Kosmita Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 W dniu 3.07.2017 o 20:33, mystic.pl napisał: To cię pocieszę bo u mnie w nowym Q7 po 5kkm tylne podsufitowe sorrandy Bose zaczęły tak charczeć, że się słuchać tego nie da. Jutro mam umówioną wymianę gwarancyjną i zobaczymy ile wytrzymają. Z chęcią bym wymienił te sorraundy i duże dolne w drzwiach na B&O tylko nie wiem czy podejdą i zabanglają ze wzmakiem od Bose. Niestety na temat Q7 mało info po forach, bo raczej nikt tego po zakupie nie reza. W dniu 3.07.2017 o 11:59, jedrekx napisał: Ty miałeś na początku BOSE czy to samo gówno, które ja mam (Audi Sound)? do tej pory nie narzekałem czy to na głośniki, czy na nagłośnienie.. ale jak przy 101 tys km zaczął mi charczeć głośnik to mnie krew zalała Mały OT ale dopiero przeczytałem.. Mi po kilku miesiącach od nowości zaczęły skrzypieć w Bangu środkowy głośnik i prawy boczek drzwi (też przy głośniku) i na gwarancji oddawałem. Wygłuszyli taśmami i czymś tam jeszcze i wszystko jest ok. Ale przy okazji jeździłem A4 z Audi Sound System i nie dość, że sam system to tragedia tragedii to na dodatek samo wygłuszenie jest beznadziejne i te plastiki naprawdę przy większej głośności pierdzą. Więc warto pamiętać, że im lepsze nagłośnienie to nie tylko lepszy dźwięk ale też sporo lepsze wygłuszenie środka..
KaMjEd Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 CUBER masz założone jakieś dystanse na te Koła z S6 bo tak wystają dosyć mocno.
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 2 minuty temu, KaMjEd napisał: CUBER masz założone jakieś dystanse na te Koła z S6 bo tak wystają dosyć mocno. Tak bez dystansu to tak srednio wyglądały ... patrzac ze ORI fela to 20" ET 45 8,5 " kupowałem dystans 12 mm z firmy Eibach https://eibach.pl/dystanse-eibach-pro-spacer-srebrne-audi-a6-avant-4g5,-c7,-4gd-s90-2-12-004-pi-5376.html
BezLoginu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam. Mam do Ciebie pytanko czy podejdą przewody do spryskiwaczy lamp i same spryskiwacze od zwykłego zderzaka do Sline? Dzięki za odpowiedź i Pozdrawiam!
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 Godzinę temu, BezLoginu napisał: Witam. Mam do Ciebie pytanko czy podejdą przewody do spryskiwaczy lamp i same spryskiwacze od zwykłego zderzaka do Sline? Dzięki za odpowiedź i Pozdrawiam! Tak , są te same Jedynie zaslepki sprysków są inne
marc1n Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Cuber ceny spadły za matriksy ma listwy sline od lifta lepiej wyglądają przy przednich błotnikach są szersze nie rzuca tak syfem po aucie
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 12 godzin temu, marc1n napisał: Cuber ceny spadły za matriksy ma listwy sline od lifta lepiej wyglądają przy przednich błotnikach są szersze nie rzuca tak syfem po aucie Jak robić lifta to po całosci ale fakt jest jeden lampy poszły strasznie w dół z ceną ..... Chyba mam inny Plan na moją Szóstkę
David Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Swietne a6 , wszystko robione ze smakiem jak kazde Twoje audi powiedz czy ten wydech ktory dolozyles "gada" tak samo jak w 3.0 BTdi?
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W dniu 14.04.2018 o 18:11, David napisał: Swietne a6 , wszystko robione ze smakiem jak kazde Twoje audi powiedz czy ten wydech ktory dolozyles "gada" tak samo jak w 3.0 BTdi? Tak
cinkers Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 To auto jest piękne Gratuluję! Jak się sprawuje przez te kilka lat?
A-rek Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Cuber powiedz mi jak ci się autko sprawuje? Przy jakim przebiegu trzeba się rozrządem zająć? Jakie masz średnie spalanie w codziennym użytkowaniu?
Cuber Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 Godzinę temu, A-rek napisał: Cuber powiedz mi jak ci się autko sprawuje? Przy jakim przebiegu trzeba się rozrządem zająć? Jakie masz średnie spalanie w codziennym użytkowaniu? PW poszło ale tutaj tez napisze co nie co : - Ja rozrząd wymieniałem przy okazji uszczelnienia silnika ( czyli zapocenia przy "drugiej misce olejowej ) - Sprawuje się wyśmienicie - spalanie to rzecz dyskusyjna , miasto miastu nie jest równe + wiele czynników wpływa na to 20 Cali felunek 255/35 opony , auto wazy prawie 2 tony i ma 300 km , spalanie w trasie i tutaj znowu zależy jaka trasa etc ale do Bukowiny spalanie ok 7,5-8 na powrocie to jesteś w stanie zrobić i 6 litrów Kraków Katowice spalanie ok 10,5 ale to chyba każdy zrozumie dlaczego Wiec ciężko odpowiedziec jednoznacznie ile moje Audi spala bo na drugim fisie komuś pokaże ze spalanie z ostatnich 100 godzin to 7,5 gdzie 80 % trasy a reszta miasto a drugiemu pokaze 11 gdzie robi krótkie trasy i 80 % w miescie ale suma sumarum jak na 300 konne auto ważące prawie 2 tony to uśrednijmy to ze jest to 10 litrów
Gibons Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 10L przy takim samochodzie to super wynik.
Cuber Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 Kraków => Niedzica średnie 7,3 Niedzica=> Kraków średnie 6,8 ale więcej z górki było ale tez i korki ;( 1
A-rek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Cuber dzięki za odpowiedzi i porady ? wczoraj kupiłem C7 ?
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 41 minut temu, A-rek napisał: Cuber dzięki za odpowiedzi i porady ? wczoraj kupiłem C7 ? No to gratulacje ;)
A-rek Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Cuber mam takie pytanko.... widzę, że masz fotele z pamięcią, Podpowiesz jak się tego używa? Jak zaprogramować siedzenia? i drugie pytanko, wyłączałeś funkcję start/stop tak aby była ona ciągle wyłączona?
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 wciskasz set i przytrzymujesz 1 albo 2, w zależności na którym chcesz żeby Ci zapisało ustawienie. ja mam wyłączony start-stop
mystic.pl Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) 6 godzin temu, jedrekx napisał: ja mam wyłączony start-stop A dioda na przycisku świeci czy też jest zgadzona ? Edytowane 22 Czerwca 2018 przez mystic.pl
Rekomendowane odpowiedzi