Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kur## mac nigdy wiecej dnia z fast fodami! Zatrulem sie jakims pierdzielonym hot dogiem i ledwo zipie ;/

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ttom3k --> ja wczoraj zartowałem z tymi przelicznikami na paliwo, odzywiaj się lepiej :)[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 15:04 _________________________________________________a moze najlepiej jak kazdy poda swoj numer gg to bedzie najszybsze powiadomienie, zrobimy spis i wystarczy tylko 1 raz napisac, badz aktualne maile bo PW to nie zabardzo do ludzi dociera

Opublikowano
  • Autor

kur## mac nigdy wiecej dnia z fast fodami! Zatrulem sie jakims pierdzielonym hot dogiem i ledwo zipie ;/

Ja też na kacu zawsze powtarzam, że nigdy więcej wódki :D

a moze najlepiej jak kazdy poda swoj numer gg to bedzie najszybsze powiadomienie, zrobimy spis i wystarczy tylko 1 raz napisac, badz aktualne maile bo PW to nie zabardzo do ludzi dociera

U mnie GG odpada, bo na służbowym sprzęcie mi odpada. Mail jak najbardziej OK. Jak coś postanowicie, to Ci czaki podeślę na pw - trzebaby zrobić jakąś listę zamkniętą na hasło i rozesłać między sobą. Właściwie już miałem w poście mail podać, ale nie chcę, żeby ktoś obcy, przeglądajacy forum się na nim spamował :)

Opublikowano

no to, Panie i Panowie do mnie ślijcie na PW wszystkie wasze maile[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 19:11 _________________________________________________a ty wit.s numer pomki, numer nadwozia, i wymiary siłowników all na maila lub PW

Opublikowano

Trzeba bedzie rozrysowac jakas mapke do tego placu.. :naughty:

Opublikowano

Hornet A4 wiem, nawet po moim filmie mozna skapowac co i jak. Ale ja np nie wiedzialem w ogole o tym placyku. Takze jakby ktos niespodziewany chcial sie zjawic to moze sie przydac.. - Ja trafie.. :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 20:59 _________________________________________________L3Vy a Ty skad wiesz gdzie bylismy..? :decayed:

Opublikowano

Hornet A4 wiem, nawet po moim filmie mozna skapowac co i jak. Ale ja np nie wiedzialem w ogole o tym placyku. Takze jakby ktos niespodziewany chcial sie zjawic to moze sie przydac.. - Ja trafie.. :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 20:59 _________________________________________________L3Vy a Ty skad wiesz gdzie bylismy..? :decayed:

Hehe,,,, :P raz to filmik.. a dwa to na pierwszego spota było to miejsce omawiane...

Opublikowano

Musze sobie chyba statyw samochodowy sprawic.. Nawet znalazlem fajny:

http://allegro.pl/item286812355_samochodowy_statyw_kamera_aparat_auto_comfort.html

Ale placyk na prawde spoko. Jak bedzie cieplo trzeba sie tam przeniesc. Chyba ze jakis snieg spadnie i bedzie oblodzone to tez mozna sie poslizgac.. :kox:

Opublikowano

albo zapodaj sobie sekretarke.. :P na siedzenie pasarzera...

Opublikowano

ykk statywik bardzo fajny no spiknoł by Ci taki :th: bo wiesz jazda :audi: i trzymanie aparatu w jednej ręce :D to moze grozic dzwonem :polew:

Opublikowano

Hornet A4 wczoraj malo brakowalo.. :naughty:

BTW piekny podpis.. Tylko jak na razie ten TEAM jest 1-osobowy.. :D

Opublikowano
  • Autor

Słuchajta.

- mamy już miejsce zbiórki - Mak

- mamy już miejsce na ustawki/ślizganie się/foty

potrzebne miejsce żeby móc się spokojnie i bezpiecznie pościgać

Kombinujcie, bo mnie jakoś nic do głowy nie przychodzi.

Opublikowano

TTom3k cos mowil ze maja jakas traske. I chyba nie daleko MC ona jest.. :)

Opublikowano

ykk spoko znajdą sie następni :cool:

wit.s balice :polew:

Opublikowano

No widze wit.s ze bardzo chcesz tej kreseczki z kolezanka.. :naughty:

Opublikowano

ykk sciagnij sobie pinnacle studio, tam obrobisz, skonwertujesz i moze jakos fajnie złozysz :th:

Opublikowano

sokolnh dzieki przyda sie na przyszlosc.. :notworthy:

Opublikowano

No widze wit.s ze bardzo chcesz tej kreseczki z kolezanka.. :naughty:

wit.s jest żądny krwi :evil: