czaki22 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 a miał prawo, nazywa sie to zmiana konstrukcyjna w samochodzi jak i poswietlny spód auta :)gadalem z gosciamim w stacji kontorli pojazdów,
ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 TTom3k zapraszam.. czaki22 na tej zasadzie nie mozesz zmieniac zarowek w reflektorach.. Bo tez sa inne niz montowal producent..
L3Vy Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Hehe Ja jak tydzień temu załozyłem ALU i jechałem do babci... ( zygzakiem - omijałem dziury) to mnie psiarnia na sygnale goniła Ziomek odrazu wypadł z Alkomatem i juz byl ucieszony że złapał pijanego "Panie kierowco dmuchamy...." pffff... 6sek. "No to Panie kierowco teraz patrzymy..." - z wielkim chisem a tu nagle 0.00 to mu mina zbladła.. oddał dokumenty i pożyczył szerokiej drogi a ja " i bez dziur" A debil nie zauwazył ze 3 osoby w aucie jechały bez zapietych pasów i jechałem bez zapalonych świateł
ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Hehe Ja jak tydzień temu załozyłem ALU i jechałem do babci... ( zygzakiem - omijałem dziury) to mnie psiarnia na sygnale goniła Ziomek odrazu wypadł z Alkomatem i juz byl ucieszony że złapał pijanego "Panie kierowco dmuchamy...." pffff... 6sek. "No to Panie kierowco teraz patrzymy..." - z wielkim chisem a tu nagle 0.00 to mu mina zbladła.. oddał dokumenty i pożyczył szerokiej drogi a ja " i bez dziur" A debil nie zauwazył ze 3 osoby w aucie jechały bez zapietych pasów i jechałem bez zapalonych świateł Buehehehhehe :polew:
ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Śmiać to ja sie tam śmiałem z niego Nagrac i wyslac do: Najzabawniejsze zwierzeta swiata.. :polew:
L3Vy Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Śmiać to ja sie tam śmiałem z niego Nagrac i wyslac do: Najzabawniejsze zwierzeta swiata.. :polew: hahahah Jeżu rozpierdzielasz mnie :polew:
TTom3k Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Haha widze ze wesolo wam chlopaki A misiaczki przeeeeeee...
ykk Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Haha widze ze wesolo wam chlopaki A misiaczki przeeeeeee... Bo co dopiero wybudzili sie ze snu zimowego..
L3Vy Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Haha widze ze wesolo wam chlopaki A misiaczki przeeeeeee... Bo co dopiero wybudzili sie ze snu zimowego.. ale zebyś widział jak żyłował tą Vencine hehe
czaki22 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 to co moze spocik ? w sobote:) takie kwietniowy juz
L3Vy Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 to co moze spocik ? w sobote:) takie kwietniowy juz no jak nie bede miał czegos wery important to łaj not
czaki22 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a na co tu patrzeć trzeaba by c z tym ze ma lac
L3Vy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja Pany niedam rady bo mam z piatku na sobote urodziny kumpla a nie bede wstanie po tym :Dmprowadzic pewno z 2 dni hehehe PANY Shell v-Power Racing (100 oktanów) na Shellu w pod Carefourrem jest po 4.45 sam zatankowałem i omało w powietrze nie wyelciałem ma to kopa hehe
L3Vy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 L3Vy teraz sie musze przejechac.. hehe no ba z Lisiej to 6 autek wziąłem na raz kop za**bisty
DareQ Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 to co moze spocik ? w sobote:) takie kwietniowy juz mnie raczej nie bedzie, pogody chyba tez
czaki22 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 oki trzeba ogłosić spot na za tydzien pominąwszy ten[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 14:57 _________________________________________________lewy ? a co stały na parkingu ?
virus Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zapraszamy na Spocik do Rzeszowa SPOT - 6 KWIETNIA 2008 r. PARKING URZęDU WOJEWóDZKIEGO W RZESZOWIE godz. 14.00 Każda MILE WIDZIANA
Rekomendowane odpowiedzi