mat a4 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 gdzie znajduje sie czujnik temperatury oleju
PAWEL69 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 gdzie znajduje sie czujnik temperatury oleju Witam pozdrawiam Czyli przy chłodniczce oleju
f16mysliwiec Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Czy ktos montował taki czujnik przy zmianie zagrów na FIS
YATES Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 A gdzie czujnik cisnienia oleju ?? Pewnie ktos napisze,ze kolo czujnika temperatury oleju
jarek3251 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 panowie obserwuje ten temat i chciałbym zadać pytanie niedawno musiałem zmienić zegary bo moje sie pasowały i udało mi sie dostać takie bardziej wypasione to znaczy jest w nich kontrolka od temperatury oleju, wiem ze muszę mieć ten czujnik żeby to chodziło ale w które piny sie trzeba wpiąć żeby ten czujnik uaktywnić bo jest do niego oddzielna wtyczka?????????
grzanek85 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 podaj nr licznika. A jeśli chodzi o tą miejsce na czujnik w pompie oleju to owszem jest nawet z gwintem ale trzeba przewiercić żeby czujnik był zamoczony w oleju bo tak to bierze temp z obudowy pompy.
f16mysliwiec Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 podaj nr licznika. A jeśli chodzi o tą miejsce na czujnik w pompie oleju to owszem jest nawet z gwintem ale trzeba przewiercić żeby czujnik był zamoczony w oleju bo tak to bierze temp z obudowy pompy. Wysąłes mi schemacik Airbag ??Pozatym to jak wiercic jak opilki wleca do oleju ?
jarek3251 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 e pany a w chłodniczce oleju nie da sie zamontować tego czujnika.a z kad ja wam teraz wezmę numery z licznika wiem tylko ze to nsi-uk tego typu a do oleju jest taka czarna wtyczka z boku jakby licznika bo sa 4, 2 to do licznika kierunkow itd 1 jest od wskaznika tempertury zewnętrznej a ten jeszcze 1 jest od oleju tylko które piny wziaść zeby to działało i do czego podłączać
grzanek85 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dlatego montaż tego nie jest taki prosty, trzeba wyjąc pompę żeby dobrze to działało.
jarek3251 Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 ale w które piny sie w tej wtyczce wpiąć??????????????
Rekomendowane odpowiedzi