Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b2dd03be70425335dde3678d3e7e1254.png?1367849231

moskal odpalamy Blu ray'a :kox:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jako acrade'ówka Most Wanted jest bardzo przyzwoity, trzeba się tylko przyzwyczaić do prowadzenia.

zdecydowanie wole stary NFS:MW

---------- Post dopisany at 17:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ----------

:banan:

---------- Post dopisany 08-05-2013 at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 17:09 ----------

Odpalam przed chwila konsole , wyskoczył RROD , 3 czerwone diody i czarny ekran. Zgasilem , odpalilem to samo , jeszcze raz , to samo i odpuscilem. Po 10min naciskam i normalnie sie odpaliła..... :decayed:

WTF ?? Obwieściła rychły koniec ? :kox:

Opublikowano
  • Autor

No... moze tak byc. Mi zanim padla pierwsza konsola z 2006 roku, to tez czasami mialem czerwone kontrolki.

Opublikowano

Gra ktoś w NFS most wanted ?

ja zaczalem ale jakos mnie nie chwyciło...:decayed:

A masz konto to od nich z EA? Bo za 5 znajomych co ma NFS M.W. jest pucharek.

Mi sie podoba bo jest dużo zbieractwa - jak w burnout paradise - typu rozbijanie bilbordów, rozwalanie bramek itp.

Opublikowano

A masz konto to od nich z EA?

niestety nie :decayed:

Opublikowano

Na XBL pojawił się Doritos Crash Course 2 za darmo.

Trzeba mieć Golda by pograć ;)

Opublikowano

fajna sprawa bo na bieżąco w czasie gry masz wyniki znajomych i mozesz je pobijać.

Opublikowano

Moskal jest koleżeński i nie pobija czasów kolegów :naughty:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

fajna sprawa bo na bieżąco w czasie gry masz wyniki znajomych i mozesz je pobijać.

nie ciupie po sieci :naughty:

Opublikowano

w co tu zagrac hmmm :eusathink:a moze Metro Last Light :kox:

juz jest pod testy... od metro.jpg pewnego czasu :wink:

Opublikowano

mam Metro Last Light od 2h i powiem :kox: .Polecam jak ktoś lubi takie klimaciki

Opublikowano

Obejrzałem właśnie parę filmików i chyba trzeba będzie to zamówić :wink:

Opublikowano

chcesz mam dobrego dostawcę :wink:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------\

nie ciupie po sieci :naughty:

Ja też nie albo rzadko, ale tu jest coś takiego że grasz offline a masz podgląd do osiągnięć, rekordów i stopnia zaawansowania gry właśnie znajomych.

Pozatym potrzeba miec 5 znajomych grających w NFS do trofeum.

Kurcze i 2 mi brakuje. :kwasny:

A ta gra metro to ma coś współnego z METRO 2033 -tą książką ?

Opublikowano

Tak na poczatku gry jest napisne, ze gra jest inspirowana ksiazka Metro 2033

Jak ktos ma ochote to 5 postow wyzej jest tekst + okladka a na niej nazwa wypozyczalni :wink:

tak wyglada poczatek... ten koles nie ustawil gry na MAX

SSAA powinno byc x 4 i Motion Blur na Normal

ma cos pokopane w sterach...

Metro: Last Light GTX 690 - Introduction / Prologue - Gameplay Walkthrough - Part 1 - YouTube

Klimat swietny :kox: grafika bardzo dobra ale do Crysis 3 jej troche brakuje :whistling:

miodnosc gry zachowana :thumbup1: choc jak na razie mam lepsze wspomnienia z Metro 2033 :wink:

---------- Post dopisany 21-05-2013 at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany 20-05-2013 at 01:03 ----------

nooo przy dalszych misjach robi sie typowy klimat METRO :kox: :kox: :kox:WARTO sie przekonac :wink:

Opublikowano

ano Warto..tylko bardzo króciutka gra ...max 10-12h i finito ...ale klimat jest dobry, można się przestraszyć i te ciche mordowanie :naughty: . Polecam grę :wink:

Opublikowano

24.png

xboxone.jpg

Dziwie się że nikt nie pisał jeszcze dzisiaj, kilka godzin temu była premiera nowego X'a

8 rdzeni cpu 8 gb ram 500 gb dysk usb 3.0

Ma w sobie Windowsa :decayed:

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

Nowy Xbox - światowa premiera konsoli nowej generacji Microsoftu - Onet Gry

Opublikowano

heh no prosze :decayed:

Nowy X to taki maly komputer :grin: szkoda, ze nie podali pelnej/dokladnej specyfikacji...

8 rdzeni ? :decayed: ciekawe ile kazdy ma GHz... o wiele lepiej miec 4 na wyzszych zegarach :wink: ale ciekawa zabawka...

Patryk jak podobalo sie Metro to polecam STALKERA :notworthy: tuuuuuu jest klimat :whistling: i na pewno nie przejdziesz calego w 12 godz czy tam nawet pare dni :decayed:

wiec na wszystkie 3 czesci moze nawet 1 miesiac nie wystarczyc :grin::wink:

8zdyjn.jpg

Otwarty swiat + wiele ciekawych miejsc i misji :kox: rowniez modyfikacje broni ida o wiele dalej niz w Metro :wink:

bron

b3o75z.jpg

2b5da1.jpg

a2bqqq.jpg

b67hau.jpg

vctqhg.jpg

Metro LL tez juz skonczone... :decayed:

Opublikowano
Nowy X to taki maly komputer :grin: szkoda, ze nie podali pelnej/dokladnej specyfikacji...

8 rdzeni ? :decayed: ciekawe ile kazdy ma GHz... o wiele lepiej miec 4 na wyzszych zegarach :wink: ale ciekawa zabawka...

Taktowanie niskie, bo 1,6 GHz (podobno) ale za to wszystko co wyjdzie na konsolę będzie zoptymalizowane pod jeden hardware.

4 x 3,2 GHz z HT to to samo co 8 x 1,6 GHz fizycznych :wink:

W windzie nie sądzę by gry na szeroką skalę korzystały ze wszystkich 8 rdzeni (wątków), na konsoli raczej będzie wykorzystywać cały dostępny potencjał. Zegar w zegar nie ma co patrzeć.

Poczekajmy teraz 3 tygodnie do targów E3, bo na razie w zasadzie nic nie pokazało ani Sony ani Microsoft :decayed:

Opublikowano
http://antyweb.pl/wp-content/uploads/2013/05/24.png

http://gamezilla.komputerswiat.pl/media/2013/141/1392238/xboxone.jpg

Dziwie się że nikt nie pisał jeszcze dzisiaj, kilka godzin temu była premiera nowego X'a

8 rdzeni cpu 8 gb ram 500 gb dysk usb 3.0

Ma w sobie Windowsa :decayed:

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

Nowy Xbox - światowa premiera konsoli nowej generacji Microsoftu - Onet Gry

Powiem szczerze, że byłem mocno napalony na nowego x-a ale po tej prezentacji chyba wybiore ps4, najbardziej frustruje mnie zdanie:

"nie robimy maszyny do grania"

Nie wiem do czego to wszystko zmierza, ale widać czasy gdzie wkładało się gre i poprostu grało odchodzą w niepamięc, nie mówiąc już o wymuszonym podpięciu kinecta i podpięciu do sieci przynajmniej raz na dobę:facepalm: Jest jeszcze jedna rzecz dla której jestem w stanie przejśc na konsole sony, dużo większy wybór wszelkiej maści kierownic, a nie w ms gdzie tylko 3 modele współpracują z konsolą:wallbash: