Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki ykk :notworthy:

slaweq :tongue4:ykk jest ''rispekt'' :th:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to lypa bedzie bo ja sie zmniejszy cos to bedzie ciulowa jakosc. :|

Opublikowano

L3Vy chyba podziele rarem i wystawie w 2 czesciach.. :mysli:

Opublikowano

slaweq :tongue4:ykk jest ''rispekt'' :th:

Wiem wiem ze ykk jest :thumbup: a z tym wystraszeniem "nowych" to sobie żartowałem :D

Hornet Ty byłes na tym "duzym" spocie w Tarnowie? :mysli:

Opublikowano
:foch: nie bylo lodu a ja mam nowe oponki :foch:
Opublikowano

slaweq no nie byłem :wallbash: nie dałem rady :kwasny: ale to nie pierwszy i nie ostatni spot :decayed: będzie okazja sie jeszcze zobaczyc !

Opublikowano

ykk "windows movie maker" np. ci do divxa zrobi ztakich najprostrzych i masz tonapewno :) [br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 21:16 _________________________________________________nie było lodu ale za to jaki wielki plac mamy[br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 21:18 _________________________________________________i ktoś sie zgubił w dodatku

Opublikowano

ykk "windows movie maker" np. ci do divxa zrobi ztakich najprostrzych i masz tonapewno :) [br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 21:16 _________________________________________________nie było lodu ale za to jaki wielki plac mamy[br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 21:18 _________________________________________________i ktoś sie zgubił w dodatku

No wlasnie...kolega dareQ

Opublikowano

czaki22 no placyk jest piękny :thumbup: zeby jeszcze bylo na nim troszke śniegu to juz gites :cool: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 21:24 _________________________________________________dareQ tym B6 ??? :mysli:

Opublikowano

czaki22 no placyk jest piękny :thumbup: zeby jeszcze bylo na nim troszke śniegu to juz gites :cool: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 21:24 _________________________________________________dareQ tym B6 ??? :mysli:

Taaa w sedanie b6;]

Opublikowano

poszedlem sie odlac a "koledzy" pojechali :bicz3:

Opublikowano

ooooooo a to lipa :kwasny: nic nie mówiles ze idziesz :mysli: a ja nie zwróciłem uwagi . nic się nie stało :wink4: i tak zaraz rozjechaliśmy się bo zimno :naughty:

dobra ja zmykam mam pare rzeczy do zrobienia :D nara :naughty:

Opublikowano

no to może za tydzien w sobote:) znowu sie spikamy?

Opublikowano

Dziekuje ze udalo mi sie Was poznac szkoda ze nie moglismy tego :drunk:

krotko ale milo:)

obiecuje nastepnym razem zeskrobac to blotko z auta:)

Opublikowano

Wrocilem.. :cool:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 00:15 _________________________________________________DareQ no rzeczywiscie glupio wyszlo.. :confused4: sorrrrry..

Opublikowano

Oj nieładnie nieładnie tak kolege zostawic samego :bicz3:

Opublikowano

no tak mnie to nawet kurw.. nikt nie zauwazyl..;P w koncu krotko bylam.. :disgust:

Opublikowano

aniaz ? :D[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 09:49 _________________________________________________Wreszcie udalo mi sie wrzucic to co nagralem. Nie jest to genialne (coby oskara za to dostac) ale lepsze to niz nic. Ten dlugi filmik byl krecony z auta, dlatego raz widac podloge, a raz droge :D (nawet nie czuje kiedy rymuje). Podzielilem go na 2 bo inaczej by nie wszedl.

http://www.sendspace.com/file/1o4h6l

http://www.sendspace.com/file/7114x6

http://www.sendspace.com/file/ahbx2b

I prosze nie narzekac na to ze wolno sie sciaga. :bicz2: Bo ja lepszego darmowego serwera nie znam. chyba ze ktos zna, to niech rzuci linkiem.. :mysli: To przyda sie na przyszlosc.. :naughty:

Opublikowano

Aniu przeciez wszyscy zalujemy ze nie zostałas dłuzej ;( niemartw się zawsze mozna to nadrobic na następnym spocie :wink4::drunk: