wit.s Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 SPOT w Tarnowie 23.02.2013r godz. 15 pt. jedziemy na kręgle... miejsce spotkania: Zajazd pod Dębem ul. Heleny Marusarz 9B storna www: bowling club prosimy o wpisy kto chętny na kręgle w celu rezerwacji torów Po kręglach można udać na na pobliska "Marcinke" do restauracji Podzamcze Na koniec wejście na najwyższy szczyt Tarnowa i pamiątkową fota na tle panoramy miasta. Jak ktoś nie ma ochoty na kręgle to można dojechać później. Chętni niech się odezwą w tym wątku. Zapraszamy również na Fan Page na Facebooku: https://www.facebook.com/auditarnow
ClNEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 miejscowi spotykaja sie co piatek o 19 pod mcdrive tylko ze oni glownie jezdza BMW co mnie wcale nie cieszy stad moja nadzieja, ze moze pare audiczek by tez wpadalo zazwyczaj postoimy sobie, pogadamy (poszydzimy), poszalejemy na takim jedynm placu, poscigamy sie jak sa chetni itp itd. napewno pora letnia mozna robic wiecej ciekawych rzeczy ale teraz mozna sie poslizgac troche pozdrawiam i zapraszam
TTom3k Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Siema W Tarnowie z tego co wiem spotyka sie TTC. I tam jezdza roznymi furami...w piatki tez pod wieczor...wiec nie wiem czy mowimy o tym samym...pod mcdrive?. Wiem ze w lecie wpadali pod frazes na slonecznej a ostatnio slyszalem ze jest ciekawie na ul. krysztalowej
ClNEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 dokladnie chodzi mi o TTC, pod frazesa raczej juz nie jezdzimy bo nas tam zbytnio nie lubia na krysztalowej sie scigamy i faktycznie bywa dosc ciekawie tylko zazwyczaj z udzialem bmw stad moja mala akcja [ Dodano: 28-01-2007, 16:45 ] TTC? tarnowski tuning club, istniejemu juz chyba rpzeszlo 4 lata
1pt Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Słyszałem że również na placu przy Przemysłowej obok Transbudu można się pobawić, wiesz coś na ten temat? Do zobaczenia w piątek, jeżdżę zielonym Avantem
ClNEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Słyszałem że również na placu przy Przemysłowej obok Transbudu można się pobawić, wiesz coś na ten temat? Do zobaczenia w piątek, jeżdżę zielonym Avantem no tam dawniej mielismy spotkania tyle ze o tej porze roku troche tam ciemno o 19 i plac zostal wystawiony na sprzedaz przez Leiera. keidys mielismy tam nawet zlot razem z nowym saczem i bmw urzadzalo tam swoje coroczne zloty [ Dodano: 28-01-2007, 17:10 ] takie pogladowe zdjecie tego placu
1pt Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wygląda dobrze, wybiera sie ktoś w sobotę na rajd Magurski do Gorlic?
SlaVko18v Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja bym chetnie na zlot AUDI sie pojawil jak ktos jest z TTC to pewnie zna moich kuzynow .. czarna Civic 1.4 i czarna mazda mx3 2.0
ClNEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja bym chetnie na zlot AUDI sie pojawil jak ktos jest z TTC to pewnie zna moich kuzynow .. czarna Civic 1.4 i czarna mazda mx3 2.0 jesli chozi ci o Ziaje to znam mysle ze przy okazji spotu ttc mzoemy sobie wlasnie zrobic slocik audi
wit.s Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja bym chetnie na zlot AUDI sie pojawil - jeśli masz na myśli zlot w Wiśle, to przecież nie ma problemu - dogadaj na PW z Hugo szczegóły, z tego co wiem, do końca stycznia jeszce idzie coś załatwić - jeśli myślisz o spocie Audi w Tarnowie, to albo tak jak pisze CINEK, albo ... ja dopiero we środę rano ruszam do Wawki (praca woła), więc możemy zrobić minispot jutro, bądź we wtorek, ale wieczorkiem (może nawet bliżej 20,00 bo w ciągu dnia jestem w trasie). Przybijemy piątkę, obejrzymy furki, pogadamy. Ze ślizgania to raczej nici będą, bo właśnie wróciłem i raczej wszystko popłynęło.
mtjk Opublikowano 29 Stycznia 2007 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam. Dostałem wiadomość od CINKA z propozycją spotu ale póki co nie wiem czy mi czas pozwoli na to. Trochę zapracowany jestem ostatnio + sesja na głowie. Ale jeśli będę miał tylko trochę wolnego czasu to bardzo chętnie. Pozdro.
wit.s Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2007 No i widzę, że Tarnów jednak jest widoczny. Baaaardzo mnie to cieszy. SlaVko18v - pisłaeś coś do mnie na PW, ale niestety byłem wtedy w trasie, a teraz skrzynki PW są wyczyszczone (Hugo robił zmiany na forum) więc nie wiem co było w wiadomości :-(
ClNEK Opublikowano 29 Stycznia 2007 Opublikowano 29 Stycznia 2007 wlasnie do mnei tez pisal i nie dostalem tu link do nowego forum ttc, jakbyscie sie rej to uzywajcie takich samych nickow jak tu zebym wiedzial kogo wpuszczac odrazu www.ttclub.fora.pl
TTom3k Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dobra to niech ktos konkretnie poda date godzine i miejsce W piatek pod wieczor to chyba najrozsadniejszy wybor tylko gdzie? ...Tak zebym dojechal swoja audica na przytyranych uniwersalnych gumach;P
ClNEK Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja proponuje zebyscie wpadli na ten McDrive, ja i pare innych autek stoimy tam od 19 chyba ze chcecie osobno to musi byc jakis inny dzien
wit.s Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Myślę,że piątek 19,00 pod Mc jest OK. Tym razem niestety beze mnie - jutro koło południa muszę mykać do pracy . Następnym razem - a wy pamiętajcie coby nowych nie wystraszyć
ClNEK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 no ja bede sie staral zachecic nowych i mam nadzieje ze sie nie zraza 1 razem jeli bedzie np lipna pogoda przez co malo sie ebdzie dzialo
mtjk Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Jeśli dam rade to wpadnę ale pewno tylko na chwilkę - przynajmniej żeby się przywitać.
SlaVko18v Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 pasowaloby kiedy sie zebrac .. w wszystkim a4 ladnie pieknie foty porobic .. .. heh .. a tak nawiasem to jutro jade zamowic dedykowany tlumik ultera pod moja ... oby tylko sie dalo zamowic .. hihi pozdro
Rekomendowane odpowiedzi