Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no super się prezenci :kox: ale z tym montowaniem tablicy to kiepsko wymyślili :mysli: już w Sportbacku jest lepiej :tongue4:

Opublikowano

O proszę :)

Postaram się też w Swoim autko przymocować tablicę w opisany (no prawie szczegółowo :naughty: ) przez was Panowie sposób.

Malik zaszpachluj te "USandA oranges" w zderzakach (przód - tył) :kox:

Broń Boże nie maluj bo to wygląda dziwnie, nie pisze, że źle tylko dziwnie :tongue4:

Opublikowano

to jak to w złykłym B7 jak u mnie pomysleli o mocowaniu tablicy a w wypasionym RS4 trzeba sruby ładowac ? :blink::wallbash:

Opublikowano

Malik zaszpachluj te "USandA oranges" w zderzakach (przód - tył) :kox:

Broń Boże nie maluj bo to wygląda dziwnie

Znaczy sie zaszpachlować ale nie malować? :mysli:

Wtedy to bedzie wyglądało dopiero dziwnie :)[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 20:27_________________________________________________

to jak to w złykłym B7 jak u mnie pomysleli o mocowaniu tablicy a w wypasionym RS4 trzeba sruby ładowac ? :blink::wallbash:

Nieeee... panowie... wszystko rozbija się o rodzaj zastosowanej ramki. W więszości stanów w USA nie trzeba montować tablicy z przodu autka i Audi sprzedaje samochody z takimi zaślepkami jak widoczna na zdjęciu. Można taką ramkę wymienić w ASO na wersję europejską. Koszt około 200PLN :decayed:

Opublikowano

He he A JAk !!

Zapodaj biały szpachel a na to czarny sylikon pod kolor lakieru i będzie GITes :good:

A na poważnie to dobry lakiernik na luzaku "wpasuje się" z lakierowaniem pod kolor zderzaków i nie będzie widać nic poza 4 auspuffami :kox: No chyba, że chcesz całe zderzaczki dać w kolor :cool1:

Ok. Ja czekam na LEDy od S6 i wtedy będzie JAZDA :naughty:

Opublikowano

Emblematy zdjąłem :decayed:

Opublikowano

Piotr a jak tam akcyza? :naughty:

Hehe... fakju :tongue4:

Się robi. Podzielę się wrażeniami później.

Opublikowano

Piotr a jak tam akcyza? :naughty:

Hehe... fakju :tongue4:

Się robi. Podzielę się wrażeniami później.

spox :wink4: , gygy znasz :wink4:

Opublikowano

Zdjales logo S4? :shocked:

Rozumiem zdjac A4, bo nie ma sie czym chwalic, ale S4? :evil:

Opublikowano

Eee... myslalem, ze 1.6 :decayed:

Opublikowano

Zdjales logo S4? :shocked:

Tanio sprzedam :)

Opublikowano

kokos wezmie... :decayed:

Opublikowano

kokos wezmie... :decayed:

Eeeee... no przecież Ty masz cały bodykit od S4 :naughty:

Opublikowano

Emblematy na Calibry :> Te drewno wygląda faktycznie wieśniacko nie wiem jak audi może wkąldać coś takiego,a co do reszty to koks :gwizdanie:

Opublikowano

to mi sie marza zderzaki z obrysowkami a ten chce je szpachlowac albo malowac :polew:

Opublikowano

to mi sie marza zderzaki z obrysowkami a ten chce je szpachlowac albo malowac :polew:

fakt , malik może by je rzeczywiście nie ruszać.... w sumie HiRide coś w tym jest , ale jeżeli już, to proszę nie szpachluj .... ;(

Opublikowano

fakt , malik może by je rzeczywiście nie ruszać.... w sumie HiRide coś w tym jest , ale jeżeli już, to proszę nie szpachluj .... ;(

oczywiscie mam na mysli ori zderzaki i ori obrysowki,nie zadne dorabiane.Coraz czesciej widze taki tjuning i plakac sie chce ..

Opublikowano

Co do listew w środku to z włókien węglowych wyglądają dużo lepiej niż carbonowe.Gratuluję zakupu,piękny kolorek i słuszny motorek:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...