Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mówisz hmm będzie trzeba kupić a to gra na torach zamkniętych bo nie czytałem o niej...a marka audi jest bo jak nie to ja to pie....

Chyba nie czytałeś tego wątku skoro zadajesz takie pytania :arrow2:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/forza-horizon-237031/

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ----------

A ja własnie odebrałem nowego Most Wanted ... zaczynam pierwsze upalanie ... :naughty::decayed::banan:

Będzie w PL?

Daj znać jak wrażenia, nie sprawdzałem jej bo cholera za dużo już mam tych gier :grin:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jest jakas wersja forze na PC???

Opublikowano

Ja wczoraj zaczełem nowego batmana;)

Opublikowano

Tak ... Most Wanted jest PL ale napisy .... pierwsze wrażenia super... grafika sterowanie wszystko bardzo dobrze ...:naughty:

Opublikowano

Pierwsze wrażenie Most Wanted było średnie... free ride fajne, sterowanie ok ale poziom trudności w wyścigach przegięty :kwasny: w zasadzie to poziom frustracji z powodu zbyt częstych dzwonków w wyscigach a co za tym idzie przegranych. Nawkoorwiałem się, porzucałem mięchem i odłożyłem na następny dzień. Przy drugim podejściu było już dużo lepiej i teraz mogę powiedzieć że jest dobrze :naughty:

Opublikowano

Ja czekam na ostatni epizod Walking DEAD bo trzeba wbić w końcu platynkę. Dawno żadna nie wpadła.

Opublikowano
Pierwsze wrażenie Most Wanted było średnie... free ride fajne, sterowanie ok ale poziom trudności w wyścigach przegięty :kwasny: w zasadzie to poziom frustracji z powodu zbyt częstych dzwonków w wyscigach a co za tym idzie przegranych. Nawkoorwiałem się, porzucałem mięchem i odłożyłem na następny dzień. Przy drugim podejściu było już dużo lepiej i teraz mogę powiedzieć że jest dobrze :naughty:

Ja robie tak samo... nie ma sensu rwac włosów ... gram ile idzie ... średnio ok godzine później juz zaczynam sie wkur.. i robie OFF i restart za jakiś czas :decayed:

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ----------

Mam już odkryte wiekszość aut ... Szukam jakiegos Audi na razie mam tylko A1 Sport Audi :naughty: ale to wariat na kołach ... za lekkie to auto do tej mocy

Opublikowano

Ja robie tak samo... nie ma sensu rwac włosów ... gram ile idzie ... średnio ok godzine później juz zaczynam sie wkur.. i robie OFF i restart za jakiś czas :decayed:

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ----------

Mam już odkryte wiekszość aut ... Szukam jakiegos Audi na razie mam tylko A1 Sport Audi :naughty: ale to wariat na kołach ... za lekkie to auto do tej mocy

MW praktycznie odfajkowane :decayed:

Opublikowano

MW praktycznie odfajkowane :decayed:

To jakie tam jest audi jeszcze oprócz A1 i R8 Roadster ??? Bo tylko te znalazłem ... :wink:

Opublikowano

Łeeeee, czyli bida.... :thumbdown:

Opublikowano

Pierwsze MW jest nie do przebicia , najlepsza gra z serii NFS

Opublikowano

Polemizował bym ;) To co mówisz to pewnie kwestia sentymentów :naughty:

Opublikowano
Pierwsze MW jest nie do przebicia , najlepsza gra z serii NFS

Tak ale nie da sie grać na PS3 ... tylko piec lub PS2 lub Xbox :whistling:

Opublikowano

na co sie zdecydowac MW czy nowa Forza ? czy to oba tytuły które trzeba mieć ?

Opublikowano

Oba tytuły dobre :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

ale przeciez to sa inne gry... z tego co widzialem, to w MW skaczesz przez budynki i konstrukcje... a w Forzie po prostu sie scigasz.

Opublikowano

Zgadza się, zupełnie inne podejście do wyścigów. Nie zmienia to faktu, że obie gry są warte zapoznania :wink: