mlody19884 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Witam mam czsami problemik w 1,9 tdi 90km 95r zaraz po odpaleniu po jakiejs sekundzie gasnie i trzeba ze 2 albo 3 razy tak robic zeby odpaliła a czsami normalnie pali wczesniej myslałem ze to filtr paliwa zmieniłem i przez chwile podziałało ale teraz wruciło sam niewiem co to moze byc po pierszy raz mam diesla.pomocyyy * prosze o stosowanie wlasciwego prefixu [Musashi]
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 po pierwsze podlacz VAG i sprawdz bledy. zrob logi statyczne.
pablo_9 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Być może to problem z immobilaizerem, sprawdz czy kontrolka od immo gaśnie Ci za każdym razem gdy odpalasz auto
yaboo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 wygląda na problem z immo http://www.a4-klub.pl/smf/immobilizer-t2784.0.html
fahrenheit Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 tam przy immo jest jeszcze cewka, ponoć lubi padnąć
suits Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 U mnie była padnieta bateria w kluczyku.....
Rekomendowane odpowiedzi