Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie sobie dzis kolesie z TTC mykali jana pawla ;] koles w starym eskorcie chyba mial turbine ;) Jebalo mu z rury ogniem niezle ;)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja widzialem jakiego wariata w bmw chyba seria 3 ale 2 drzwi zamiatał tyłem miedzy ludzmi

Opublikowano

A ja jednak mysle, ze nie ma co narzekac na frekwencje na spotach. Przykladem moze byc ostatni spot (powiedzialbym) spontan. Bylo nas wiecej niz na planowanym spociku.. :)

(i powiedzialbym ze ciekawiej.. :naughty:)

Opublikowano

Ja dostalam kaledarium i jestem..;P

ostatnio duzo pracy ale jak widac chociaz noca cos sie odezwe:)[br]Dopisany: 12 Styczeń 2008, 01:17 _________________________________________________a Wy spicie jak zwykle..;P

Opublikowano

Heh ja spalem bo zaras musze zapitalac do szkoly do rzeszowa ....ale mi sie chce ... :kwasny:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2008, 07:02 _________________________________________________Aha aniaz ty dostalas i jestes tzn. ze jestes :thumbup:

Opublikowano

nocne marki :)

Opublikowano

Nocne i poranne.. :>

Opublikowano

TTom3k widziałem cię w czwartek pod ''carfourem'' :D

DareQ na stronce nie zaznaczyli ale będzie ten kręciołek wiem z pewnego zródła :D tamtego roku tez niebyło napisane a był i ja byłem na nim :cool:

zakładamy się o 20 L Vpover Racing :drool: ze się odbędzie :evil:

Opublikowano

Kozak :evil:

a ja własnie wróciłem do rodzinki.. :P

przed samym wyjazdem ojciec zauwazył ze niema prawego krótkie :|

no to cóż... jada na halogenach:)

ale oczywiscie niemogło byc tak pięknie:D hehe ujechałem może z 3km...

i co widze :kox:

180px-Poland_Police_FORD_TRANSIT.jpg ale naszczęście rutynowa kontrola.... dokumenty + komputer i rewizja bagażnika (chyba czy trupa nie przeworze :))

oczywiscie Polska policja jest na tyle inteligentna ze nie widzi..:) że cos jarze na boki swiatłami. i całe szczęście:) hehe :polew::thumbup:

Opublikowano

L3Vy jaki komputer..? :mysli:

Opublikowano

L3Vy jaki komputer..? :mysli:

no ta cała ich badziewna baza danych.. co podaja do komendy ( czy nie kradziony, poszukiwany, itd..)

Opublikowano

L3Vy czaju.. :cool:

Wiesz cos moze o wypadku ktory byl w piatek kolo Lisiej Gory..? :mysli:

Opublikowano

L3Vy czaju.. :cool:

Wiesz cos moze o wypadku ktory byl w piatek kolo Lisiej Gory..? :mysli:

ten w Brniu ???

to sie zdarzyło jakieś pół godziny przed tym jak miałem jechac do Tarnowa na zajecia.

Ponoć jakaś człówka była.... ale szczegółów nieznam..

ale korek byl z 4 km

autobus jechał jakims objazdem co ledwo sam sie na drodze mieścił.. a z naprzeciwka jada Tiry które równiez chca ominac korek... MASAKRA...

Jak dziś jechałem do Tarnowa to sie rozgladałem... czy są jakeis slady... nic... rzucajacego sie w oczy.. tylko znicz na poboczu [*]

Czyli był śmiertelny... :confused4:

a Ty masz jakies info ?

Opublikowano

Kozak :evil:

a ja własnie wróciłem do rodzinki.. :P

przed samym wyjazdem ojciec zauwazył ze niema prawego krótkie :|

no to cóż... jada na halogenach:)

ale oczywiscie niemogło byc tak pięknie:D hehe ujechałem może z 3km...

i co widze :kox:

180px-Poland_Police_FORD_TRANSIT.jpg ale naszczęście rutynowa kontrola.... dokumenty + komputer i rewizja bagażnika (chyba czy trupa nie przeworze :))

oczywiscie Polska policja jest na tyle inteligentna ze nie widzi..:) że cos jarze na boki swiatłami. i całe szczęście:) hehe :polew::thumbup:

L3vyno ja tez jak dziś zjechałem z Tarnowa to prawe krótkie H7 :sick3: mi sie spaliło i niechciało mi się zmieniać :kox: no i pojechałem tak na narty (jednooki bandyta) minołem dwa patrole niebieskich i zaden mnie nie zatrzymal :D dopiero najadłem się strachu jak wyprzedzałem babę jadącą Fabią a ona myślała ze ją motor wyprzedza i zaczeła zjezdzać na środek jezdni a ja do fosy musiałem uciekać :rant: ale wyprowadziłem halbiczke :cool: bo by mi baba po boku przeszła i mógłbym jej nadmuchać za to :thumbdown: dopiero potem skapowała to mnie puściła :Dprzesrane jest zycie drivera :decayed:
Opublikowano

L3Vy znicz to tam od dawna stoi.

Ja sobie jade w piatek na zajecia (specjalnie wyjechalem wczesniej bo wiem jak o tej porze sie jedzie) jade jade, i w okolicach Dar-Baru korek jak cholera. To se mysle o za***iście. (akurat mialem kolosa zaliczeniowego). No to sru nawrotka na Zelazowke -> Fiuk -> Zabienska -> Zabno -> Leg Tarnowski -> Ilkowice -> okolice Krysztalowej w Tarnowie jazda spokojna w gore pozniej na krzyska a pozniej to juz kolo targowicy i szkola. Normalnie ledwo co zdazylem, akurat gosciu wtedy zaczal rozdawac testy.. :confused4: Ale zdazylem. Pojechalbym przez Kobierzyn i Smigno, ale stalem za daleko..

Kurde zawsze taka sytuacja w najmniej oczekiwanym momencie.

A jak jechalem z powrotem ze szkoly (kolo 15) To spokoj i porzadek. :mysli:

Opublikowano

L3vyno ja tez jak dziś zjechałem z Tarnowa to prawe krótkie H7 :sick3: mi sie spaliło i niechciało mi się zmieniać :kox: no i pojechałem tak na narty (jednooki bandyta) minołem dwa patrole niebieskich i zaden mnie nie zatrzymal :D dopiero najadłem się strachu jak wyprzedzałem babę jadącą Fabią a ona myślała ze ją motor wyprzedza i zaczeła zjezdzać na środek jezdni a ja do fosy musiałem uciekać :rant: ale wyprowadziłem halbiczke :cool: bo by mi baba po boku przeszła i mógłbym jej nadmuchać za to :thumbdown: dopiero potem skapowała to mnie puściła :Dprzesrane jest zycie drivera :decayed:

to trzeba było długimi waliic. albo jak ja na halogenach zamiatać... :)

ja mam w lampach normalnie.. niewiem jak to u Ciebie wyglada...

Opublikowano

W poliftach nie ma halo.. Mogles caly czas na dlugich jechac.. :naughty:

Opublikowano

L3Vy znicz to tam od dawna stoi.

Ja sobie jade w piatek na zajecia (specjalnie wyjechalem wczesniej bo wiem jak o tej porze sie jedzie) jade jade, i w okolicach Dar-Baru korek jak cholera. To se mysle o za***iście. (akurat mialem kolosa zaliczeniowego). No to sru nawrotka na Zelazowke -> Fiuk -> Zabienska -> Zabno -> Leg Tarnowski -> Ilkowice -> okolice Krysztalowej w Tarnowie jazda spokojna w gore pozniej na krzyska a pozniej to juz kolo targowicy i szkola. Normalnie ledwo co zdazylem, akurat gosciu wtedy zaczal rozdawac testy.. :confused4: Ale zdazylem. Pojechalbym przez Kobierzyn i Smigno, ale stalem za daleko..

Kurde zawsze taka sytuacja w najmniej oczekiwanym momencie.

A jak jechalem z powrotem ze szkoly (kolo 15) To spokoj i porzadek. :mysli:

no tak człowiekowi to zawsze pod górke...

ale przynajmniej powrót miałeś spokojny :)

ja dzisiaj tamtymi rejonami pomiatałem... :)

nawet jednego Pana Opelkiem Vectra [nowa buda - hcyba to C ma zonaczenie] postawiłem do pionu... Obszar zabudowany jade spokojnie sobie na 5tce jakieś niecałe 70(jazda ekonomiczna :)) hehe co by mniej spalił - hehe zartuje poprostu mi sie nie śpiszyło...) a tu widze harpagana który juz na lini ciagłej mnie bierze.. no to co mi zostało Złota Trójka.. :naughty: i do spodu.... jak wrzuciłem 4 to juz kolesia nie było.... :polew::dance:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2008, 21:50 _________________________________________________

W poliftach nie ma halo.. Mogles caly czas na dlugich jechac.. :naughty:

yyy.. do kogo to było ???

ja mam po lifcie a halo.. mam w lampach normalnie...

tylko ze ja mam rocznik 96 a model juz 97 wiec roboli jak im sie podobało :)

Opublikowano

wszystko super ale mi akurat ani długie ani blinda niechodzą bo mam pająka pod kierownicą zjochmanego (zaśniedziały styki) :rant: pewnie na dniach to zrobie bo mnie to denerwuje :rant:

L3vy ale ja mam Valeo po II lifcie soczewa :foch: one nie mają halo..

Opublikowano

Ble zmeczony...a jutro musze wstac o 5 i do szkolyyyy znowu ajzda do 20:30 ;(