TTom3k Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widze ze pustka w temacie ...a to dlatego ze tylko garstka nas niestety ...tarnow-okolice = totalne zadupie ;/ ludzie ktorym wkladamy kalendarzyki za wycieraczki pewnie nie maja internetu i dlatego tu nikt nowy nie zaglada...
L3Vy Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widze ze pustka w temacie ...a to dlatego ze tylko garstka nas niestety ...tarnow-okolice = totalne zadupie ;/ ludzie ktorym wkladamy kalendarzyki za wycieraczki pewnie nie maja internetu i dlatego tu nikt nowy nie zaglada... całkiem mozliwe :|
ykk Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widze ze pustka w temacie ...a to dlatego ze tylko garstka nas niestety ...tarnow-okolice = totalne zadupie ;/ ludzie ktorym wkladamy kalendarzyki za wycieraczki pewnie nie maja internetu i dlatego tu nikt nowy nie zaglada... Moze i maja internet ale na modemie.. Wiec szkoda im cennych minut
TTom3k Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 A daj spokoj juz mnie to denerwuje ....dziwni ludzie sa w tym miescie ...
maku211 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja zamowilem 100 kalendarzykow . za wycieraczki trafilo juz chyba ze 30 i nic .. z 4 nawet rozmawialem, obiecywali ze sie zapisza i wogole .. ale jak narazie d*pa.. moze nie wiedza co to znaczy jak dostanie kalendarzyk za wycieraczke .. schowa go gleboko w portfel i bedzie znaczyl tylko na nim kiedy ma w pracy wolne albo w szkole . normalnie tragedia ( teraz mam nowy plan .. bede rozbijac szyby, zostawian numer tel i kalendarzyk, chyba bedzie wieksze zaineresowanie:P )
czaki22 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 czemu nie maja?? tak jak mówiłem na kalendarzykach nic nie ma ! nic nie zachęca, może "porady i doradztwo " powinno pisać bądź coś podobnego, ja na forum wpadłem przypadkiem bo miałem problem
TTom3k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jak jest ktos inteligentny to bedzie wiedzial o co chodzi..;]
czaki22 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 no wątpię i to bardzo w to skoro jak dotąd nie miał podobnego zainteresowania to skąd ma niby wiedzieć ze "kalendarzyk" to co ciekawego, zresztą w tej chwili to niem a sensu w ogóle kogoś zapraszać bo nikt nie ma czasu na nic, jedni sie uczą drudzy coś tam znowu a reszta sie nie wypowiada w ogóle,
ykk Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 no wątpię i to bardzo w to skoro jak dotąd nie miał podobnego zainteresowania to skąd ma niby wiedzieć ze "kalendarzyk" to co ciekawego, zresztą w tej chwili to niem a sensu w ogóle kogoś zapraszać bo nikt nie ma czasu na nic, jedni sie uczą drudzy coś tam znowu a reszta sie nie wypowiada w ogóle, czaki22 Sory, nic na to nie poradze. Sa rzeczy wazne i wazniejsze. Musimy zrobic sciepe na VAG'a i zobaczycie ilu bedzie chetnych.. (z tym ze tyko jednorazowo)
Hornet A4 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 ja moge słuzyć VAGiem jest tak ze ludzie niemają czasu wisi im to ze jezdzą ruwnie mogli by jezdzic trabamtem i tez by im to wisiało ! ja jak daje kalendarzyki to osobiście bo wtykanie nic nie daje szkoda kalendarzyków PS zdałem Psychologie
Hornet A4 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 ykk narazie odkładam bo za duzo nauki po sesji wtedy będzie ''sztywka''
TTom3k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Za oknem! Jak cholera wieje...jak wracalem z rzeszowa to nie wiecej niz 110km/h
slaweq Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tomek moze jutro masz jakies zajecia na uczelni? Jesli tak to zagladnij do nas na spota
ykk Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 piz*zi jak w Kieleckiem.. kurde masakra jest w DT..
TTom3k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tomek moze jutro masz jakies zajecia na uczelni? Jesli tak to zagladnij do nas na spota Tak mam ....4 kolosy ku#$# z jednego chyba zrezygnuje bo nic nie umiem to moze wpadne tylko napisz gdzie i o ktorej
slaweq Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Spota mamy o 14 na Parkingu obok Hali na Podpromiu... jak bys mial czas i chcial wpaść a nie trafisz to wyjade gdzies po Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi