3 and 4 w tle piłka do kosza (dzięki Paulo77 za zaopatrzenie w sprzęt ) and reklama sprzętu klubowego podsumowujac szkoda, że było nas tak mało, ale było bardzo sympatycznie, troche się pograło w kosza, pośmiało no i mamy pewne plany co do następnego spota tym razem więc może będzie więcej chętnych :gwizdanie: prawda Panowie? i Panie?
skovroon Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 To i ja dorzuce od siebie parę fotek Mysle że nad wynikiem gry nie ma co dyskutowac.. bo jak mówiłem wszystko było ustawione :tongue4: tak jak powiedział Tobi.. do następnego razu (Tobi mogłeś te muchy z mojego zderzaka jakoś wyretuszować hehe :tongue4:)
Tobi_one Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 To i ja dorzuce od siebie parę fotek Mysle że nad wynikiem gry nie ma co dyskutowac.. bo jak mówiłem wszystko było ustawione :tongue4: tak jak powiedział Tobi.. do następnego razu (Tobi mogłeś te muchy z mojego zderzaka jakoś wyretuszować hehe :tongue4:) a Ty mogłeś zamalować moją tablice rej.
paulo77 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No to pare fotek ode mnie
sebastian_marat Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No to pare fotek ode mnie Nie przechwalaj sie ogólnie frekwencja dopisała jak "nigdy" ja już ma drivera, więc spocik jak najbardziej się przyda
Tobi_one Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 u mnie też nie ma problemu tylko trzeba ustalić termin i miejsce i zrobic rezerwacje najlepiej
paulo77 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Ja mogę zebrac kasiorke i przechować jakby miało dojść do spotkania A dla nieobecnych na spocie chciałem przekazać, że kolejny modzik został dokonany w mojej furce - dokładki w kolor Tutaj można to oblookać http://www.a4-klub.pl/smf/b6_alz_projekt_black_lady_fele_tn6_18_zawias_hr_3020-t36561.0.html Można również komentowac, ale tylko pozytywnie :>
Tobi_one Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b7b8_pazdziernik_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosowanie-t67126.255.html oceniajcie, komentujcie, moze Wam sie spodoba akurat moja fotka pozdrawiam
skovroon Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Tobi głos oddany ! :> mysle ze teraz masz duza szanse na wygraną jakby jeszcze fela byla wieksza to w ogole byloby kox
ktokolwiek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Też zagłosowałem, powodzenia
Tobi_one Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Tobi głos oddany ! :> mysle ze teraz masz duza szanse na wygraną jakby jeszcze fela byla wieksza to w ogole byloby kox będzie z czasem
marshall Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Zima się zrobiła straśliwa... Teraz to chyba tylko spoty gdzieś pod dachem... Snoopy83, nieaktualną mocno stopkę masz...
Pulpit Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 też głos oddałem powiem, że ładnie odskoczyłeś :gwizdanie:
paulo77 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Głos Prezesa również oddany Tobi, a powiedz kto Ci taką profesjonalną fote strzelił (zdjęcie wydaje mi się jakoś dziwnie znajome, jakbym już kiedyś widział inne zdjęcia tego autora )
Tobi_one Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 to zdjęcie jest autorstwa kolegi marshalla podoba się?
skovroon Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 to zdjęcie jest autorstwa kolegi marshalla podoba się? tak tez myslalem..
sebastian_marat Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ja wczoraj na wiadukcie o 16.30 śmignąłem kolegę marshalla ale chyba mnie nie zauważył
paulo77 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 to zdjęcie jest autorstwa kolegi marshalla podoba się? Podoba, podoba Od razu widać rękę profesjonalisty
Tobi_one Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Panowie.... musze z przykroscia stwierdzic.... iz nie zawitam juz (chyba) na naszym skierniewickim spocie swoją A4... :kwasny: :kwasny: co sie stało? nie mow ze Audi rozwalone... albo kupiles cos innego
Rekomendowane odpowiedzi