kicaj112 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Co to za felga kolego? no muszę powiedzieć że kosa!
qbass84 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 3SDM model 0.01 19 " dzieki pozdro
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Quattro, szyber, USA...nic więcej komentowac chyba nie trzeba..piekna jest.. do pełni szczęścia brak zderzaka USA polift bez tablicy z przodu
Shiftback Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Pardon, jak masz mały $ dolar w kielni.... zdjąć listwy z drzwi i błotników i zamalować w kolor. błotniki potrzebują ingerencji blacharza bo zostaja dziury ok. 2cm kwadratowe, które treba zaspawać migiem. Odciąć dół jasnym lakierem tak aby zwracał uwagę na górę auta, dokładke wycieniować na jasno do góry aby wzrok szedl wyżej a dokładka została tym mieczem przednim. Niskie, ztonowane kolory nawet na podświetleniu tablic. Moje zdanie, łeb urywa przy zakupie takiego auta, i tylu pochwałek, ale zawsze mozna dopieścić.... powiem Ci, że masz w huk roboty żeby go w tym stanie utrzymać Edytowane 14 Maja 2015 przez Shiftback
j4s2c2vr Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) rezać zawsze jest co :] może jakieś RECARO ? 2 din? Edytowane 19 Maja 2015 przez j4s2c2vr
qbass84 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 Zamienie felgi 19 " renomowanej firmy 3sdm model 0.01.Felga przod 8,5" szerokosci ET 40Felga tyl 9,5" szerokosci ET 35Z gumami 215/35/19. Na 18stki ew 17stki ale to juz musza byc kosy Plus doplata. Info na priv
chudy30 Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 jak zamienisz te koła audi straci na uroku
qbass84 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 jak zamienisz te koła audi straci na uroku wiem wiem, ale sporo jezdze po drogach nazwijmy to "takich se" i jest mi ich po prostu szkoda jak i zawieszenia :/
Misieka4b5v6 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Chcesz to zamienie na 18 3sdm 0.05
qbass84 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 No i stalo sie ! Po wielu namyslach - doroslem do decyzji. Moja Audiczka idzie na sprzedaz. Zmienily mi sie priorytety, wiecej jezdze naszymi drogami i nie mam czasu zajac sie autkiem. Spisuje sie rewalacyjnie i z ciezkim sercem ja odstapie. Mam nadzieje, ze trafi w dobre rece. Sprzedaje jak stoi na 19 ", przelotowym tlumiku i zawieszeniu sportowym. Wymienilem zarowki przod Philips, prawy wklad lusterka z martwym punktem, wycieraczki BOSCH Aero I zrobione cale kompletne zawieszenie z przodu ( 8 wahaczy) Dorzucam gratis 2 drazki i komplet 4 nowych sprezyn -35mm MTS, ktore mialy wjechac ale na razie nic nie robie. Pelna elektryka plus fotele elektryczne Naglosnienie audi concert plus subwoofer Nokia Skorzana tapicerka Niebieski srodek pod kolor nadwozia Drewno Oryginalna amerykanska wersja - mam nawet fakturke zakupu Cena 20 tys do negocjacji Info na priv Pozdro jak ktos ma jakies pytania chce uzyskac info chetnie zapraszam opowiem wszystko o autku ! http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-ID6y9z8Z.html Nikt nie jest zainteresowany ?! Jeszcze nie poszla, ale zainteresowanie dosc spore. Ktos z forum zainteresowany ? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-avant-us-ori-ID6y9z8Z.html Jakbym mogl prosic moderatora o przeniesnie tematu do dzialu sprzedam, gdyz ja nie mam takiej opcji :/ Autko Polecam !
PiterA4 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 oby poszla w dobre rece bo szkoda zeby poprzedni wlasciciel mial koszmary nocne
Rekomendowane odpowiedzi