Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Far Cry 3 - wbita platynka :wink:

Dodam ze dosyc łatwa.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ostatnio PES2013, polecam :)

Opublikowano

Dodam ze dosyc łatwa.

Ale trochę Ci zajęła czasu:decayed:

Graty :kox:

Opublikowano

Tak, czasochłonna trochę ale łatwa.

Nie miałem z kim skonczyć online.

Opublikowano

Ktoś Cisnie w MostWanted ??? niech sie odezwie na PW :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dodam ze dosyc łatwa.

mega latwa, skoro nawet ja zrobilem wszystkie achievementy :grin:

Opublikowano

póki co na tapecie PES2013 na PS3, a chwile wcześniej FIFA13 :D tak, wiem, jestem monotematyczny :decayed:

no i Uncharted 3:wink:

Opublikowano

masakra :facepalm: sory za OT ale nie mogę dojść do ładu z forum :decayed:

Opublikowano

Panowie ktorzy graja w sleeping dogs.. do platynki brakuje mi jednego zadania do wykonania "Hazardzista" trzeba wygrać 1mln np. w walkach kogutów. Wszystko ladnie pieknie stawiam, wygrywam i tak kilka razy a w statach kasa nie rośnie. Miał ktoś tak?

Opublikowano

2d323c132185e67b255e5ecffc26c89c.jpg

Testujemy :whistling:

Opublikowano
Panowie ktorzy graja w sleeping dogs.. do platynki brakuje mi jednego zadania do wykonania "Hazardzista" trzeba wygrać 1mln np. w walkach kogutów. Wszystko ladnie pieknie stawiam, wygrywam i tak kilka razy a w statach kasa nie rośnie. Miał ktoś tak?

narazie kasa Ci nie rośnie bo pewnie nie zawsze wygrywałeś i jesteś do tyłu :decayed:( ja jestem jakieś pół mln. w plecy:facepalm: ) najlepiej robić tak że po każdym wygranym zakładzie robić save i obstawiać dalej, gdy przegrasz to wczytujesz ostatni zapis.

Opublikowano

narazie kasa Ci nie rośnie bo pewnie nie zawsze wygrywałeś i jesteś do tyłu :decayed:( ja jestem jakieś pół mln. w plecy:facepalm: ) najlepiej robić tak że po każdym wygranym zakładzie robić save i obstawiać dalej, gdy przegrasz to wczytujesz ostatni zapis.

własnie że w plecy nie jestem na 100% bo kasa mi stoi na 60tys gdy robilem trofeum wygranej 50tys na walce kogutów. i Wygrałem tą kase za 1 razem. poźniej już nie jeździlem obstawiać bo po co. Teraz gdy chciałem się wziąć za to zadanie okazuje się że kasa nie rośnie.. może reinstalacja gry pomoże?

Opublikowano

mi stała kasa w miejscu aż odrobiłem i teraz mam 1mln 25 tys. nie wiem czy reinstal coś da, spróbować nie zaszkodzi :wink: ale zanim to zrobisz to podjedź sobie na przystań gdzie za walkę kogutów można zarobić 100 tys zrób tak jak pisałem i zobacz raz jeszcze.

Tak przy okazji to wpadła platynka w SLEEPINGS DOGS :decayed:

Opublikowano
bez problemow idzie nagrac przez ihasa ? ja chyba jeszcze poczekam az bedzie wersja pl.

Jednak się wstrzymałem, poczekam na PL wersję, a co do ihasa to nie powinno być problemów bo każdą grę wypalam przez ihasa 124B + Verbatim i przerzucam przez ABGX'a i jest ok.

Opublikowano

Moicz- gratulacja za platynkę. Ja odstałem za friko [h=1]Ratchet & Clank: All 4 One[/h]

z PSN tylko na miesiąc ważne konto i cisne w to badziewie. :grin::grin:

Opublikowano
Moicz- gratulacja za platynkę. Ja odstałem za friko [h=1]Ratchet & Clank: All 4 One[/h]

z PSN tylko na miesiąc ważne konto i cisne w to badziewie. :grin::grin:

dzięki :wink: w ratchecie też wbiłem platynkę, i w motorstorm apokalipsa tez wpadło ale nie pisałem nic :decayed: