gilas Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Filtr byl czysty ale itak wymieniłem na nowy[emoji2] no to teraz musze wykonać logi tylko szkoda ze soft jest to nie będę wiedział czy poprawiło sie Ten od turbiny byl tak dziwnie podwiniety do środka na dole ktos musial filtr nie umiejętnie zakladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 3 miesiące temu zakładałem to samo w A3 180KM (wtryski hana) i cena 2400zł A propo Darek gdzie montowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Zamość graniczna U Malca. W miarę dobrze robią a strojene i tak samodzielnie Edytowane 5 Maja 2015 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwestersp Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zamość graniczna U Malca. W miarę dobrze robią a strojene i tak samodzielnie Jak chcesz mieć autko idealnie wystrojone to polecam GZW,teraz mają nowo otwarty oddział w Zawadzie koło Dębicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zamość granicznaU Malca. W miarę dobrze robią a strojene i tak samodzielnie Ale podobno kolektorów nie zwykli demontować do nawiertów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 na pewno nie demontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi220 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam Panowie, czy taki zestaw będzie odpowiedni do mojej audi : Wtryskiwacz : AC-W02 Reduktor : AC-R01 (250KM) Sterownik : STAG 4 QBOX Plus Nie chciałem zakładać nowego tematu, tak więc piszę z prośbą pod tym tematem. W przyszłą środę umówiony jestem na założenie gazu w firmie Stag autogas systems. Taki zestaw został mi zaproponowany, czy będzie ok ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Wtryski lepiej hana zielona montowane pojedyńczo Edytowane 1 Września 2015 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 kolego a jaka moc seria czy po sofcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi220 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) kolego a jaka moc seria czy po sofcie? Seryjnie 163 km Edytowane 2 Września 2015 przez adi220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganjaq Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ciekawe jeszcze jaką cenę Ci za to podali, Ktoś Ci z tego co widzę szykuje zestaw powiększony, z zestawem pomniejszonym, duży reduktor ale wtryski mniejsze, u Jacusia piszą o nich, że wyrabiają od 15 do 35 koni na cylinder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dlatego rozmawiałem juz z kolega na priv i mu doradził większe wtryskiem Hanna.bo te z serią sobie poradzą ale jak przyjdzie coś modzie to będą do wymiany. U mnie za stag Q boxa parowniku kme red1 wtryskiem Hana i miedź 8 mm zapłaciłem 2.500 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi220 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dlatego rozmawiałem juz z kolega na priv i mu doradził większe wtryskiem Hanna.bo te z serią sobie poradzą ale jak przyjdzie coś modzie to będą do wymiany. U mnie za stag Q boxa parowniku kme red1 wtryskiem Hana i miedź 8 mm zapłaciłem 2.500 tys. W tej firmie cena za zestaw 2700. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 To już cena jest okej :-) aby to dobrze wystroic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganjaq Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mi przy 230 koniach fajnie sprawują się Y90 od barracudy, nie wiem czy nie są większe od hana, problem pojawił się jedynie ze spadkiem ciśnienia, w takiej konfiguracji mocy proponuję zastanowić się nad lepszym reduktorem, chyba że AC jest lepszy od Romano MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Reduktor ac to loteria, jeden ok drugi do wywalenia, problemy typu pływające ciśnienie, spadki pod obciązeniem, wolałbym romano albo coś od kme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilas Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Tak tak lukasz13 wiemy cos o tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 ja mam KME silwer i bezproblemu obsluguje 210 koni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ciekawe jak z temperaturą podczas jazdy po autostradach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 o jakiej temperaturze mowisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi