Trzesio Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jest jakaś różnica w mocowaniach oparcia sedan/avant w c5 i jak to pasuje do b5 ?
sebidi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Avant c5 ma tak samo mocowane oparcie jak liftowy avant a4 co do sedana to niewiem bo nie miałem w ręce takiej kanapy
mophk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 ktoś mógłby opisać dokładnie jak przerobić pamięć fotela kierowcy z c5 do b5 bez pamięci? zdobyłem jakoś schematy ale są słabo czytelne dla mnie Avant c5 ma tak samo mocowane oparcie jak liftowy avant a4 co do sedana to niewiem bo nie miałem w ręce takiej kanapy no weź pomóż z tą wiązką
sebidi Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 ktoś mógłby opisać dokładnie jak przerobić pamięć fotela kierowcy z c5 do b5 bez pamięci? zdobyłem jakoś schematy ale są słabo czytelne dla mnie Avant c5 ma tak samo mocowane oparcie jak liftowy avant a4 co do sedana to niewiem bo nie miałem w ręce takiej kanapyno weź pomóż z tą wiązką napisałem Ci PW jak to najprościej ogarnąć
mophk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 wiem czytałem moje kostki z foteli z c5 i te ktore mam w aucie są rozne; potrzebuje informacji, jakie są kable w kostkach grzania. w samochodzie mam 2x brązowy i 2x czarnozielony a w fotelu jest 2x brązowy i 2x czarnozolty. podpiąć po prostu kolorami i powinno być spoko? drugie pytanie, skąd wziać zasilanie do podswietlania lampki w fotelu?
sebidi Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 wiem czytałem moje kostki z foteli z c5 i te ktore mam w aucie są rozne; potrzebuje informacji, jakie są kable w kostkach grzania. w samochodzie mam 2x brązowy i 2x czarnozielony a w fotelu jest 2x brązowy i 2x czarnozolty. podpiąć po prostu kolorami i powinno być spoko? drugie pytanie, skąd wziać zasilanie do podswietlania lampki w fotelu? podświetlania lampki w fotelu?
mophk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 no, z tylu fotela jest lampka która się pewnie zapala jak ktoś z tylu wsiada, to się chyba nazywa podświetlenie nóg czy coś.
Trzesio Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 w tylnych obiciach foteli są lampki, może nie w każdym ale jednak
sebidi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 aa te lampki z krańcowek drzwi jak masz np czerwone lampki po otwarciu drzwi ci się zapala a co do grzania ja podłączyłem we fotelach z a6 grzanie po schemacie z a4 b5 i wsio pasowalo
mophk Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 masz ten schemat? a krancowki to gdzie? te kable co ida do licznika zeby na fisie było?
sebidi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 masz ten schemat? a krancowki to gdzie? te kable co ida do licznika zeby na fisie było?masz lampki w drzwiach??
sebidi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 mam, przod i tył czerwone. to pod nie się wepnij najłatwiej
Trzesio Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 ktoś próbował przekładać sam materiał z oparcia kanapy ?
karol24 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja, z gąbkami najlepiej przełożyć bo nie musisz rozpinać tych metalowych zapinek a później naciągać materiału. Więcej rzeźby z podłokietnikiem ale też się da zrobić.
Mungooo Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Razem z kolega smky95 z forum wymyslilismy sposob mocowania przedniego fotela z a6 c5 do a4 b5 zeby frontowa czesc fotela byla jak najznizej w porownaniu do mocowania ori z c5 siedzi sie teraz o niebo lepiej praktycznie tam samo nisko jak w fotelu z b5 a wygodnie jak w fotelu z c5
Mungooo Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Podlaczal ktos z was tylna kanape podgrzewana?
Rekomendowane odpowiedzi