Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak z innej beczki: Wczoraj pociupałem w Hevelny Sword - gra mega za***ista, świetna historia, grywalność, cut-scenki, charaktery no mega mi się podoba :good: Oby wyszła "dwójka" :evil:

Mi właśnie zupełnie nie podeszła.

Pograłem chwile i sprzedałem ;)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coraz bardziej się podpalam na FM3 :gwizdanie:

Jakiego X-a warto kupować, właściwie to konsola miałaby służyć wyłącznie do tej jednej gry :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Najlepiej z dyskiem twardym 20/60GB, bez dysku nie warto, bo Forza ma 2xDVD - wiec instalujesz gre na hdd.

Dodatkowo masz gdzie pozniej sciagnac dodatkowe auta, czy tory :wink4:

Opublikowano

Jakiego X-a warto kupować, właściwie to konsola miałaby służyć wyłącznie do tej jednej gry :naughty:

Elite

Opublikowano
  • Autor

Generalnie to najlepiej kupic X360 + FM3 + MS Racing Wheel :kox:

Opublikowano

Najbardziej mnie wnerwia, że do PC mam kierownicę Logitech G25... Czyli i tak będę niezadowolony ;)

Opublikowano
  • Autor

Niestety X jej nie supportuje :thumbdown:

Opublikowano

http://allegro.pl/item830489826_oficjalna_kierownica_xbox_360_forza_3_pl_super.html

To byłaby kiera + fm3...

Tylko lekko mnie przeraża wykonanie... Do tej pory miałem skóra + metal - a tu?! :blink:

Trwałe to jest? Bo na mojej poprzedniej kierownicy przejechałem ok. 20 wirtualnych tkm i padła. A był to jakiś przeciętny Logitech...

Opublikowano

Jak chcesz tylko ciupać w jedną grę to bierz jakiegoś najtańszego z dyskiem co najmniej 20GB. X ma to do siebie, że z DVD nie da się grać, bo strasznie głośno chodzi, ale po zainstalowaniu na dysk, jest cisza jak makiem zasiał.

Najlepiej kup ELITE - jest już w dobrej cenie, dysk 120GB ( ja mam 6 gier + dema i zostało się 50GB wolnego)[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 10:42_________________________________________________Co do kiery to spytaj Flyer'a - on jej używa i nie słyszałem, żeby narzekał

Opublikowano

A tak z innej beczki: Wczoraj pociupałem w Hevelny Sword - gra mega za***ista, świetna historia, grywalność, cut-scenki, charaktery no mega mi się podoba :good: Oby wyszła "dwójka" :evil:

Mi właśnie zupełnie nie podeszła.

Pograłem chwile i sprzedałem ;)

A jak dalsze wrażenia z Dragon`s Age ?

Wciąż wciąga.. ?

Opublikowano
  • Autor

Tylko lekko mnie przeraża wykonanie... Do tej pory miałem skóra + metal - a tu?! :blink:

Trwałe to jest? Bo na mojej poprzedniej kierownicy przejechałem ok. 20 wirtualnych tkm i padła. A był to jakiś przeciętny Logitech...

Kiere mam dopiero 2 miesiace, wiec ciezko cokolwiek powiedziec, przejechalem juz sporo na niej, nic sie nie dzieje... nie slysze tez zeby byly "awaryjne".

Najlepsza opinie moze chyba wystawic wustyle - ktory ma kiere dluuuugoo i gra duzo...

Obudowa plastykowa, kiera metal + pikowana guma :decayed: (chyba, ze to jakas dziwna skora, nie wiem) - ale bardzo wygodnie lezy w rekach.

Jestem zadowolony. bogi od nas z wawy ma G25 i mowil, ze ta kiera MS'owa daje rade.

Nosfer tez gral na ms'owej (tylko, ze w Shiftcie jest kijowy FF :thumbdown: )+ mial G25, wiec niech sie wypowie.

Opublikowano

Wciąż wciąga.. ?

Gra jest za***ista aż do samego końca. Niedawno udało mi się ją skończyć i jestem nasycony :>

Nie jest krótka co w dzisiejszych czasach jest warte zauważenia, fabuła dobrze rozbudowana, dobre spolszczenie. Moim zdaniem jedna z fajniejszych gier tego typu.

Opublikowano

Dzięki Flyer za opinię, trochę mnie uspokoiłeś. Pewnie poczekam na styczniowe wyprzedaże i się zobaczy.

W sumie jestem fanem ścigałek i strategii, więc konsola prawdopodobnie zakończy doświadczenia na kilku grach. Będzie dylemat - nowy lapek, czy X :mysli: Ale FM to silny argument ;)

Opublikowano
  • Autor

Chetnie porownalbym ja z G25, ale niestety nie mialem jeszcze okazji potestowac...

Opublikowano

Chetnie porownalbym ja z G25, ale niestety nie mialem jeszcze okazji potestowac...

Mam tą zabawkę już prawie 3 lata (od stycznia) i jest :kox: Jak zobaczyłem ją w MM, to uznałem że muszę koniecznie wejść w jej posiadanie. Poszukałem najtańszej oferty i ciach.

Z racji, że nie posiadam mega wypasionego sprzętu do gier testowałem ją raczej na klasykach - zastosowanie w NFSie mijałoby się z celem, najwięcej naciukałem chyba w F1 2002 (do dzisiaj brak godnego następcy), Richard Burns Rally, Xpand Rally. Tak naprawdę do kiera z mechanizmem MOMO i wysokiej jakości wykończeniem. Do tego wyposażona w sprzęgło i 6biegowy lewar, co poprawia realność jazdy. Niestety nie mam gdzie zamocować lewarka, przez co jest umieszczony mniej więcej jak w polonezie...

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, chociaż do dzisiaj żałuję, że nie kupiłem zwykłej MOMO + kiery od eSy do auta ;)

Opublikowano

Wciąż wciąga.. ?

Gra jest za***ista aż do samego końca. Niedawno udało mi się ją skończyć i jestem nasycony :>

Nie jest krótka co w dzisiejszych czasach jest warte zauważenia, fabuła dobrze rozbudowana, dobre spolszczenie. Moim zdaniem jedna z fajniejszych gier tego typu.

Pełna zgoda.

20 godzin gry za mna, a tu ponoc 25% terenu odkryte. Naprawde, swietna, wciagajaca gra. Jak dla mnie minimum 9/10.

W zasadzie jedyne co mnie denerwuje, to niemożnosc skakania i czasami zdarzajace sie "niewidzialne" sciany. Tj. Zamiast zejsc po jakiejs sciezce na dol przez krzaki, to musialem isc dookola ;)

Opublikowano
90% of which is totally paying for that logo in the middle.
Podziękuję :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Pytanie do grajacych w FM3 - mozna jakos podgladac czasy znajomych?

Leaderbords sa... przegladam... ale nie widze zadnego filtra zeby pokazywal mi czasy moich znajomych... :gwizdanie:

Nie wierze, ze nie ma takiego ficzera... ale nie moge go znalezc :disgust: