A4-Tomek Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić
miron78 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 ja mam full Diman - jak Ty griszę zabierasz ? toż to Ty się przeca nie spakujesz z tobołami i tym jego wózkiem No chyba że w tym roku Grisza wózka nie zabiera bo stwierdził że jak i tak ma z niego co chwilę spadać to nie bierze wcale
diman Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 zabierzemy się luz przecież ja nic nie będę brał najwyżej tobie podrzucę
dydo85 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić nie przejmuj się będziemy razem nadganiać
longerrr89 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić nie przejmuj się będziemy razem nadganiać Haha no tak ty też dydo masz tam małą stadninie ale moja mikro stadnina ma swoje latka xD
MAJKI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Wspólny wyjazd a jakie flachy bierzemy? bo ja tam co tydzień degustuje i jak dla mnie Finka sie lekko zepsuła...
Pucek Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Wspólny wyjazd a jakie flachy bierzemy? bo ja tam co tydzień degustuje i jak dla mnie Finka sie lekko zepsuła... Jestem otwarty na propozycje
dydo85 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić nie przejmuj się będziemy razem nadganiać Haha no tak ty też dydo masz tam małą stadninie ale moja mikro stadnina ma swoje latka xD ale od ostatniego razu minimalnie ich przybyło
Majkel Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Wspólny wyjazd a jakie flachy bierzemy? bo ja tam co tydzień degustuje i jak dla mnie Finka sie lekko zepsuła... A to będziemy tam coś pić? Ja biorę rudą ....zaraz hejty polecą
miron78 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 tu macie podział pokoi http://a4-klub.pl/index.php?/topic/306464-bukowina-tatrzanska-2015-watek-informacyjny/ a co do alko to ja bym był za Wyborową - zawsze byłą i jakoś w miarę normalnie się po niej wstawało choć dla mnie nadal nr 1 jest finlandia - ale żeby na koszty nie narażać to mogę przystać na wyborowej Ps. Majki ja mam jeszcze finke z austrii
MAJKI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 A to biore finke i wezme jeszcze cos nowego z polskiego polmosu Ps. Miron wyborowa jest ostra w hu... W porownaniu do innych wodeczek Ps. Stasiu Ty tez jedziesz sam ?
diman Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ja tam biorę wyborową nigdy nie powiem Na nią złego słowa najwyżej będę pił ja sam hehh Ale 3 piętro masakra jak ja się tam wysmycze
MAJKI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Diman w sumie po pierwszej flaszce to kolejne wchodza jak woda hehe
MAJKI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Hehe dokladnie jak sie przesadzi to wszystko wraca spowrotem
diman Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Hehe dokladnie jak sie przesadzi to wszystko wraca spowrotem noooo
Tomi_81 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 To w takim razie ja też kupuje wyborowa flaszka styknie co ..... a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić Jak coś mam miejsce u siebie ....
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 To w takim razie ja też kupuje wyborowa flaszka styknie co ..... a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić Jak coś mam miejsce u siebie .... jak tak patrzę z kim jedziesz w konwoju ......to sam nie wiem ...
diman Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) To w takim razie ja też kupuje wyborowa flaszka styknie co ..... a kto ma miejsce u siebie? Bo nadal się zastanawiam czy jechać z kimś czy pojechać samemu później bo i tak dotrzymać wam kroku zetorem trzeba będzie się napocić Jak coś mam miejsce u siebie .... to dobrze, że masz miejsce może podrzucę ci jakieś graty jak bym się nie zabrał Edytowane 17 Marca 2015 przez diman
Rekomendowane odpowiedzi