Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nie mam na nic czasu.. :disgust:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widze ze pustka w temacie ...a to dlatego ze tylko garstka nas niestety ...tarnow-okolice = totalne zadupie ;/ ludzie ktorym wkladamy kalendarzyki za wycieraczki pewnie nie maja internetu i dlatego tu nikt nowy nie zaglada...

Opublikowano

Widze ze pustka w temacie ...a to dlatego ze tylko garstka nas niestety ...tarnow-okolice = totalne zadupie ;/ ludzie ktorym wkladamy kalendarzyki za wycieraczki pewnie nie maja internetu i dlatego tu nikt nowy nie zaglada...

całkiem mozliwe :|

Opublikowano

Moze i maja internet ale na modemie.. :polew:

Wiec szkoda im cennych minut :polew:

Opublikowano

ja zamowilem 100 kalendarzykow . za wycieraczki trafilo juz chyba ze 30 i nic .. z 4 nawet rozmawialem, obiecywali ze sie zapisza i wogole .. ale jak narazie d*pa.. moze nie wiedza co to znaczy jak dostanie kalendarzyk za wycieraczke .. schowa go gleboko w portfel i bedzie znaczyl tylko na nim kiedy ma w pracy wolne albo w szkole :wallbash:. normalnie tragedia

( teraz mam nowy plan ..:P bede rozbijac szyby, zostawian numer tel i kalendarzyk, chyba bedzie wieksze zaineresowanie:P )

Opublikowano

czemu nie maja?? tak jak mówiłem na kalendarzykach nic nie ma ! nic nie zachęca, może "porady i doradztwo " powinno pisać bądź coś podobnego, ja na forum wpadłem przypadkiem bo miałem problem

Opublikowano

no wątpię i to bardzo w to skoro jak dotąd nie miał podobnego zainteresowania to skąd ma niby wiedzieć ze "kalendarzyk" to co ciekawego, zresztą w tej chwili to niem a sensu w ogóle kogoś zapraszać bo nikt nie ma czasu na nic, jedni sie uczą drudzy coś tam znowu a reszta sie nie wypowiada w ogóle,

Opublikowano

no wątpię i to bardzo w to skoro jak dotąd nie miał podobnego zainteresowania to skąd ma niby wiedzieć ze "kalendarzyk" to co ciekawego, zresztą w tej chwili to niem a sensu w ogóle kogoś zapraszać bo nikt nie ma czasu na nic, jedni sie uczą drudzy coś tam znowu a reszta sie nie wypowiada w ogóle,

czaki22 Sory, nic na to nie poradze. Sa rzeczy wazne i wazniejsze.

Musimy zrobic sciepe na VAG'a i zobaczycie ilu bedzie chetnych.. :polew: (z tym ze tyko jednorazowo) :polew:

Opublikowano

ja moge słuzyć VAGiem :D jest tak ze ludzie niemają czasu wisi im to ze jezdzą :a4fan: ruwnie mogli by jezdzic trabamtem i tez by im to wisiało ! ja jak daje kalendarzyki to osobiście bo wtykanie nic nie daje :confused4: szkoda kalendarzyków :bicz2:

PS zdałem Psychologie :thumbup:

Opublikowano

Hornet A4 to kiedy :drunk:

:przebiegly:

Opublikowano

Tomek moze jutro masz jakies zajecia na uczelni? Jesli tak to zagladnij do nas na spota ;)

Opublikowano

piz*zi jak w Kieleckiem.. :polew: kurde masakra jest w DT.. :confused4:

Opublikowano

Tomek moze jutro masz jakies zajecia na uczelni? Jesli tak to zagladnij do nas na spota ;)

Tak mam ....4 kolosy ku#$# z jednego chyba zrezygnuje bo nic nie umiem to moze wpadne tylko napisz gdzie i o ktorej

Opublikowano

Spota mamy o 14 na Parkingu obok Hali na Podpromiu... jak bys mial czas i chcial wpaść a nie trafisz to wyjade gdzies po Ciebie ;)