Opublikowano 4 Lipca 201214 l panowie jestem po zabiegu montazu kratek...wpielem sie z kablami w kostke od radia dopiero dzisiaj moglem przy powrocie z pracy ocenic jak swieca...lewa i prawa jest super ostre pelne czerwone swiatlo z srodkowa mam problem swieci normalnie ale ta czerwien jest taka blada...co moze byc przyczyna takiego stanu? wagliwe podswietlenie kratki czy problem tkwi w polaczeniu...kratki spielem wszystkie razem w jedna calosc i dopiero od miejsca gdzie lacza sie 3 kable dalem jeden czyli 4 zeby wpiac sie z tym wszystkim w kostke od radia.
Opublikowano 8 Lipca 201214 l kratki kupilem na forum i Juziu potwierdza ze wszystkie swiecily idealnie...gdzie szukac?
Opublikowano 8 Lipca 201214 l moze spróbuj te kratke wyciągnąć i podłącz ją pod jakis akumulator i zobacz czy jest lepiej no a jak nie to juz napewno cos z kratką.
Opublikowano 9 Lipca 201214 l Autor ewentualnie możesz spróbować diode wymienić powinna być czerwona w środku
Opublikowano 10 Lipca 201214 l A ja się wpiąłem pod oświetlenie schowka i jest git tyle ze po wpieciu w schowek nie masz mozliwosci regulacji natezenia swiecenia co jest mozliwe gdzy podlaczymy sie pod radio, regulujemy tak samo jak cala konsole pokretelkiem przy liczniku
Opublikowano 10 Lipca 201214 l Niby racja... Ale ja nigdy chyba tego nie używałem - zawsze na fooooollll Poza tym nie po to montowałem podświetlane nawiewy, żeby je przyciemniać
Opublikowano 11 Lipca 201214 l nie mam czasu zajac sie demontazem ale wyciagne i zobacze w wolnej chwili o co kaman..teraz na dniach dojdzie polka tylna z roleta i powoli kompletuje manele na pelnego fisa
Opublikowano 19 Października 201213 l Panowie mam zamiar wstawić sobie kratki podświetlane (niestety z angola) i mam takie pytanie: Gdzie trzeba przeszliwować te kratki żeby pasowały tak jak trzeba?.. bo teraz jak wkładam to mi nie dochodzą do końca i odstają.. bardzo bym prosił o pomoc i może jakieś zdjęcie tego miejsca
Opublikowano 1 Listopada 201213 l Bardzo fajny modzik, ja do podłączenia użyłem kabla głośnikowego 2x0,2mm. Kabel od nawiewu od strony kierowcy przeciągnąłem za licznikiem (wymontowywałem licznik), a od strony pasażera kabel puściłem nad schowkiem. Najgorsza robota to przeciąganie tych kabli. Efekt końcowy powala
Opublikowano 4 Listopada 201213 l panowie wczoraj zamontowałem podświetlane kratki, ale mam pytanie , osobiscie wyciągałem kratki z a4polift z wersji EU , i czy kratki regulują się góra i dół? bo te są olbo centralnie albo schodzą w dół nie można do góry, w kratkach przedliftowych dało się do góry i w dół , prypominam że wyciągałem je z europejskiej wersji
Opublikowano 4 Listopada 201213 l To dziwne, powinny się regulować tak jak stare.... (Może jednak rodem UK)
Opublikowano 4 Listopada 201213 l stare mi się regulowały trochę do góry i mocno w dół a te były w audi EU no chyba ,że ktoś wczesniej cos przerobił a powinno się uchylać bardziej do góry czy w dół??
Opublikowano 4 Listopada 201213 l No to kolego pewnie są to kratki od angola, ja u siebie mam UE i normalnie regulacja chodzi. Gdzieś na którejś stronie w tym temacie pisali że wystarczy ze starych kratek przełożyć środki (te którymi regulujesz nawiew góra-dół i na boki) i będziesz miał już wszystko w porządku.
Opublikowano 5 Listopada 201213 l już działa tak jak pisałes założyłem stare środki i działa tylko że mam strzałki grube na górz a mniejsze na dole, tak szukałem kratek EU i z deski EU wyciągnąłem UK:facepalm: