tygrxek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 uwiez mi bylo wymieniane ja mowie jakie inne sprzeglo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wymień olej w skrzyni jak to nie pomoże to dopiero wtedy kombinuj ze sprzęgłem a co masz pomodzone masz temacik bym obadał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrxek Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 DO ilu wytrzyma dwumasa z AWX'a? Jaki komplet sprzegła polecacie do wiekszych mocy w A6 C5 AFN? bo dalej odpowiedzi brak (to samo sprzegło bylo w Audi B4 i tez szumiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zula1928 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Tygrxek kumpel ma dwu mas z awx i 430nm mu wytrzymuje spokojnie.a jeździ już koło 3 lat.wg opinii ma wytrzymać 450nm. ja w AFN zrobionym na 362nm mam ori nowy dwumas zakładany przed modzeniem i tarcze z domieszką kevlaru,jeżdżę już tak nieco ponad 2 lata i póki co nie telepie jeszcze ani go nie słychać. Edytowane 29 Maja 2015 przez zula1928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrxek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No własnie u mnie jest teraz 420 NM przed poprawkami softu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobuch5 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Panowie, w takim razie czy komplet z awx'a podchodzi do afn'a p&p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 A czytales wątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrxek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pasować pasuje ale nikt nie odpowie jak z wytrzymałoscia...bo wydam ponad 1500pln i pojdzie mi sprzeglo AWX za 3-6 miesiecy...to ja dziekuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 jeżdze 3 lata... pod quattro dwumas nowy mam troche dłuzej, założony jeszcze za czasów 15Xkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nina_chudu4 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam,może żle trafiłem ale temat podobny ,pytanko? czy robiac z silnika ahu 90KM około 130-140KM i 320nm ori sprzęgło wytrzyma ?(nawet nie wiem czy to jedno czy dwumas ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 jesli zdrowe to wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nina_chudu4 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 dzięki za odpowiedz ,a czy zdrowe ,myśle ze tak,chodz nie wiem jak to sie ma do tego ze pierwszy własciciel ,starszy pan jezdził "od świeta " na krótkich odcinkach ,ja kupiłem auto z przebiegiem 47tys teraz mam 68tys wiec nie wiem jak do tego sie ustosunkowac,pewnie wyjdzie w "praniu" .To jeszcze na wszelki wypadek zapytam ,jaki jest koszt wymiany takiego sprzegła na mocniejsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 jesli masz dwumas, to awx podejdzie a kosztuje tyle samo co sprzęgła do B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nina_chudu4 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ok ,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primaballerina Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 u siebie w b5 ajm mam skrzynie 6 b dqs na sprzęgle z afn od Alana i obecie 157km/370nM wytrzymuje bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 u siebie w b5 ajm mam skrzynie 6 b dqs na sprzęgle z afn od Alana i obecie 157km/370nM wytrzymuje bez problemu taki wynik to nie wynik dla sprzęgła AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapper Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Pany potrzebna pomoc, obecnie mam zestaw na jednomasie z 1z. Sprzęgło już się prawie skończyło. Potrzebny zestaw który ogarnie 200/400. Mam dwumas igiełkę od AFN czy wystarczy jak dam na nie zestaw sprzęgła od AWX z tarczą obitą kewlarem ?? czy dwumasa AFN wytrzyma ten moment ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 wystarczy, ja mam bez kevlaru i jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oofol Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To i ja sie podlacze.. Szukam mocnego zamiennika do AVF.. 347nm 190KM i juz sie slizga.... Zakladac sztywne kolo z tarcza kevlarowa czy komplet BRD? Moze cos innego?? Glupieje juz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapper Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To i ja sie podlacze.. Szukam mocnego zamiennika do AVF.. 347nm 190KM i juz sie slizga.... Zakladac sztywne kolo z tarcza kevlarowa czy komplet BRD? Moze cos innego?? Glupieje juz.. Zamach przeszlifuj, kup nowy docisk i tarcze daj do obicia kewlarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi