TTom3k Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Moglismy dzis zrobic spotta..pod mc drive stalo sobie RS4 2000r black avant mmmmmmmm :>
ykk Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Moglismy dzis zrobic spotta..pod mc drive stalo sobie RS4 2000r black avant mmmmmmmm :> Zrobiles foty..?
czaki22 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 niezrobił bo niestało, a spot dzisiaj mijał by sie z celem, za duzo wodyy, moze przyszły wekk ? co towarzycho na to ?
TTom3k Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie zrobilem bo nie mialem aparatu. A stalo na rejstracjach DW. Ja odpadam szkola ;]
Hornet A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 ttom k ja nie ma co z wiedzac mało wiesz o swoim mieście, a nowe tlumiki rdzewieja szybciej niz te co maja 10 lat czaki22 mój tlumik tez byl ladny z wierzchu ale jak o rozciolem to niebylo na co patrzeć jeśli chodzi o rdzewienie to jak kupisz taki od rzemieślnika to fakt ale BOSALA lub WALKERA to Ci napewno nie zerdzewieje tak prędko ja mam Bosala juz od roku i jeszcze nic się na nim nie pokazało co mi po tlumiku który ladnie wygląda z wierzchu
TTom3k Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Moj tlumik koncowy cos zaczyna dziwnie pierdziec...niema zadnych dziur ale ta koncowka chyba z tylu robi taki c**jowy dzwiek [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 01:58 _________________________________________________Hornecik bede mial do ciebie biznes....bo wiesz inspekcja mi sie zaswiecila
czaki22 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 hornet jak nie handluje bublami i zabawkami, wiem co to jest sprawny tlumik jak bym chcial cos wciskac to pod innym nickiem na tym forum,
TTom3k Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 wit.s a czy ty sie czasem wczoraj nie bawiles w alfa club ? widzialem twoja fure..chyba ze w kinie byles;]
DareQ Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 planujecie jakies manewry w najblizszy weekend?? PS: ykk najlepszego
L3Vy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 JeŻu dlaczego nic nie mówiłeś jak sie dzis widzieliśmy hehe aha flaszki nie chciałęś postawic hahaha STO LAT STO LAT
ykk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 L3Vy bo ja nie lubie o sobie przypominac.. (mini spot hahaha ) ykk :laghing2:
czaki22 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 to jak spocikujemy może ?? w ta sobote ciepełko ma byc
DareQ Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 to jak spocikujemy może ?? w ta sobote ciepełko ma byc jak sobota to proponuje troche pozniej niz zwykle - ok 17 A moze w niedziele...
czaki22 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 dzisiaj zauwazyłem ze w mojej niuni mam pęknięta sprężyne w przednim zawieszeniu pękła tak ze pękl ostanio zwój czyżby atogleba :)
TTom3k Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Oj niedobrze czaki zabardzo szalales ;P. Hornet to jak z tym VAGiem ? pasuje moja bestie przebadac
Rekomendowane odpowiedzi