Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 no super się prezenci ale z tym montowaniem tablicy to kiepsko wymyślili już w Sportbacku jest lepiej
ba$ior Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 O proszę Postaram się też w Swoim autko przymocować tablicę w opisany (no prawie szczegółowo ) przez was Panowie sposób. Malik zaszpachluj te "USandA oranges" w zderzakach (przód - tył) Broń Boże nie maluj bo to wygląda dziwnie, nie pisze, że źle tylko dziwnie
kiciafirerek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 to jak to w złykłym B7 jak u mnie pomysleli o mocowaniu tablicy a w wypasionym RS4 trzeba sruby ładowac ?
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Malik zaszpachluj te "USandA oranges" w zderzakach (przód - tył) Broń Boże nie maluj bo to wygląda dziwnie Znaczy sie zaszpachlować ale nie malować? Wtedy to bedzie wyglądało dopiero dziwnie [br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 20:27_________________________________________________ to jak to w złykłym B7 jak u mnie pomysleli o mocowaniu tablicy a w wypasionym RS4 trzeba sruby ładowac ? Nieeee... panowie... wszystko rozbija się o rodzaj zastosowanej ramki. W więszości stanów w USA nie trzeba montować tablicy z przodu autka i Audi sprzedaje samochody z takimi zaślepkami jak widoczna na zdjęciu. Można taką ramkę wymienić w ASO na wersję europejską. Koszt około 200PLN
ba$ior Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 He he A JAk !! Zapodaj biały szpachel a na to czarny sylikon pod kolor lakieru i będzie GITes A na poważnie to dobry lakiernik na luzaku "wpasuje się" z lakierowaniem pod kolor zderzaków i nie będzie widać nic poza 4 auspuffami No chyba, że chcesz całe zderzaczki dać w kolor Ok. Ja czekam na LEDy od S6 i wtedy będzie JAZDA
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Piotr a jak tam akcyza? Hehe... fakju Się robi. Podzielę się wrażeniami później.
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Piotr a jak tam akcyza? Hehe... fakju Się robi. Podzielę się wrażeniami później. spox , gygy znasz
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zdjales logo S4? Rozumiem zdjac A4, bo nie ma sie czym chwalic, ale S4?
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zdjales logo S4? Tanio sprzedam
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 kokos wezmie... Eeeee... no przecież Ty masz cały bodykit od S4
zieluch Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Emblematy na Calibry :> Te drewno wygląda faktycznie wieśniacko nie wiem jak audi może wkąldać coś takiego,a co do reszty to koks :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 to mi sie marza zderzaki z obrysowkami a ten chce je szpachlowac albo malowac
marcin j Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 to mi sie marza zderzaki z obrysowkami a ten chce je szpachlowac albo malowac fakt , malik może by je rzeczywiście nie ruszać.... w sumie HiRide coś w tym jest , ale jeżeli już, to proszę nie szpachluj .... ;(
HiRide Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 to mi sie marza zderzaki z obrysowkami a ten chce je szpachlowac albo malowac fakt , malik może by je rzeczywiście nie ruszać.... w sumie HiRide coś w tym jest , ale jeżeli już, to proszę nie szpachluj .... ;( oczywiscie mam na mysli ori zderzaki i ori obrysowki,nie zadne dorabiane.Coraz czesciej widze taki tjuning i plakac sie chce ..
garmin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Co do listew w środku to z włókien węglowych wyglądają dużo lepiej niż carbonowe.Gratuluję zakupu,piękny kolorek i słuszny motorek:)
Rekomendowane odpowiedzi