mravel Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca @Monti masz tutorial DIY: Fog Lights with DTM Bumper WWW.AUDIZINE.COM BUMPER INTEGRATION POSTED Hi Guys, Here is the DIY to finally keep your fog lights with the OEM DTM Bumper. Difficulty: 7 Time: around 10 Hours
mravel Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Falken Azenis FK520 - NIE POLECAM! W ciągu 2 lat uzytkowania w 3/4 opon pojawiły się z boku od wewnętrznej strony bąble i opony na śmietnik. Rozmiar 235/35/19. Idą nowe Nokiany Powerproof
Mukade93 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 50 minut temu, mravel napisał(a): Falken Azenis FK520 - NIE POLECAM! W ciągu 2 lat uzytkowania w 3/4 opon pojawiły się z boku od wewnętrznej strony bąble i opony na śmietnik. Rozmiar 235/35/19. Idą nowe Nokiany Powerproof juz na samej tej grupie widze chyba 5/6 post o lipie z falkenami a mi wmawiali zeby nie brac piloty bo pekaja 🙄
DubixPL Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja też nie polecam Falken Azenis FK520. U mnie 225/35/19 - od samego początku problemy z wyważeniem. Powyżej 100km/h nie dało się utrzymać kierownicy. Finalnie sprawdzone na wyważarce Hunter i wyszło że mają bicie (wada produkcyjna lub źle przechowywane). Na szczęście przeszły reklamację i oddali kasę. Niestety koszty montażu, demontażu, 3x wyważania i sprawdzenia na Hunterze ich nie obchodzą. Za te pieniądze zmarnowane można było kupić oponę premium. Szczerze to teraz latam na Laufennach (podfirma Hankooka) i jestem bardzo zadowolony. Sprawdziłem na kilku autach swoich i znajomych. 1
Gorczyk Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A możesz podesłać jak dokładnie sie nazywają... Ja latam teraz na Kumho ecsta sport s i tez mega polecam oponę...
Rekomendowane odpowiedzi