Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem ostatnio nówkę Dirta2 69.90 49.90 :decayed: stara już gierka ale fajnie się śmiga :kox:

No i zrobiłem 100% w GTA4 :banan:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:good:

Ja w Dead Nations :)

Opublikowano

a co tam trzeba na 100% ???

Opublikowano

a co tam trzeba na 100% ???

masa sidequestow :)

Opublikowano

@Nosfer, a będziesz cisnął dalej w DEAD Nation w celu uzyskania platynki ? :kox: Masakra jest, ja chyba wymiękne na tym wyższym poziomie to nie ma czasu nawet broni przeładować.

Opublikowano

zrobiłem platynkę w Uncharted 2 :decayed: gra na najwyższym poziomie trudności wymiata. nowa jakość normalnie.

Opublikowano

Na PC na pewno będzie lepsza niż całe serie GT i FM do kupy wzięte :kox:

Opublikowano

@Nosfer, a będziesz cisnął dalej w DEAD Nation w celu uzyskania platynki ? :kox: Masakra jest, ja chyba wymiękne na tym wyższym poziomie to nie ma czasu nawet broni przeładować.

Wpadła mi przedwczoraj chyba :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Najgorsze z tego wszystkiego jest zebranie wszystkiego na każdym levelu: czyli Bagażniki samochodów, skrzynki, armory.

[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 14:34_________________________________________________A co powiedzie na Nową konsole od Sony ? :cool1:

Opublikowano

@Nosfer, ja mam do zrobienia poziomy trudności, bo te przedmioty już mam zrobione wszystkie.

Ale odkąd GT5 jest to już jakoś nie ma kiedy.

No i gratuluje pierwszej platyny !! W sume toś tak z cicha pękł z tym dead nation :D

Teraz to już pójdzie z górki.

Już 4 moich znajomych na PSN ma w DEAD N.

@Moicz a my kiedy zrobimy ? :D

Opublikowano

@Nosfer, ja mam do zrobienia poziomy trudności, bo te przedmioty już mam zrobione wszystkie.

Ale odkąd GT5 jest to już jakoś nie ma kiedy.

No i gratuluje pierwszej platyny !! W sume toś tak z cicha pękł z tym dead nation :D

Teraz to już pójdzie z górki.

Już 4 moich znajomych na PSN ma w DEAD N.

@Moicz a my kiedy zrobimy ? :D

ja zawsze mówię "co się odwlecze to nie uciecze" hehe więc i na dead nation przyjdzie czas, mam problem z ogarnięciem sterowania do perfekcji :embarrassed: potrzebuję dłuższej przerwy,

P.S I muszę dokończyć BATMANA na hardzie i wpadnie platynka :decayed:

P.S II tekken 6 jest juz 50% platynka powinna też wpaść :decayed:

P.S III AC:B leży na półce :naughty:

i czekam na KILLZONE III (jak będzie trochę funduszy to kupuję headset)

Opublikowano

Gadałem z kolesiem, co jest w sumie hardcorem na ps3, (ma 39 platyn ale spoko koleś jest mimo wszystko :polew: )

Mówi że czeka w tym roku na premiery:

- Homefront,

- L.A. noire,

- uncharted 3

Opublikowano

Ważne dla posiadaczy PS3

Firmware 3.56 miał rzekomo walczyć z piractwem. Niestety, aktualizacja "złamana" została już w około 3h od wypuszczenia jej do Sieci. Porażka Sony to sprawa jasna. Szkoda tylko, że w trakcie testowania owej aktualizacji oprogramowania przeoczono jeden bardzo ważny fakt, który spędza sen z powiek wszystkim graczom pragnącym po jego instalacji... podpiąć do konsoli innego niż oryginalny dysku HDD!

Jak donoszą zachodnie media oraz fora internetowe, a także napisał o tym zaprzyjaźniony portal PPE.pl, po instalacji Firmware 3.56 odpada możliwość implementacji w konsoli przez użytkownika dysku inny, niż oryginalny. Dlaczego? Wszystkiemu winien jest błąd o kodowej nazwie 8002f2c5, który wyświetla się na ekranie telewizora w momencie podpięcia nowego dysku HDD i odpalenia konsoli. Jedynym lekarstwem na tę "dolegliwość" aktualizacji 3.56 jest... poczekanie na patch lub nową aktualizację. W aktualnym momencie nikt nie jest w stanie z owym fantem nic zrobić, a po wymianie dysku HDD z oryginalnego na inny, pozostaje nam tylko powrotne podpięcie urządzenia proponowanego przez Sony w zestawie z konsolą. Nowy niestety nie będzie współpracował z PlayStation 3.

Jak mniemam, to nie celowe działanie Sony mające na celu ukrócenie ewentualnego piractwa, a zwykłe przeoczenie w procesie produkcji aktualizacji Firmware 3.56, które, mam nadzieję, czym prędzej zostanie wyeliminowane.

Mieliście podobne problemy? Błąd 8002f2c5 widniał na Waszych ekranach?

Opublikowano

Ponoć ten błąd dotyczy tylko starszych/nielicznych konsol.

Za to miłe skótki tej aktualizacji to np.

nieodwracalne odciecie od serwerow CoD: Black Ops cheaterów.

Słyszy się też o plotkach dotyczacych kolejnych zabezpiecznień. Mowią one ze PS3 wzbogaci się o cloud-save, czyli zapisane stany gry będą umieszczone w "chmurze", a nie jak dotąd na HDD.

Także wychodzi na to że zpiracone ps3 nie będą miały możliwości save'owania stanu gry na nowych, przystosowanych do tego specjalnie grach. Sony chyba jako jedyna firma walczy z piractwem.

Opublikowano

ty dobra ale Soft jest na dysku .. z tego co czytałem to jak zapodasz nowy HDD i zassasz soft np 3.55 i potem już na nowym Dysku to bedzie OK[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 17:13_________________________________________________a Julek Podślij IS-F'a na te 2mln :naughty:

Opublikowano

God of War 3 PL PS3

Killzone 2 PL PS3

-- jesli nie grałeś :wink4:

Opublikowano

God of War 3 PL PS3

Przeszedłem

Killzone 2 PL PS3

Nie grałem, ale już mam

Coś innego :cool1: