myrmex Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam Wszystkich Przymierzam się do zakupu zestawu do mycia felg i mam pytanie. Mianowicie jaki zestaw szczotek do mycia felg polecacie? Chciałbym zakupić jakąś dużą szczotkę do ogólnego mycia, do detali oraz coś do nadkoli. Będę wdzięczny za odpowiedzi. pozdrawiam
Uzieblo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 http://www.autospa-shop.pl/pl/c/Szczotki-i-pedzle/70 Polecwm produkty Mothers, sam używam i jestem zadowolony
Griffe Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wszystko zależy na jakim poziomie. Jeśli ktoś poważnie myśli o dbaniu dobrych felg jest tylko jeden produkt: http://showcarshine.pl/1813-wheel-woolies-kit-3-luksusowe-szczotki-do-felg.html Swoje kosztują, ale warte są każdej złotówki.
myrmex Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki Panowie za podpowiedzi Coś czuję że zainwestuję w Wheel Woolies KIT + szczotkę do opon z Mother's
Uzieblo Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 I to będzie bardzo dobry wybór :-)
Animal Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 No to chyba zdecyduję się na wheel woolies. Zastanawiałem się dosyć długo nad nimi bo cena nie mała jak za taką "pierdołę" ale z racji, że chcę pomalować koła i później należycie o nie dbać to myślę, że warto.
kodzak0 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 ja ostatnio uzylem wheel & tire cleaner z 3M i powiem jestem zadowolony
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 A co polecanie na felgi bardzo brudne ( ale to naprawde brudne) i oblepione resztkami klocków ( chyba ) .Umyc....... umyłem ale dalej jest tragedia
Piotrek81 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 A co polecanie na felgi bardzo brudne ( ale to naprawde brudne) i oblepione resztkami klocków ( chyba ) . Umyc....... umyłem ale dalej jest tragedia :kwasny:s Sonax wheel cleaner full efect,bardzo dobry do takich zabrudzien,powinien sobie poradzic
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Mam Meguiar's Wheel Brightener i on cos tam dał ale to nie to .
Denis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Kup Tugę a powiesz "wow", zabezpiecz i po temacie Edytowane 6 Marca 2015 przez denishome
dziki. Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Od kilku lat kupuje CARTECHNIC pomarańczowy żel do felg. Proponuje go każdemu i już sporo osób też to używa. 10 - 15 zł w InterCars.
Swir3k Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 do bardzo zabrudzonych felg użyj środek do czyszczenia piekarników rewelacyjnie schodzi kazdy brud tylko uważajcie bo czasami może delikatnie odbarwić lakier
Denis Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 tylko uważajcie bo czasami może delikatnie odbarwić lakier Nie no bomba, faktycznie przydatna informacja
Swir3k Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mi odbatwilo jedynie dekielki ktore malowalem tanim chromem a lakier na felg nie uszkodzony. Po zatym kumple tez to stosowali i nie mieli zadnego problemu. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
House Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Kup Tugę a powiesz "wow", zabezpiecz i po temacie Amen. Zielony (nie różowy !!) Przerobiłem multum płynów, droższe tańsze, Tugą myłem bardzo brudne felgi bo akurat tak się złożyło i tak jak kolega napisał wow to mało powiedziane. Nawet ich nie musiałem myć szczotką która kupiłem tylko spłukałem ciśnieniem. Najlepszy jak dla mnie.
aborygen Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja panowie powiem wam że felgi myłem mleczkiem cif Wszystko zeszło idealnie razem z odbarwieniami po klockach Teraz będę zamawiał kpl z shine garage
Denis Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 bez urazy ale chciałbym zobaczyć jak szorujesz CIF'em chromowane felgi
House Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Chromowane lub polerowane chociaż z tymi drugimi to nie ma większego problemu później bo wystarczy autosol ale co się trzeba namęczyć to współczuję szczególnie przy bbs RS czy RM np
aborygen Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nie mówię o polerowanych z lakierowanych rewelka a mleczko nie pozostawia żadnych śladów jak ktoś ma zimówki na allu to może wypróbować
Rekomendowane odpowiedzi