malik Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzwięk miło mnie zaskoczył, dużo słyszałem o mało ciekawym dzwięku V8 S4. U Malika upalając dzwięk w środku był OK. W B7 są 4 wydechy. W B6 były tylko 2
Norbi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Natomiast wygląd, wyposażenie, dzwięk no i ten przebieg [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 14:44_________________________________________________ Dzwięk miło mnie zaskoczył, dużo słyszałem o mało ciekawym dzwięku V8 S4. U Malika upalając dzwięk w środku był OK. W B7 są 4 wydechy. W B6 były tylko 2 Myślełem ,że to tylko zmienione końcówki na podwójne. Widać się myliłem.
HiRide Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 z czego to wynika ze te silniki nie trzymaja seri? w rs4 420 hp tez tak jest? wyglada na to ze 3.0 tdi po c*pie moze dotrzymac kroku v8 4.2 :>
malik Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 wyglada na to ze 3.0 tdi po c*pie moze dotrzymac kroku v8 4.2 Ścignę się z oniakiem to dam znać
Norbi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Koniecznie trzeba zrobić spocika S4 B5 321km vs S4 B7 320KM vs 1.8TQ Poź 309KM i Oniakowóz 3.0TDI 275KM Widzę to tak. poziowy klepie nam wszystkim d... drugi mam nadzieje bedzie mój paździeż, a co do Oniaka i Malika ciężka sprawa, ale chyba Malik
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 No to kiedy TVN? ...i jeszcze Lukas na swoim komarku
malik Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Widzę to tak. poziowy klepie nam wszystkim d... Tia... jak zwykle z wymontowaną połową auta i na stalówkach :gwizdanie: a co do Oniaka i Malika ciężka sprawa, ale chyba Malik Weź przestań bo się potnie chłopak Prawdę mówiąc to nie zdziwiłbym się gdyby było wręcz odwrotnie. Ale nie ze względu na silnik ale na brak doświadczenia w "wyścigach na krechę" u mnie. Ale spoko, mam trochę czasu to poćwiczę
Tas2die4 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Koniecznie trzeba zrobić spocika S4 B5 321km vs S4 B7 320KM vs 1.8TQ Poź 309KM i Oniakowóz 3.0TDI 275KM Widzę to tak. poziowy klepie nam wszystkim d... drugi mam nadzieje bedzie mój paździeż, a co do Oniaka i Malika ciężka sprawa, ale chyba Malik i ja chce to w jakosci HD w wieczornych wiadomosciach zobaczyc!!
kokos Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Wkleiłem wykresik z dzisiejszego hamowania. Wyszło 320PS/400Nm. Po tym jak mnie niektórzy malkontenci straszyli (że nie będzie nawet trzymał 300PS) to wynik super moze ktos poinformuje A3-chlopak sie nie mogl doczekac
Norbi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Widzę to tak. poziowy klepie nam wszystkim d... Tia... jak zwykle z wymontowaną połową auta i na stalówkach :gwizdanie: a co do Oniaka i Malika ciężka sprawa, ale chyba Malik Weź przestań bo się potnie chłopak Prawdę mówiąc to nie zdziwiłbym się gdyby było wręcz odwrotnie. Ale nie ze względu na silnik ale na brak doświadczenia w "wyścigach na krechę" u mnie. Ale spoko, mam trochę czasu to poćwiczę Pojedziemy z rolki, a tu umiejętności nie mają znaczenia.
Italiano Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie no Malik, żeś dał do pieca z tym filmikiem. Tera cały tydzień będę kombinował jak tu mieć takie cacko, nawet kupno quada mi przeszło.
malik Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Mierzony był na 4 biegu? Z tego co pamiętam pierwszy pomiar na 3, drugi na 4.
boberek Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie no Malik, żeś dał do pieca z tym filmikiem. Tera cały tydzień będę kombinował jak tu mieć takie cacko, nawet kupno quada mi przeszło. nie nie nie quada kupujemy ja tez odkąłdam
poziek Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A propos mocy Poziowy ma już swoją teorie i zaraz pewnie ją wyjawi :> Wynik ładny, ja się bardzo cieszę że taki ładny ale można by sprawdzić moc na prawdziwej hamowni czyli obciążeniówce I tak bez względu na moc wszystko rewiduje ćwiartka
poziek Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 i ogarniety kierowca z rolki to i małpa pojedzie
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ale można by sprawdzić moc na prawdziwej hamowni czyli obciążeniówce Wykres będzie inny??
malik Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Wynik ładny, ja się bardzo cieszę że taki ładny ale można by sprawdzić moc na prawdziwej hamowni czyli obciążeniówce Nie jestem aż tak napalony żeby wydawać 4 stówki na pomiar "na prawdziwej hamowni", która i tak najprawdopodobniej pokaże wynik o ~10PS lepszy od tego, który dostałem w Kreatorze Mocy.[br][br]Dopisany: 03 Luty 2009, 11:02_________________________________________________ Moze byc i np. 20PS mniej. Odwrotnie. Mówią, że hamownia w Kreatorze zawyża PS a zaniża Nm.
Rekomendowane odpowiedzi