moskal Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 witam Panów, cos mi zaczęło pukac w kole po stronie pasażera . wygląda to tak : Ruszam wciskam sprzegło do zmiany z 1 na 2 nastepuje puknięcie , rozpędzam sie dalej , wciskam sprzegło do zmiany z 2 na 3 następuje puknięcie , jade dalej wciskam sprzegło do zmiany z 3 na 4 , nastepuje puknięcie , itp. co to może byc , przegub ????
przemek1975 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja mam to samo u siebie dziś wymienilem wachacze po prawej stronie+łączniki stabilizatorów i dalej cholerstwo puka tylko przy zmianie biegów teraz pozostał mi tylko amor bo przegub tyka na zakretach jak jest zepsuty a moj nic nie stuka jak skrecam w prawo lub lewo , a odziwo bylem dzis jeszcze na badaniach amorów i gośc powiedzial ze są w normie nie są bardzo zuzyte nie mam juz pomysłow normalnie
raven Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 moze byc tez poduszka silnika
przemek1975 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 poduszki wymienialem pod silnikiem i pod skrzynia w styczniu wiec raczej to nie to ,jutro jade do magika zobaczymy co powie
pawelc Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja mam to samo u siebie dziś wymienilem wahacze po prawej stronie+łączniki stabilizatorów i dalej cholerstwo puka tylko przy zmianie biegów teraz pozostał mi tylko amor bo przegub tyka na zakretach jak jest zepsuty a moj nic nie stuka jak skrecam w prawo lub lewo , a odziwo bylem dzis jeszcze na badaniach amorów i gośc powiedzial ze są w normie nie są bardzo zuzyte nie mam juz pomysłow normalnie A które wahacze wymieniłeś?... W takim przypadku to raczej górne za to odpowiadają.. miałem podobną sytuacje w Passacie, po wymianie było ok...
Patrykbor Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 witam Panów, cos mi zaczęło pukac w kole po stronie pasażera . wygląda to tak : Ruszam wciskam sprzegło do zmiany z 1 na 2 nastepuje puknięcie , rozpędzam sie dalej , wciskam sprzegło do zmiany z 2 na 3 następuje puknięcie , jade dalej wciskam sprzegło do zmiany z 3 na 4 , nastepuje puknięcie , itp. co to może byc , przegub ???? Powiem ze jak ja tak miałem tylko ze w innym aucie po wymianie przegubu przeszło .
przemek1975 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 górne są dobre wymienialem je przed wakacjami a dół dziś wiec to raczej nie wachacze ,obstawiam amorek ale jutro mam nadzieje ze sie to wyjasni u magika
moskal Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 górne są dobre wymienialem je przed wakacjami a dół dziś wiec to raczej nie wahacze ,obstawiam amorek ale jutro mam nadzieje ze sie to wyjasni u magika ok, daj znac , ja u mnie obstawiam przegub bo coś chrobocze przy skręcie
przemek1975 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 raven miales racje poduszka pod silnikiem ta co byla wymieniana w styczniu wali i to równo ,przegub nic nie stuka
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 przyczyna stukania była prawa poduszka , w życiu bym nie zgadł. szacunek dla was panowie za fachową diagnoze
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 przyczyna stukania była prawa poduszka , w życiu bym nie zgadł. szacunek dla was panowie za fachową diagnoze Wiedziałem Znam juz ten odgłos na pamięć ..wysrala mi sie juz 2 razy poducha
moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Wiedziałem Znam juz ten odgłos na pamięć ..wysrala mi sie juz 2 razy poducha ja bardziej stawiałem na przegub lub jakiś luźny wachacz...
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Wiedziałem Znam juz ten odgłos na pamięć ..wysrala mi sie juz 2 razy poducha ja bardziej stawiałem na przegub lub jakiś luźny wahacz... Było mnie zabarać na wycieczkę to bym Ci powiedział Tosikowi odrazu powiedziałem , że to poducha :gwizdanie:
moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 No fakt , gupi jestem i nie pomysałem
Rytel Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 panowie, jaki jest koszt takiej poduszki i jaki koszt wymiany?
^Robert^ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 witam, tez mialem ten sam probilem stukalo przy zmianie biegow i okazal sie przegub ale ten przy skrzyni z prawej strony
Fakier Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Witam, ja miałem podobnie - przy zmianie biegu było słychać stuk i przy ostrzejszym hamowaniu też puknięcie, a jak jechałem powyżej 120 to o ostrym hamowaniu nie było mowy, bo prawe koło tak telepało, jakby zaraz miało odpaść - wymiana wahaczy i mooocno zużytych amortyzatorów z przodu i już jest OK.
Rekomendowane odpowiedzi