Opublikowano 4 Sierpnia 201115 l Zacząłem grać w Trona... dziwnie brzmią polskie głosy, sama gierka w miarę ok, szału na razie nie robi.
Opublikowano 4 Sierpnia 201115 l a mi zostało pare pucharków do zrobienia w uncharted 2 poziom crushing duuuuużo prostszy niż w pierwszej częsci sama gierka rewelacyjna
Opublikowano 5 Sierpnia 201115 l Autor Kończe Dirt3 , Majka mi pomaga jak z fizyka jazdy? daleko do Forzy? przeciez to arcade - ale bardzo fajnie sie mozna pobawic.
Opublikowano 5 Sierpnia 201115 l Kończe Dirt3 , Majka mi pomaga jak z fizyka jazdy? daleko do Forzy? przeciez to arcade - ale bardzo fajnie sie mozna pobawic. a to ja mam gdzies arcade
Opublikowano 5 Sierpnia 201115 l Miał być fun i jest pełną gębą Piebrzyć pseudo symulatory i udawanie jazdy realnymi samochodami, gierki to gierki, mają dawać frajdę
Opublikowano 5 Sierpnia 201115 l Miał być fun i jest pełną gębą Piebrzyć pseudo symulatory i udawanie jazdy realnymi samochodami, gierki to gierki, mają dawać frajdę :notworthy: :notworthy: tez juz wyrosłem z ril drajwing simulejtor :kox: :kox:
Opublikowano 5 Sierpnia 201115 l Miał być fun i jest pełną gębą Piebrzyć pseudo symulatory i udawanie jazdy realnymi samochodami, gierki to gierki, mają dawać frajdę :notworthy: :notworthy: tez juz wyrosłem z ril drajwing simulejtor :kox: :kox: No dokładnie, kiedyś to było nawet nawet, ale teraz już tego nikt nie kupuje
Opublikowano 6 Sierpnia 201115 l Miał być fun i jest pełną gębą Piebrzyć pseudo symulatory i udawanie jazdy realnymi samochodami, gierki to gierki, mają dawać frajdę :notworthy: :notworthy: tez juz wyrosłem z ril drajwing simulejtor :kox: :kox: Mieczak!
Opublikowano 6 Sierpnia 201115 l Tylko i wyłącznie PS3 Call of Juarez: The Cartel Shadows of the Damned (zostało mi jedno przejście na HARD) F.3.A.R Brink DiRT 3 i zaraz jade po Dungeon Siege 3 (cholernie gra staniała, a ma dopiero 1,5 miesiąca). To z tych nowszych. Bo niedokończonych, które stoją na półce jest z 40 parę
Opublikowano 7 Sierpnia 201115 l dzięki, dwójeczka dużo prostsza od jedynki, fabuła fajna gierka też więc polecam