DaN0 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) A czy ktoś Ci powiedział, że będzie łatwo? Ale i tak masz wielki szacun ode mnie i życzę Ci już jak najmniej problemów. Wyjeżdżaj szybko i ślij jakiś film z jazdy Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez DaN0
marekmartysz Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 A czy ktoś Ci powiedział, że będzie łatwo? Ale i tak masz wielki szacun ode mnie i życzę Ci już jak najmniej problemów. Wyjeżdżaj szybko i ślij jakiś film z jazdy Google mowilo o klopotach z lapami i kole zamachowym. A tak na powaznie to jest Guzior Duzo rzeczy czlowiek sam widzi jak trzeba przerobic lub zamontowac wiec az takiej tragedii nie ma. Najtrudniejsze czyli elektronika dopiero przede mna Projekt dalej się składa Wpadła chłodnica z 1.8 turbo Pobawiłem się również z mocowaniami chłodnicy klimy Przyjechało również koło zamachowe od guziora oraz wzmocnione sprzegło Oraz puzzle
Linarr Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 u mnie chłodnica klimy podeszła bez żadnych przeróbek
marekmartysz Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 u mnie chłodnica klimy podeszła bez żadnych przeróbek Moja od płynu i klimy były wygięte w banana. Jak dostałem prostą z 1.8T to musiałem kombinować z mocowaniami
DaN0 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Tarczę sprzęgła mogłeś obić kevlarem, taniej wychodzi, a przeniesie większy moment. Ja w moim tak będę robił, raz że silnik ze skrzynią mam poza budą, więc przy okazji, dwa taniej, trzy od razu przygotuje pod kompresor. A co do kompresora, Ty w swoim 4.2 nie planujesz już podnosić mocy? Troche drogie, ale jak Cię to ciekawi, to wstukaj sobie w Google PES G4
marekmartysz Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Tarczę sprzęgła mogłeś obić kevlarem, taniej wychodzi, a przeniesie większy moment. Ja w moim tak będę robił, raz że silnik ze skrzynią mam poza budą, więc przy okazji, dwa taniej, trzy od razu przygotuje pod kompresor. A co do kompresora, Ty w swoim 4.2 nie planujesz już podnosić mocy? Troche drogie, ale jak Cię to ciekawi, to wstukaj sobie w Google PES G4 Tarcza wróci do Radzikowskiego bo zamawiałem właśnie kewlarowa a dostałem ta co na zdjęciach widac, także małe nieporozumienie wystąpiło. U siebie nie bede montował kompresora, ponieważ pod maska zagości T. Edytowane 9 Maja 2015 przez marekmartysz
marekmartysz Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 ale że kiedy to T? Odpalam jako n/a z tym ze juz teraz robie sobie miejsca na poprowadzenie niektórych przewodów aby miec jak najwiecej miejsca pod T, potem lepsze heble, zakonczenie budowy nowej hali na potrzeby dłubania przy autach, dokonczenie budowy 126p 300KM. Takze grafik mam napiety a Guziora już podpytuje o niektóre rzeczy związanie z uturbieniem.
mokry_mtb Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 A mi się marzy ACK... a tu proszę Powodzenia ambitny projekt
Maciej 6001 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Pozazdrościć takich aut z V8 [emoji6] Powodzenia i czekamy na pierwszy głos tego pieca[emoji2]
marekmartysz Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 Jeszcze nie jezdzi. Auto składane jest w bardzo wolnych chwilach których ostatnio jest coraz mniej. Buda Silnik Tak sie obecny setup silnikowy napedzal w seicento. https://www.youtube.com/watch?v=AE7yZtK5SIc
marekmartysz Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 Coraz bliżej konca. Jak dobrze pójdzie auto w przyszlym tygodniu jedzie na odpalenie i strojenie.
marekmartysz Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 to na 2 foto to co to takiego Zobaczysz w przyszlym tygodniu Auto we wtorek trafilo do Guziora na montaz elektroniki, sprawdzenie i poprawienie tego co zrobilem nie tak. Plan byl aby juz w sobote audi z Warszawy trafilo na kolach pod Rzeszow do CP Tuning W czwartek wieczorem telefon, jezdzimy. W piatek ostatnie prace i w sobote o 9 widze w CP Tuning jak moje audi podjezdza na kolach pod firme. Ponad 300km zrobione, plynu nie ubywa, nie grzeje sie, olej w silniku dalej jest. A tutaj moj kopciuszek pod CP Tuning, Auto prawdopodobnie w przyszlym tygodniu trafi do CP Tuning na finalne strojenie.
Rekomendowane odpowiedzi