Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moskal - a jaką wersję masz u siebie ?? jasper, czy falcon - przerabiałeś coś w niej, czy chodzi z gwarancją?

a czort go wie :mysli:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A Ja nie moge grac na Padzie X-boxa. Nie wiem, ale od analogów tak mnie napierdalają palce, że naprawdę musiałem robić przerwy w graniu.. Zarówno od Fire`ów i stick-ów. :dontknow:

moskal - a jaką wersję masz u siebie ?? jasper, czy falcon - przerabiałeś coś w niej, czy chodzi z gwarancją?

a czort go wie :mysli:

xbox.jpg

:naughty:

Fly - o co chodzi z tymi uszkodzeniami w Shifcie ?

Opublikowano

Fly - o co chodzi z tymi uszkodzeniami w Shifcie ?

jaja sobie robią

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=S-SwTtkVmFk

:shocked:

Gra wygląda tak samo na obu konsolach, ale rzeczywiście te wgniecenia są tylko w X :mysli:

Z tego co zauwazyłem na filmiku, tez nie są zbyt dopracowane, bo maska po uderzeniu zawsze wygląda tak samo (jak by samochód czołowo wjechał w słup), no ale to nie zmienia faktu, że na PS3 tylko oęka szyba..

hehehe może to takie Eksclusivy :nayghty:

Opublikowano

Nie to najważniejsze... Na PS3 oszczędzają na zniszczeniach :gwizdanie:

Opublikowano

Nie to najważniejsze... Na PS3 oszczędzają na zniszczeniach :gwizdanie:

o tym wiem , jak w wiekszości gier na PS3 zniszczen nie uświadczysz :thumbdown:

chodzi mi o porównanie , nie było miarodajne bo obraz był lekko ciemniejszy

Opublikowano
  • Autor

Generalnie nie ma wiekszych roznic w jakosci gier na PS3/X360.

Wszystko to kwestia podejscia developerow... a Ci strasznie narzekaja na PS3. :thumbdown:

Opublikowano

To fakt. Kwestia trudności z programowaniem na Ps3. Ale nie będziemy się rozwodzic, gadalismy już o tym nie raz.

Opublikowano
  • Autor

btw, PS3maniakom zazdroszcze tylko Uncharted 2 :)

Opublikowano

A ja dziś obskoczyłem wszystkie rtv markety, posprawdzałem sobie jak leżą pad'y, obczaiłem ceny, zasięgnąłem nieco opinii i tak wygląda sytuacja:

1. PS3 - 1199pln najtaniej / 1149pln X Elite

2. Pad X - fajnie leży, większy, cięższy, zwyczajnie wygodniejszy (ciężko powiedzieć jak na dłuższe granie)

3. Jeśli tylko do grania, to wszystkie opinie niby zdecydowanie na + X360

4. CHGW nadal :> Trzeba nadal poczytać fora.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:05_________________________________________________Panowie - zwracam się tu do posiadaczy X'a - czy rzeczywiście one tak mocno rysują płyty?? W mediaexpert, gdzie dziś sie bawiłem tą konsolą, sprzedawca powiedział mi,że mieli jedną sztukę z gierką w środku, przestawili konsolę do pionu w trakcie grania i niestety płytka została z pięknym okręgiem porysowania na obwodzie.

Jak to jest,ktoś podpowie, czy Wasze X'y pracują w "nietykalnych" warunkach?? :naughty:

Opublikowano

Koval.. bądź mężczyzną ! :cool1:

Opublikowano

hehe a po co masz stawiac konsole w czasie gry:p

Opublikowano

Koval.. bądź mężczyzną ! :cool1:

No to już totalny brak szacunku dla starszego :polew: smarkaczu ty :>

hehe a po co masz stawiac konsole w czasie gry:p

A bom ciekaw, czy ona taka delikutaśna,czy ktoś ją stawiał do pionu z uprzednim lotek koszącym w dół :>

Ogólnie raczej będzie Xbox 360 do tzw zabaw nocnych :naughty:

Opublikowano

Starszy mężczyzna, a nie wie co się robi nocą :polew:

Chyba, że ten nowy X już ... robi :decayed:

Opublikowano

Starszy mężczyzna, a nie wie co się robi nocą :polew:

Chyba, że ten nowy X już ... robi :decayed:

Są takie przykre dni w życiu każdego mężczyzny,kiedy musi się obejść smakiem - jak będziesz w moim wieku, to zobaczysz sam :polew: :polew:

Teraz widzicie Panowie, dlaczego taki szał w temacie - hehehehe i tylu posiadaczy konsol :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

Jak dla mnie wybór między X360 a PS3 sprowadza się do wyboru między Forza 3 a Gran Turismo 5 - i to jest trudny wybór. Po tym co pokazano na targach, podobno GT5 wypadło trochę blado i nie do końca spełniło oczekiwania ale... w końcu to legendarne GT ;) W ktore zagrywałem się z bananem na twarzy calymi dniami i nocami ;) Co do Forzy to nigdy w tą grę nie grałem ale po oblookaniu filmików i przeczytaniu masy artykułów, jestem pewien że też by mi się spodobała... Jedyne wyjście to kupić obie konsole i obie gry ;) Tylko skąd wziąć kasę ? Może długopisy poskręcam, podobno płacą ileś tam groszy za sztukę :polew:

Opublikowano
  • Autor

Panowie - zwracam się tu do posiadaczy X'a - czy rzeczywiście one tak mocno rysują płyty?? W mediaexpert, gdzie dziś sie bawiłem tą konsolą, sprzedawca powiedział mi,że mieli jedną sztukę z gierką w środku, przestawili konsolę do pionu w trakcie grania i niestety płytka została z pięknym okręgiem porysowania na obwodzie.

Jak to jest,ktoś podpowie, czy Wasze X'y pracują w "nietykalnych" warunkach?? :naughty:

Nie rysuja plyt pod warunkiem, ze sie nie macha konsola podczas grania [kto normalny to robi?].

Moj X zawsze lezy, nigdy nie zarysowal mi zadnej plytki.

Jak biore go na jakas impreze, to czasami stoi i tez nic nie porysowal...

Poprostu nie mozna nim obracac w momencie gdy naped pracuje [gra jest odpalona/przegrywa sie na dysk], to niestety nie laptop.