Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bulgocze pięknie :) . Mniejmy tylko nadzieje że chociarz w miare trzyma seryjną moc...a jeszcze jak dołożysz kompresorek to i gwizdy będą łądne dochodziły z pod maski :naughty::kox:

Opublikowano

kolejny szrot malika na forum..znowu sklejany z 5 rozbitków :evil: każda szyba z innego roku :cool1: kupiłbyś w końcu coś nowego i niewypierdzianego.. :kox:

Opublikowano

...adamoo podsumował, ja się z tym nie zgodzę hahahah :decayed:. graty Malik-piękne cudo

Opublikowano

kolejny szrot malika na forum..znowu sklejany z 5 rozbitków :evil: każda szyba z innego roku :cool1:

Hehe.. przygadał kocioł garnkowi :polew:

Opublikowano

Furka bardzo ładna...w zasadzie to niema co zmieniać oprocz kiery, karbonu i lusterek od RSa.ale dopiero cały urok tej bryki do bedzie na lepszych fotach...i mysle ze w silniku to tez niema co zmieniac, te ponad 300kucy powinno starczyć spokojnie :naughty:

Opublikowano

Furka bardzo ładna...w zasadzie to niema co zmieniać oprocz kiery, karbonu i lusterek od RSa.ale dopiero cały urok tej bryki do bedzie na lepszych fotach...i mysle ze w silniku to tez niema co zmieniac, te ponad 300kucy powinno starczyć spokojnie :naughty:

to są konie papierkowe..niech się modli o 250 i już będzie mega kox :evil:

Opublikowano

Teraz mnie zastanawia, jakie mody wymyslisz w S4..

Na początek przeniosę kiere od R8, zamontuję listwy carbon oraz LEDy od S6. Są już dostępne ładne kratki, dzięki którym LEDy wyglądają na instalację fabryczną.

A za rok, jak już 340PS nie starczy zamontuję pewnie to: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_s4_v8_supercharger-t45400.0.html

:decayed:

piekna :naughty:

napisz no panie gdzie i jakie te kratki kupic? kratki pod zderzak s-line/s4? wchodza bez druciarstwa?

Opublikowano
:kox: nad :kox:y piękna sztuka i super, że sedan :good: ale to drewno nie pasuje w ogóle, ale carbon będzie :hi: a z grillem coś będzie majstrowane czy zostaje "srebro"? :naughty:
Opublikowano

kozaczek ..... czekam na mody

felgi zostaja takie czy beda inne ?

Opublikowano

Fele zmieniam. Te będą na sprzedaż.

Opublikowano

"Maverick" - furka :kox: , r.e.s.p.e.c.t

Opublikowano

niezly paździerz ... :good:

Opublikowano

Fele zmieniam. Te będą na sprzedaż.

- a już wiesz co będziesz zakładał? 19" oczywiście jak sądze :gwizdanie:

Wiem.. ale nie powiem :decayed:

Opublikowano

Bardzo ładny i wspaniale brzmiący pojazd mechaniczny, no i z wunry - gratulacje

kużwa, na ogólnopolskim znów dostanę ślinotoku :slina::decayed:

Opublikowano

Malik gratki za furke - ale pełna ocena tylko na żywca, dźwięk napewno piękny - zastanawia mnie tylko czy czuć tą moc pod maską - dozobaczyska na ogólnopolskim :wink4:

Opublikowano

Jest w USA jeszcze :)

Opublikowano

Jak nie będzie kompresora to będę zwracał się do ciebie per PICZKA :kox: :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...