Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat powoli umiera.. :polew:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U lalal u lalala :P Ide cos pocwiczyc bo sie miesnie zastoja hehe

Opublikowano

TTom3k jak po zakupach ;)

ykk no te stacje to niezły pomysł :thumbup: w radiu dziś słyszłem o tym ! dobrze by było jakby to doszło do skutku :drool:

Opublikowano

Hornet A4 pomysl.. Benzyna za 3.80 a ropa za 3,60 :polew:

Zyc nie umierac.. :D[br]Dopisany: 10 Styczeń 2008, 20:16 _________________________________________________Dzis w ESCE mowili ze otwieraja jakis klub/dyskoteke jak sie jedzie w strone DT (przed Lisia Gora) Expans w sobote i podobno jakies tjuningowane fury maja tam byc. Wybiera sie ktos..? Ja od razu zaznaczam ze ja nie, bo musze sie uczyc.. :confused4: Szkoda ze to wypada przed sesja a nie w roku akademickim, bo mozna by bylo zrobic tam przy okazji mini-spota.. :naughty:

Opublikowano

ykk no w Brzozówce to jest zaraz koło drogi taki niebieski budynek :D długo to stało nieczynne a teraz otworzyli :> tuningowane fury :polew: pewnie chłopaki zrobią najazd na dwa polonezy trzy maluchy i nyske :polew: ''tuning car sikret pałer'' i ''bedzie dym'' bo jezdzą na gazolinie z domieszką rozpuszczalniku :polew:

a tak na powarznie to moze tam podskocze a nóz moze będzie coś ciekawego ;)

Ale w niedziele jest lepsza impreza pod MAXEM (albertem jak kto woli) na szkotnika ! KRĘCIOŁEK na parkingu ponoć między innymi maja być Gładysze LEONAMI (seatami) :> to wszystko w ramach orkiestry św. pom. zaczyna się ok 11.00 ja będe na pewno ;) jak ktos będzie się jeszcze wybieral to dajcie znać ;)

Strasznie tu cicho dziś :mysli: Oki ja zmykam spać :> narazie

Opublikowano

Hornet A4 pomysl.. Benzyna za 3.80 a ropa za 3,60 :polew:

Zyc nie umierac.. :D

było by miło:D hehe

fakt.. sesja sie zbliża i niema przelewek.. :| moze po sesji w połowie lutego jakiegos spota sie zorganizuje...

Opublikowano

ykk no w Brzozówce to jest zaraz koło drogi taki niebieski budynek :D długo to stało nieczynne a teraz otworzyli :> tuningowane fury :polew: pewnie chłopaki zrobią najazd na dwa polonezy trzy maluchy i nyske :polew: ''tuning car sikret pałer'' i ''bedzie dym'' bo jezdzą na gazolinie z domieszką rozpuszczalniku :polew:

a tak na powarznie to moze tam podskocze a nóz moze będzie coś ciekawego ;)

Ciekawe tylko, czy beda tam jakies "tuningowane" dziewczyny.. :polew:

Opublikowano

TTom3k[/color][/b] jak po zakupach

hmmm ?

Kurde fajne imprezy sie szykuja a ja musze zapierdzielac do rzeszowa sie edukowac f*ck! A na dodatek cos sie lipnie czuje i pewnie bede choryyy ;/

Opublikowano

TTom3k[/color][/b] jak po zakupach

hmmm ?

Kurde fajne imprezy sie szykuja a ja musze zapierdzielac do rzeszowa sie edukowac f*ck! A na dodatek cos sie lipnie czuje i pewnie bede choryyy ;/

TTom3k 100tka przed snem..:) i odrazu bedzie lepiej.. - albo inwestuj w leki...

Opublikowano

Ale w niedziele jest lepsza impreza pod MAXEM (albertem jak kto woli) na szkotnika ! KRĘCIOŁEK na parkingu ponoć między innymi maja być Gładysze LEONAMI (seatami) :> to wszystko w ramach orkiestry św. pom. zaczyna się ok 11.00 ja będe na pewno ;) jak ktos będzie się jeszcze wybieral to dajcie znać ;)

Hornet A4 - skad te informacje - na stronie tarnowskiego sztabu jest program i nie ma tam nic o "kreciolkach"

http://www.wosp.prv.pl/

Opublikowano

Hornet A4 - skad te informacje - na stronie tarnowskiego sztabu jest program i nie ma tam nic o "kreciolkach"

http://www.wosp.prv.pl/

bo Hornet A4 sam wyjedzie.. i bedzie palił gume swoją 4 rurką :polew: :polew: :evil::bicz2:

Opublikowano

Dzisiejszy bilans: 1 kalendarzyk.. :D

Opublikowano

Ja rozdaje ostatnio co chwile ale widocznie maja w d*pie te kalendarzyki skoro nikt tu nie zaglada...

Opublikowano

TTom3k trudno.

Jak im sie auto zepsuje to wpadna do dzialu technicznego nawet nie zakladajac konta.. :polew:

Opublikowano

TTom3k trudno.

Jak im sie auto zepsuje to wpadna do dzialu technicznego nawet nie zakladajac konta.. :polew:

No albo tak jak rajder z forum prosi o Vaga a nawet nie raczy nic napisac w tym temacie ...n/c

Opublikowano

TTom3k trudno.

No albo tak jak rajder z forum prosi o Vaga a nawet nie raczy nic napisac w tym temacie ...n/c

Jak dla mnie to i tak teraz jest bardzo dobrze. :th:

Opublikowano

bo mowie ze sam kalendarzyk to mozna soebi w d... nawet niejest tam napisane zagladniej spoty w tarnowie dla wielbicieli niniek itp ::):) ludzie by zaglądali

Opublikowano

czaki22 :polew:

Powinien byc dopisek "VAGowanie GRATIS!" i od razu by nas sie zrobilo 30.. :polew:

Opublikowano

czaki22 :polew:

Powinien byc dopisek "VAGowanie GRATIS!" i od razu by nas sie zrobilo 30.. :polew:

o ile ktos jezszce wie co to jest VAG :evil:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2008, 23:03 _________________________________________________ale GRATIS by ich skłoniła aby zaglądnąć :)