pawel212333 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 witam mam pytanie chodzi o kontrolke check engine zaświeciłała się pod czas jażdy ale silnik pracuje normalnie i niewiem co zrobić proszę o pomoc
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 .......... co zrobić ? podepnij kompa i sprawdz błedy bo skad mamy wiedziec dlaczego zaswieciła sie kontrolka .
pawel212333 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 nie mam kompa i wtyki i tu jest ból
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Jedz do jakiegos diagnosty co ci odczyta błedy .
jospethe Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Albo kup kabel diagnostyczny. Przyda się na przyszłość i będziesz mógł sam odczytywać błędy. Z tego co wiem to za podpięcie pod komputer w zakładach kasują jakieś 50 zł.
ivan1982 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 tak jak koledzy pisza jedz na diagnostyke i wszystkie bule wyjda na jaw pozdro
GGabriel Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Albo kup kabel diagnostyczny. Przyda się na przyszłość i będziesz mógł sam odczytywać błędy. Z tego co wiem to za podpięcie pod komputer w zakładach kasują jakieś 50 zł. Do B6 kabel kosztuje też 5 dych. Jak masz lapka do tego to gratis masz każdą następną diagnostykę.
BeyerBrown Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 witam mam pytanie chodzi o kontrolke check engine zaświeciłała się pod czas jażdy ale silnik pracuje normalnie i niewiem co zrobić proszę o pomoc Obstawiam błąd katalizatora (jest na ogół bezobjawowy), związany być może z jego zużyciem poniżej progu. Ale to TYLKO gdybanie ocierające się o wróżenie z fusów
Rekomendowane odpowiedzi