Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chiptuning 1.8 TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy w właściwym miejscu zadaje pytanie (jak co proszę o przeniesienie) ale czy opłaca się kupno Audi z silnikiem 1.8 TFSI 120 km i wgranie mu wirusa +40 km

Opublikowano

Krótko mówiąc opłaca się można nie tylko +40Km , a spokojnie można więcej bo nawet okolice 190KM :)

Opublikowano
  • Autor

Krótko mówiąc opłaca się można nie tylko +40Km , a spokojnie można więcej bo nawet okolice 190KM :)

Dzięki za odpowiedz, i + 40 albo na 190 km i wszystko bezpieczne dla silnika ??

Opublikowano

Tak bezpieczne, silnik wytrzymuje 350km

Opublikowano

Sam mam taki silniczek, na razie 120 konikow, ale w planach wiecej. Gregor a bez ingerencji w osprzet, tylko samym wirusem ile mozna maxylanie uzyskac ?

Opublikowano

Sam mam taki silniczek, na razie 120 konikow, ale w planach wiecej. Gregor a bez ingerencji w osprzet, tylko samym wirusem ile mozna maxylanie uzyskac ?

Lightowe strojenie da 190KM i jeszcze zapas zostanie :)

Opublikowano

Lightowe strojenie da 190KM i jeszcze zapas zostanie :)

No to powiem Ci szczerze ze mnie zaskoczyles, ale na pozytywnie. :)

Zobaczymy co wyczaruje w maju Pawel Zaprzalski u mnie w Bialymstoku.

Mimo to dziekuje za cenna informacje :)

Opublikowano

Zaprzal poradzi sobie :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Pomału przymierzam się do zmiany programu. Myślałem o Vtech-u ale trochę się na tym forum naczytałem, że nie za bardzo.

Co w ogóle sądzicie o o chipie przy multitronie? I czy ma ktoś jakieś info o chipowaniu cjeb-a?

Opublikowano

a ktos wogóle robi ten silnik ? z tego co wiem to jest kłopot z zabezpieczeniem

Robi ponoć ABT Sportsline

Opublikowano

No tak. Gość w Vtech-u nawet nie zapytał sie jaki to silnik hehe. Masakra

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Da się to ogarnąć tylko że sterownik na stole do programowania.

Opublikowano

Dokładnie jak napisał Adrian, do zrobienia, ale wyłącznie na pro sprzęcie i oczywiście na stole.

Opublikowano

Dokładnie jak napisał Adrian, do zrobienia, ale wyłącznie na pro sprzęcie i oczywiście na stole.

No to mniej więcej wszystko jasne :). Orientujecie się może czy ktoś w moim mieście albo okolicach jest w ogóle w stanie coś takiego zrobić?

Z drugiej strony nie wiem czy jest sens szukać bo koszty mogą być powalające :facepalm:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem zrobić program w renomowanej firmie. Niestety po zaprogramowaniu sterownika silnik nie odpalił więc wróciłem do serii. Podobno ten sterownik bez problemu robią w Golfach, Seatach, A3 ale w A4 jest jakiś problem z zabezpieczeniem.

Poniżej wykres serii. Tylko tyle pozostało po wizycie w renomowanej firmie tuningowej.

http://www.directupload.net/file/d/4023/3bf56fs6_jpg.htm

3bf56fs6.jpg

Opublikowano

Próbowałem zrobić program w renomowanej firmie

Jak ta renomowana sobie nie poradziła to kiszka... III generacja już trzy lata jest na rynku. Wiec żadna nowość... Nie ma jeszcze przecieków z Abta :decayed:

Opublikowano

Jak ta renomowana sobie nie poradziła to kiszka... III generacja już trzy lata jest na rynku. Wiec żadna nowość... Nie ma jeszcze przecieków z Abta :decayed:

Witam, właśnie dostałem info od Rogala, że robią CJEBa bez problemu, jak będzi troche urlopu to jadę do stolicy i zobaczymy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, właśnie dostałem info od Rogala, że robią CJEBa bez problemu, jak będzi troche urlopu to jadę do stolicy i zobaczymy

I jak byłeś u Rogala ??? jestem na etapie zakupu A4 na CJEB i nie wyobrażam sobie tego silnika bez wirusa