L3Vy Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Watch: jak tam Tarnów... jest tu kto ??
ykk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 L3Vy widzialem to.. Jeremy jest WIELKI - doslownie i w przenosni.. Dobrze ze odkurzyles temat.. bo juz niedlugo i by sie znalazl na 2 stronie hyhy..
L3Vy Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 hehe spoko:D ale to autko to hmm.. gdzie Ono ma silnik. hehe
TTom3k Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Eee...pogoda do bani zamiast sniegu deszcz wali...
L3Vy Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jutro bedzie lepiej.. było by miło bo nie chce mi sie jutro latać z parasolka.. :|
ykk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 L3Vy parasolka to najglupszy wynalazek na swiecie. Podczas deszczu spotykaja sie rozne fronty i roznica cisnien, zatem i tworzy sie wiatr. A sam wiesz zapewne jak chodzi sie z parasolka jak wieje..
TTom3k Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jak pada to sie jezdzi a nie zapie....z parasolka heheh
ykk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Przydalyby sie juz te kalendarzyki.. normalnie z dnia na dzien widze wiecej w Tarnowie.. tej dzisiejszej S5 tez bym walnal za szybke a co mi tam..
TTom3k Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Wlasnie gdzie sa kalendarzykiiiiiiiiiii
L3Vy Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Pany nie spac.. o tej godzinie to ja sie na drugi bok przekręcałe:D Jak pada to sie jezdzi a nie zapie....z parasolka heheh czasami trzeba śmigać pieszo... (ale ja wole kapturek zamiast umbrelli) Przydalyby sie juz te kalendarzyki.. normalnie z dnia na dzien widze wiecej w Tarnowie.. tej dzisiejszej S5 tez bym walnal za szybke a co mi tam.. A przydąły by sie:D Też widziałem to S5 ale już nie pamiętam jakiego to byo koloru... A dzis w DT widziałem pięknego Avanta B5 - tak srebrny że aż świecił hehehe _________________________________________________ Wlasnie gdzie sa kalendarzykiiiiiiiiiii Poczta Polska je przejeła...
Hornet A4 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Przydalyby sie juz te kalendarzyki.. normalnie z dnia na dzien widze wiecej w Tarnowie.. tej dzisiejszej S5 tez bym walnal za szybke a co mi tam. Ten koles z S5 mieszka niedaleko mnie dojazd do domu ma taki ze ja na jego miejscu to to sprzedał bym Ta S5 i kupil sobie Q7 normalnie droga polna i to z takimi wybojami ze mozna smiało zrobic tam offroad
L3Vy Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Hornet A4 ale on ma blachy KR.. A co to za problem zarejestrować auto w Krk... kumpel mieszkał i mieszka od zawsze w Tarnowie a ma blaszki KWW (czarne) Kilka wozów w Dt tez jeżdzi na blaszkach KR czy tez KT choć mieszkają w DT i nie są to auta firmowe...
L3Vy Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ykk podali Ci przybliżoną datę kiedy mogą przyjść kalendarzyki ???
ykk Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Niet. Czekam na kolege Slaweq bo mial mi dac jak dostanie. A on zamawial ode mnie jakies 2 dni wczesniej.. Ale mysle ze na dniach juz beda..
L3Vy Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 no to spoko.. bo pasuje zrobić polowanie:D hehe
Rekomendowane odpowiedzi