muunv Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Siema ! Przyszła kolej i na mnie Dłuuuuugo szukałem mojej pięknej A4-ki, ale w końcu po długich poszukiwaniach ją znalazłem Przyjechała ze Szwajcarii. Każda niby taka sama, bo rodzinny samochód.. Ja chcę, żeby moje autko się delikatnie wyróżniało... Udokumentowany, oryginalny przebieg 183.000 w dniu zakupu Rok : 2003 Silnik : 1.8T BFB Moc : 163KM Skrzynia : 5-biegowy manual Kolor : LT SILVER (LY7W) Co nie co z wyposażenia Za bogate nie jest ale mi wystarcza : 7P1 PODPARCIE LĘDŹWIOWE W PRZEDNICH FOTELACH REGULOWANE ZE WSPOMAGANIEM 1BE SPORTOWE ZAWIESZENIE/AMORTYZACJA Q1D PRZEDNIE FOTELE SPORTOWE 2PV KIEROWNICA SPORTOWA Z WYKOŃCZENIEM W SKÓRZE 6R2 GRUSZKA DŹWIGNI ZMIANY BIEGÓW ZE SKÓRY 6Q2 SKÓRZANA GAŁKA/UCHWYT ZMIANY BIEGÓW 0YK CHARAKTERYSTYKA ZAWIESZENIA 10 QQ1 DODATKOWE ŚWIATŁA (OŚWIETLENIE WNĘTRZA) PODŚWIETLANE KLAMKI Jak na razie w samochodzie wymienione końcówki drążka, tuleje wahaczy, filtry, olej. Autko czeka na lepszą pogode by odświeżyć środek praniem. Co planuje zrobić?? Hmm.. Szczerze to sam nie wiem do końca, budżet niestety ograniczony Ale na pewno zrobię : *felgi 18" CZARNE - zrobione! *chip na 185/200 kucyków *końcówki wydechów Buzzer 90mm - zrobione! *żółte halogeny (tylko do końca sam nie wiem jak to zrobić ) - zrobione! *hokej na przód - zrobione! *dokładka od S-LINE z tyłu na zderzak *lotka S-LINE *Down Pipe *kolor na zaciski *białe oświetlenie tablicy SMD - zrobione! *odblokowanie FIS'a Dzięki za pomoc biggman ! *kierunki z żarówkami dwuwłóknowymi US *białe światła w długie i mijania, postojówki - zrobione! Nie są to jakieś wielkie plany ale od czegoś trzeba zacząć ! Jeśli posiadacie jakieś felgi to jestem chętny do zakupu Halogeny też czekam na propozycje jak to zrobić A oto fotki : http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/5045541/1 http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/5045545/1 Zacząłem pierwsze prace przy moim Audi Jak na razie wjechały żółte halogeny. Było z tym trochę roboty, bo nigdy czegoś takiego nie robiłem, ale efekt jest całkiem spoko Przed rozpoczęciem, myślałem że będzie więcej zabawy z zdemontowaniem halogenów, ale to 5 minut roboty. A to już efekt po Niestety jakość zdjęć jest taka sobie Końcówki Buzzer zamówione, teraz tylko czekać na kuriera! Końcóweczki przyszły, a więc prace czas zacząć! Był problem ze zdjęciem tłumika.. Daliśmy rade. W trakcie pracy było tak (przymiarka) : Efekt jest taki : 90mm robi swoje Końcówki bez dyfuzora dźwięku. Przyszły także felgi. Firma ROYAL Germany, model GT. 18" ET 35 8,5J 225/40 Były spore kłopoty z tymi felgami... Ale narazie spróbuję jeździć na nich... (Sytuacjia opisana tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/313868-peknieta-i-spawana-felga-oplaca-sie-robic/#entry4436190 ) Przygotowani w 90% na sezon letni! Są i rameczki 18.05.2015r. Nowe wycieraczki BOSCH Twin 909 już zamontowane ^^ Od razu milej w deszcz Wjechały również odpowiednie felgi RIAL Le Mans 18" 8J 225/40 ET 35. 15.05.2015r. No i kilka fotek z majowej "sesji" . Czyli DAKINE0007 Photographyyy 12.06.2015r Wjechały 2 nowe opony. Co prawda, to prawda, bo budżetówki. Kormoran Gamma B2. Zobaczymy jak Polacy się postarali 13.06.2015r Przyszedł i czas, oraz budżet pozwolił, na wymiane rozrządu oraz klocków (przód + tył). Rozrząd SKF, klocki ATE. ~~ 198.000km Dokładka już kupiona, przyszła. Teraz tylko trochę rezania 18.06.2015r Czas na trochę rezania 24.06.15r Wjechała w końcu dokładka od Leosia Miałem z tym troche kłopot... Ale jakoś siedzi Zawitały nowe, białe żarówki- długie, postojowe oraz mijania PHILIPS White Vision. Miały dawać więcej światła i doskonale sobie radzą 11.08.2015r Odblokowanie fisa Podziękowania dla biggman ! Edytowane 3 Września 2015 przez dakine0007
edekxp Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Widać że zadbana.Zrób softa bo seria słabo się odpycha
julekF1 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 nie ma to jak srebrny avant co do ulterów 100 to chyba będe za wielkie. 90mm w zupełności wystarczą moim zdaniem. a na halogeny powinna wystarczyć folia
muunv Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 No właśnie mam plan co do softa Na razie chwilowo brak czasu
Fugi Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Fajny avant.Srebrne najlepsze:) Do halogenow poszukaj żółtej folii na allegro.Sam też chyba bede takie robił. Co do końcówek to tak jak kolega wyżej napisal 90mm wystarczy. Chyba, że bedziesz zakladal na tył zderzak s4. Pozdr i bezawaryjnośći
muunv Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Foli koledzy to taka : http://allegro.pl/folia-do-reflektorow-halogenow-na-reflektory-zolta-i5178155529.html A co do końcówek wydechu to wiecie jak to się montuje w ogóle? I może znacie ciekawe wzory felg?? Niby chcialem s-line ale zawsze mi sie podobały szprychowe
Dev Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Felgi sa ladne choc troche małe. polecam swap hamulcow na 320/288 bo seria to bieda.
muunv Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 na takich felgach ją kupiłem 16" ale całkiem ładne. Szukam ładnych 17/18 tylko zastanawiam się nad czarnymi lub srebrnymi
Wegor Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Polecam montarz listw drzwi S-line w kolorze czarnym sam kupiłem i robią robotę ">http:// Tak to wygląda u mnie Edytowane 29 Marca 2015 przez Wegor
muunv Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Polecam montarz listw drzwi S-line w kolorze czarnym sam kupiłem i robią robotę ">http:// Tak to wygląda u mnie Gdzie kupiłeś, koszt i jak to przykleić?
tomekhxc Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 fajna sztuka , zadbana , powodzenia w dalszych modach co do felg to czarne bym odradzał , fajne ale na chwile , czarne koło ginie na aucie i nie widac jego wielkości
muunv Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 fajna sztuka , zadbana , powodzenia w dalszych modach co do felg to czarne bym odradzał , fajne ale na chwile , czarne koło ginie na aucie i nie widac jego wielkości Każdy ma to, co mu się podoba
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Fajna B6 Będę się rozglądał będąc w okolicy.
muunv Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Fajna B6 Będę się rozglądał będąc w okolicy. A skąd jesteś kolego? Dzięki
BARTEKAUDI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Z kolegą @Armi mijamy się dojść często na DK17 Ale Twojej B6 nie widziałem a Mieszkamy dojść blisko siebie Ładna sztuka
muunv Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja jeżdze najwiecej Nadwiślanką Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez dakine0007
Wegor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Polecam montarz listw drzwi S-line w kolorze czarnym sam kupiłem i robią robotę ">http:// Tak to wygląda u mnie Gdzie kupiłeś, koszt i jak to przykleić? Listwy kupiła mi narzeczona tak że nie wiem ile dała montuję się je na seryjne śrubki
muunv Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Tak się prezentuje teraz, post przed chwilą edytowany Niestety musiałem zdjąc fele widoczne na foto i założyłem 16" na parę dni ale już nowe szykują się do auta!
boguc Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Fajne autko kolor jak w mojej mam teraz takie 16 jak Ty, najpierw planuje wsadzic -30mm Eibach a pozniej wlasnie 17 lub 18 szerokości
Rekomendowane odpowiedzi