mravel Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Koledzy i kolezanki szukam tego - GTB2056v zmodowaną pod BLB w normalnej cenie. Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Przyturlało się BOSE z cała wiązka prawie, wiec będziemy rezać pod ori Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Czerwca 2017 przez mravel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 9.06.2017 o 19:07, reganajax napisał: Czy ten zawias podejdzie pod 1.8t w kombi? Ciężko mi powiedzieć co i jak z kategoriami wagowymi. 1BV to chyba najsztywniejsze zawieszenie i - 30mm jak pamiętam. 1BV to -20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ja pierd@le, ile to jest zachodu z tym BOSE jak robi sie pod ori (wiazka i te sprawy). Oczywiscie gra to lepiej ale zeby mnie z nog zwalilo to nie powiem. Budował ktoś audio w oparciu o wiazki z BOSE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hmm a pod jakim względem cie to nie zadawala? Jeżeli chcesz więcej Basiku dodaj subka z q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Średnie tony i niskie są płytkie jak liwiec w wakacje. Wygłuszy się drzwi i włoży coś sprawdzonego na przód to zobaczymy jak to działa Sub w bagażniku to chyba tylko do trzymania wzmaka jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Też to przerabiałem, kładłem wszystko łącznie wiązką. Caly dzień trzeba na to rezerwować a najlepiej dwa na spokojnie. Ja robiłem to sam i pierwszy raz to qrwy leciały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Powierzyłem swoje auto dominowi i to on zakładał całe BOSE. Niestety wynikły pewne nieprawidłowości których nie wychwyciliśmy pierwszego dnia i całość trwała aż 3 dni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wymien jeszcze syczki na bose plus centralny w kolo zapasowe sub z q5 i bedzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wymien jeszcze syczki na bose plus centralny [emoji6] w kolo zapasowe sub z q5 i bedzie cacy [emoji6] Dokładnie. Jak jest taki komplet to robi robote. Mi to Kaju robił i w 8 godzin się wyrobilismy z docinaniem klimatronika Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Do wymiany jest centralny. Bo zakodowaniu na bose dopiero się odezwał i czuć ze to małe gowno jednak robi robotę Sub od q5 raczej odpada bo słyszałem go u domina Raczej wygluszymy drzwi i wstawimy coś z wyższej pułki Nie wiem tylko czy wznak bose to uciągnie mimo 80w rms na kanalWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) 7 minut temu, mravel napisał: Do wymiany jest centralny. Bo zakodowaniu na bose dopiero się odezwał i czuć ze to małe gowno jednak robi robotę Sub od q5 raczej odpada bo słyszałem go u domina Raczej wygluszymy drzwi i wstawimy coś z wyższej pułki Nie wiem tylko czy wznak bose to uciągnie mimo 80w rms na kanal Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale mowisz ze d*py nie urywa ten sub z q5? Akurat zastanawiam się nad montażem jego PS. Ciągles "nowe" kabelki do centralego? Edytowane 4 Lipca 2017 przez tazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Godzinę temu, Norbas napisał: Wymien jeszcze syczki na bose plus centralny w kolo zapasowe sub z q5 i bedzie cacy A czym się różnią syczki bose od zwykłych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 8 minut temu, tomekxp2 napisał: A czym się różnią syczki bose od zwykłych ? Tylne są chyba te same, albo odwrotnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ale mowisz ze d*py nie urywa ten sub z q5? Akurat zastanawiam się nad montażem jego [emoji4] PS. Ciągles "nowe" kabelki do centralego? To jest tak ze każdy ma swój gust. Tuba z q5 jest najtańszym sposobem na jakiś bas w tym aucie. Tylko ja nie gustuje w jeb jeb a w wysublimowany niski miękki bass, który do niektórych utworów się nadaje Na q5 i głośnikach bose tego nie osiągnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 PS. Ciągles "nowe" kabelki do centralego? I to jest dobre pytanie, bo jak mówiłem bose zakładał domin Nie widziałem by cokolwiek ciągnął do tego pod szybę ani by go wymontowywal. Zapewnił mnie jednak, ze głośnik ten połączony jest oddzielnie pod wznak bose (jest na niego wyjście w wiązce) Jeśli głośnik ten ma pociągnięte kable w okolice radia i dopiero tam jest zmostkowany z głośnikami z drzwi przód to pewnie zrobił jak należy, jeżeli jednak trzeba ciągnąć kable bo głośnik ten jest w szeregu z tymi w drzwiach i kable idą pod deska to domin przyciął w c**ja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Sieradzki Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Świetny projekt, powodzenia w dalszej części realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Godzinę temu, mravel napisał: I to jest dobre pytanie, bo jak mówiłem bose zakładał domin Nie widziałem by cokolwiek ciągnął do tego pod szybę ani by go wymontowywal. Zapewnił mnie jednak, ze głośnik ten połączony jest oddzielnie pod wznak bose (jest na niego wyjście w wiązce) Jeśli głośnik ten ma pociągnięte kable w okolice radia i dopiero tam jest zmostkowany z głośnikami z drzwi przód to pewnie zrobił jak należy, jeżeli jednak trzeba ciągnąć kable bo głośnik ten jest w szeregu z tymi w drzwiach i kable idą pod deska to domin przyciął w c**ja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No jest to ciekawe ? bo w sumie to jest według mnie najcięższe cześć chociaż jak się ma czas to do ogarnięcia ja mam stage1 na ten moment i właśnie zastanawiam się nad montażem reszty z tuba od q5 ale na ten moment brak czasu mnie ogranicza :/ ale fajnie fajnie działaj z temacikiem Co do jeb jeb tez nie jestem zwolennikiem ale przy bose ten bass jest taki przyjemniejszy i ładnie rozchodzi się po aucie oczywiście porównuje to do byłego Hermana Edytowane 4 Lipca 2017 przez tazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czyli co kabli brak trzeba prowadzić? Ale wtedy to jak rozwiązać kwestie kabli z głośników? Najgorsze to ze nie mogę porozmawiać jeszcze z kimś co zrobił pełny bose Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hmm powiem tak zapodaj do kaju bo on tez montuje bose i ma to w 1 palcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi