Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra ( PC&STEAM&MMO )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak mam czas to gram w World Of Warcraft na globcu ;)

Jaka jest obecnie opłata za WOWa? Nigdy w to nie grałem, a lubię gry MMORPG. Problem jest tylko ten cholerny wolny czas [emoji14].
Z tego co się nie myle to kumpel mówił że w Anglii coś koło 10 funtów na miecha. Ale musiałbym dokładniej popytać. Co do czasu tutaj masz absolutną rację, ja mam tyle gier i po pracy człowiek nawet lapka nie włącza :/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Error

Edytowane przez Mario22

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktos moze w NFS Ghost? :D

Opublikowano

Witam

Wiedzmak 3 obecnie w ramach oczekiwania na dodatek wino i krew w mod half life "Prospekt" miód

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja jak mam czas to gram w World Of Warcraft na globcu ;)

Jaka jest obecnie opłata za WOWa? Nigdy w to nie grałem, a lubię gry MMORPG. Problem jest tylko ten cholerny wolny czas :P .

Jak mam czas to gram na prywatnym serwerze Warmane (dodatek pandy)

A tak poza tym to Fallout 4 kończę i przymierzam się do Diablo 3.

Opublikowano

Ja od lat już w ogóle nie gram na pececie, zrezygnowałem odkąd gry w steam przestały być własnością, a edycje pudełkowe odeszły do lamusa. W tej chwili każda zakupiona gra (nawet w pudełku) - po wymaganej aktywacji jest "wykastrowana" - nie można jej odsprzedać, nie jesteśmy jej właścicielem - tylko ją wypożyczamy, nie możemy grać bez dostępu do netu. Osobiście nie lubię jak mnie ktoś robi w jajo i pozbawia prawa do posiadania kupionego przedmiotu. Regulamin np. Steam pozbawia nas praw do kupionego produktu (co w istocie jest niezgodne z prawem Polskim). Oczywiście odsprzedaż konta Steam też jest wg Steam nielegalna, więc kółko się zamyka. To tak, jakbym nie mógł odsprzedać kupionego Audi, który by jednocześnie nie odpalił bez komunikacji z "bazą".

Gram za to na PS3 i czasem na PSP, tam mogę kupić sobie używkę, nie muszę gry aktywować, mogę ją potem odsprzedać i grać na każdym zadupiu bez dostępu do netu.

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej :) Ja wolę X360 i telefon :)

Opublikowano

gra ktoś online w Fife 16?

Opublikowano

Steam, Origin, Gog czy inna platforma od tak nie zniknie z rynku żeby miliony graczy i kont zostało utracone bezpowrotnie, a gracze zostali z ręką w nocniku.

Owszem polityka że gry nie są naszą własnością tylko je wypożyczamy, jest chora ale mi to aż tak nie przeszkadza przez to co napisałem wyżej.

Każdy woli co innego i ma do tego prawo, dlatego ja gram na piecu... myszka i klawa - this is it! ;)

Konsola zostaje uruchomiona gdy przychodzą znajomi :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Hezen

Opublikowano

Steam, Origin, Gog czy inna platforma od tak nie zniknie z rynku żeby miliony graczy i kont zostało utracone bezpowrotnie, a gracze zostali z ręką w nocniku.

Pewnie że nie znikną, Steam czy inni nie odpuściliby przecież sobie możliwości dojenia milionów osób :wink: Rzecz w czym innym - mając grę na Steam jesteś przymuszony korzystać z tej platformy: nie możesz gry uruchomić bez dostępu do netu, nie możesz jej komuś odsprzedać. Stajesz się po prostu takim świadomym/albo nieświadomym niewolnikiem - a oni dyktują Ci warunki. Jak Ci coś nie pasuje - to możesz tylko zrezygnować.

Dodam że na pececie to jeszcze z bardzo rzadka czasami zagram w jakąś starą przygodówkę. Polecam kapitalne Secret of the Monkey Island w wersji Special Edition - jest świetne. ;) Bardzo fajna jest też trylogia Deponia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiedźmin 3 pozamiatał wszystko :wink:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cs go hornet_pl_

Opublikowano

http://steamcommunity.com/profiles/76561198093089806/

zapraszać. Widzę, że dopiero przygodę zaczynacie :)

Edytowane przez hornet

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cs go hornet_pl_

Wysyłaj zaproszenie na steam i gramy :decayed:

Z H4mm3rem juz pykamy wiec zapraszamy :)

O mistrza :naughty::decayed:

Chopy...wchodzę na Wasz steam i można Was zaprosić... Może ja podam swojego steama... : http://steamcommunity.com/profiles/76561198121625897/

Opublikowano

Cs go hornet_pl_

Wysyłaj zaproszenie na steam i gramy :decayed:

Z H4mm3rem juz pykamy wiec zapraszamy :)

O mistrza :naughty::decayed:

Chopy...wchodzę na Wasz steam i można Was zaprosić... Może ja podam swojego steama... : http://steamcommunity.com/profiles/76561198121625897/

Oczywiście że można - zapraszaj ;)